Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

služenje vojog roka..

Nisam shvatila – većina vjeruje da do rata više nikad ne može doći ili svi Hrvati trebaju bježati iz zemlje ako ipak započne?
2017 02 14
tako je, svi na Solomonsko otočje, tamo će nas dočekati objeručke, a ovdje ostaviti na cjedilu naše domove, dede, bake neka se brane kako god znaju... :o
2017 02 14
> jackrussel: > Nisam shvatila – većina vjeruje da do rata više nikad ne može doći ili svi Hrvati trebaju bježati iz zemlje ako ipak započne? Može doći do najgore nezaposlenosti, korupcije,kaosa u znanosti, neobrazovanosti, uništavanja gospodarstva u EU pa i šire. I što onda? Mislite li da se to ne može dogoditi ili ako se desi ćete bježati van? Aha, ček desilo se. Šutke, niste ni kmeknuli. Over and out.
2017 02 14
ssve to već imamo, nezaposlenost, o korupciji da i ne govorimo, znanstvenici nam odlaze, gospodarstva ima neka sića jedina grana koja još diše je turizam...evo gdje smo.... 8-)
2017 02 14
Kažu da u rat sirotinja šalje sinove a bogati volove...ili ima mater za lekara :P
2017 02 14
kod nas se kaža- mali su uvjet šoto -u prijevodu - sirotinja uvjek na.......be...... x-)
2017 02 14
Nasa drzava je u totalnom kaosu, u svim pogledima...sve institucije (drzavne posebice) od prve do zadnje su korumpirane, europska unija takoder vise ne stoji cvrsto na nogama... O najvecim velesilama kao sto je Amerika da ne govorimo... Mozemo se samo moliti da rata nece biti na nasim podrucjima. A sto se tice vojnog roka, smatram da je to totalna budalastina. Kao prvo drzava nema cime platiti taj nazovimo ga "vojni rok" sto znaci jos vece zaduzivanje Hrvatske... Takoder ti "nedisciplinirani" mladi ljudi ne zasluzuju da im se uniste zivoti slanjem u rovove kao sto se vec ranije pisalo. Oni koji zbilja jesu ne disciplinirani takvi su zbog odgoja vlastitih roditelja kojima ocito nije bilo dovoljno stalo do vlastite djece, zbog obrazovnih ustanova koje takoder nisu poduzele nista. . Ali obavezni vojni rok nemam nikakvog smisla. Jer ne, ne sjede svi doma, neki studiraju i trude se nesto postici, neki rade ali na crno, zalosno ali tako je. I sada bi zbog necijeg hira oni trebali ostaviti sve sto rade i otici sluziti vojni rok u trajanju 30 dana.... Takoder smatram da o tome nebi smijeli odlucivati ljudi kojih se to ajmo tako reci ne tice, koji su stariji i koji sigurno nece otici na vojni rok. Pitajmo mlade sto misle o tome?! Smatram da ce se barem 80% sloziti samnom. Sto reci, koju poruku poslati?! Uz sve to, tko voli nek izvoli.
2017 02 14
ne treba možda ni roditelje kriviti, jer koji roditelj ne želi dobro svom djetetu, krivo je i društvo, jer gdje žive nije ni čudo, zato ni njima ne treba možda zamjeriti...
2017 02 14
Moja nona pokojna je rekla ...vremena su ista ljudi su se promjenili Uvijek bi joj netko solio pamet da su druga vremena ;) al nije se dala zajebana Slovenka ,:)
2017 02 14
> SonjaSpoljaric: > ne treba možda ni roditelje kriviti, jer koji roditelj ne želi dobro svom djetetu, krivo je i društvo, > jer gdje žive nije ni čudo, zato ni njima ne treba možda zamjeriti... Znači nisu mladi krivi, nisu roditelji krivi, krivo je društvo. A tko je to društvo odgojio onda? O.o
2017 02 14
> SaraKedavra: > > SonjaSpoljaric: > > ne treba možda ni roditelje kriviti, jer koji roditelj ne želi dobro svom djetetu, krivo je i društvo, > > jer gdje žive nije ni čudo, zato ni njima ne treba možda zamjeriti... > Znači nisu mladi krivi, nisu roditelji krivi, krivo je društvo. A tko je to društvo odgojio onda? O.o Krivo je moreee :D
2017 02 14
Sami su se, ali je društvo, iako su roditelji koji nisu jer nisu ni učitelji koji su morali, a zapravo nisu morali, pa će na kraju vojska. Ali vraćam se na već postavljeno pitanje: tko će odgojit neodgojene cure koje spavaju po cijeli dan i vise u kafićima na kavi?
2017 02 14
samo rad, a takve obično traže posao i mole boga da ga ne nađu.... a što se tiče prvog pitanja to su prava balkanska posla iz balkanske prčije..... zato smo takvi....
2017 02 14
Ja imam klinca,da i grozna sam majka ali svog bi poslala u vojsku...Imam ja svoje argumente,eh sada...Vrag nikada ne spava... Možda je to moj odgoj....
2017 02 14
> SaraKedavra: > Sami su se, ali je društvo, iako su roditelji koji nisu jer nisu ni učitelji koji su morali, a zapravo nisu morali, pa će na kraju vojska. Ali vraćam se na već postavljeno pitanje: tko će odgojit neodgojene cure koje spavaju po cijeli dan i vise u kafićima na kavi? Svaka cast
2017 02 14
1 2 ... 4 5 6 7 8