Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Namještanje atlasa

Pozdrav svima, razmišljam o namještanju atlasa zbog problema s kralježnicom , al nekako me strah jer se bojim da mi ne bude još gore stanje. Molila bi ako je netko bio da podijeli svoje iskustvo?
2017 02 10
Moj muž već dvije godine razmišlja o tome. Dosta se raspitivao i većinom su pozitivne reakcije, a upoznali smo jednog gospodina po ljeti koji je to napravio i kune se da djeluje... A sad?! I ja bi voljela čuti još koje mišljenje i kakve su cijene, jer ako se dobro sjećam nije baš ni jeftino....
2017 02 10
A još sam htjela napomenuti, ne znam koje probleme imate vi, ali koj suprug pati od migrena i svi mu savjetuju to namještanje atlasa da se dovede lijeva i desna strana tijela u ravnotežu... tako nešto...
2017 02 10
I ja imam glavobolje i povremene vrtoglavice zbog vratne kralježnice al nemam jos dovoljno hrabrosti da se odvažim 😓 Mislim da je tretman svugdje iste cijene, oko 1300 kn al ako bi to pomoglo trajno čak bi i izdvojila svotu za zdravlje.. Na stranicama za namještanje atlasa naravno pišu samo pozitivna iskustva ali možda ona negativna jednostavno samo obrisu. Zato bi da neko napiše iz prve ruke ..ako ima takvih ovdje 🙂
2017 02 10
Ja sam bila kod prijatelja u Splitu prije par godina koji se time bavi. Moram priznati da nisam primijetila nikakve promjene nakon tretmana. Nije bilo gore niti bolje.
2017 02 10
Hvala ti Viktorija na linku , pročitat cu svakako🙂 AnahitS kako si to izdržala , jel bolilo, mislim ipak ti vrti s glavom i namješta kralješke .. I koliko traje tretman?
2017 02 10
Bila sam i cijena je 1300 kuna sa uračunatim daljnjim kontrolama i masažama. Nije niti strašno niti jako bolno, bar meni...... namještanje traje par minuta...jedino što prije toga ide masaža za opuštanje i to traje cca 20- tak minuta. E sad, oni kažu da u periodu od 3 godine nakon namještanja se mogu očekivati promjene na bolje, iskreno meni je prošla skoro godina i nije baš da primijetim promjene niti na bolje niti na gore....ostale su mi još dvije 👍😉 Iskustvo moje šogorice je potpuno drugačije.....išla je zbog čestih migrena i odmah nakon tretmana se osjećala bolje....iako još nisu u potpunosti prošle ali su puno rjeđe i lakše. Sretno!
2017 02 11
Ja sam radila kao prevoditelj kod privatnog doktora kiropraktičara iz Amerike i s njim sam bila i tokom namještanja kako bih mogla prevoditi po potrebi. Rekao mi je jednom prilikom kako ljudi valjda čuju o tom Atlasu ili se krivo informiraju pa svi misle da je to problem i da ce to rijesiti sve probleme kad zapravo nije. Doktor je par puta i namještao Atlas ali u nekima problemi leže puno dublje od toga. P.s. Ja sam imala migrene užasne i mene je besplatno namještao ali Atlas nije dirao jer on nije univerzalni krivac za sve te stvari :) Treba vam prvo stručnjak dijagnosticirati ako je uopće u tome problem i onda nastavite dalje sa liječenjem, nista na svoju ruku pogotovo jer se radi o pre važnim i osjetljivim djelovima tijela.
2017 02 11
Btw čovjek je vrhunski stručnjak, ordinaciju je imao u New Yorku i radio sa poznatim zvjezdama (Jared Leto, Sting, evo sad u 11.mjesecu je bio u Zagrebu i Justina Biebera namještao haha). Radi jako puno s bebama i djecom, ima posebnu diplomu na tom području. Hocu reci, zna sta prica, nije neki bezveznjak :D
2017 02 11
Curke hvala vam na iskustvima i informacijama, pomoći ce mi u donošenju odluke..jer vec sam probala sve fizikalne terapije koje postoje i bude malo bolje ali kratkog vijeka..
2017 02 11
Meni je muž bio pred nekoliko mjeseci, platio oko 1000 kn. U Poreču. Ja sam zaboravila gdje je točno bio, ali namještala mu je jedna žena. Dosta ga je boljelo i bilo užareno par dana, što su rekli da je normalno, ali nema poboljšanja. On je išao jer je čuo par pozitivnih iskustva. Bit će da sve ovisi o kakvom problemu se radi. On ima oštećenje diska, tj. diskus hernija.
2017 02 11
Izgleda da je to individualno , kako kome.. Glavno da se ne pogorša jos gore, meni jos nije diskus hernija ali nisam ni daleko od toga, piše mi blaža protruzija diska i degenerativne promjene. Jos dosta sjedim na poslu jer moram sto mi jos vise pogoršava situaciju.. Uglavnom ne stignem vježbati što isto nije dobro. Zapravo mi žene si jako malo posvećujemo vremena za vlastito zdravlje ,tek onda kad me ukoči i zaboli razmišljam kako da si pomognem.
2017 02 11