Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

služenje vojog roka..

Pa nisu baš svi, čak ni većina, skloni opijatima. ,:(
2017 02 13
Ljudi ne kuze di to vodi.za vojni rok su oni stariji koji misle da je sad i prije isto.pa sta nam treba da djecu šaljemo po tuđim zemljama ratovati?Profesionalni vojnik je na to spreman i školovan ,ali da dignu nekog nakon mjesec dana tog trening kampa i pošalju npr: na Kosovo ?nemojmo razmišljati usko treba pogledati na široko
2017 02 13
Super je kako imamo avione od papira i tenkove koji idu na pogon "kremenko" za profi vojsku, ali ajmo još malo topovskog mesa proizvoditi. Odlaze nam liječnici i bilo što što vrijedi, ali ne pare njima- vojska treba. Kuhaju već godinu dana svojom propagandom. U SAD-u to rade godinama, napravili su od svih i svega neprijatelje, sad i ovi naši to rade i jebeno im dobro ide. Ti kojima je to namijenjeno su lijepo sve popušili. Kruha i rata.
2017 02 13
> SonjaSpoljaric: > > snjezana111: > > > SonjaSpoljaric: > > spremanju svoje postelje i još svoju > > > robu oprati, jadan moj sine ..... nije to za tebe.... > > Dajte Sonja nebudite naivni. > > Ovo spada u normalan kućni odgoj i muškog kao i ženskog djeteta a ne u vojni rok i skupljanje topovskog mesa u svrhu političkih igrica. > pa što spominjete tu kućni odgoj, pa nisu nekad u vojsku išli svi neodgojeni, to je nekad bio > test zrelosti, naučio je živjeti dalje od roditelja, brinuti se sam o sebi, upoznavati druge > krajeve i običaje, ukratko vidio je da život nije med i mljeko, što je ovaj naučiti u postelji i u > kafiću..pa dajte molim vas, svi dobro znamo kakva je današnja omladina...samo znaju popiti > i uzimati razne opijate da im bude sve ravno...nemojmo se lagati, Znači kad "u vojsku pođem", odmah će svi znati sve bit će zreliji i pametniji, neće spavati do podne, drogirati se (nema droge u vojsci), govoriti će dobar dan. I nekad "NEKAD" pred 40 godina +/- se išlo u vojsku jer "smo" stalno sa nekim bili na "VI" i druga su vremena bila. A danas bi trebali slati u vojsku sinove da ginu za tuđe ideale? Dok će neki kolektivno oboljevati od disleksije i disgrafije običan puk neka ratuje, neka bude spreman!?
2017 02 13
Evo, svi uzimaju opijate i magično se skinu čim kroče preko praga vojarne. #truestorybro
2017 02 13
Ovdje su dvije strane i dva različita pojma: Disciplina i odgoj/neodgoj mladih i služenje vojnog roka koji nema za cilj ovo prvo . Meni je bitno Stayin' alive. (ali doslovno)
2017 02 13
> corygan: > Evo, svi uzimaju opijate i magično se skinu čim kroče preko praga vojarne. > #truestorybro nažalost netko se nikad neće više skinuti... kaže jedna mama-imam sina od 30g. - 15 godina uzima drogu, sad je našao neki posao, ali jutarnja smjena, odbio ga je jer on se nije sposoban dignuti rano ujutro, treba naći neki popodnevni posao...
2017 02 13
> SonjaSpoljaric: > što kažete na ideju da se ponovo > uvede služenje vojnog roka, > više od 50% stanovništva je za.... To bila neka anketa na 24 sata? Broj glasača 39??
2017 02 13
> SonjaSpoljaric: > > corygan: > > Evo, svi uzimaju opijate i magično se skinu čim kroče preko praga vojarne. > > #truestorybro > nažalost netko se nikad neće više skinuti... > kaže jedna mama-imam sina od 30g. - 15 godina uzima drogu, sad je našao neki posao, ali jutarnja smjena, odbio ga je > jer on se nije sposoban dignuti rano ujutro, treba naći neki popodnevni posao... Ajde ti lijepo reci toj mami da šutne sineka iz stana pa će začas naći posao. I brijem da 15 godina pljuga travu, a ne da si ubrizgava heroin jer ne bi više ni ustajal. A, nije zgorega ni zapitati se zašto je odgojila fikusa.
2017 02 13
Nadam se da ce i ovih 50% mucnut glavnom i shvatit sta zapravo znaci "uvođenje vojnog roka"jer kladim se da pojima nemaju
2017 02 13
> SonjaSpoljaric: > > snjezana111: > > > SonjaSpoljaric: > > spremanju svoje postelje i još svoju > > > robu oprati, jadan moj sine ..... nije to za tebe.... > > Dajte Sonja nebudite naivni. > > Ovo spada u normalan kućni odgoj i muškog kao i ženskog djeteta a ne u vojni rok i skupljanje topovskog mesa u svrhu političkih igrica. > pa što spominjete tu kućni odgoj, pa nisu nekad u vojsku išli svi neodgojeni, to je nekad bio > test zrelosti, naučio je živjeti dalje od roditelja, brinuti se sam o sebi, upoznavati druge > krajeve i običaje, ukratko vidio je da život nije med i mljeko, što je ovaj naučiti u postelji i u > kafiću..pa dajte molim vas, svi dobro znamo kakva je današnja omladina...samo znaju popiti > i uzimati razne opijate da im bude sve ravno...nemojmo se lagati, ja sam današnja omladina i nije mi sve ravno, niti mom dečku da je sve ravno i on i ja čistimo, pospremamo za sobom kuhamo, peremo. I sad da on ide u vojsku zbog čega da nauči nešto o odgoju što ima već. To ako je netko nesposoban pa ne može razlikovat što treba učiniti sa svojim životom i kako se treba ponašati da bude bolja osoba njegova stvar, ali nismo mi svi mladi isti kak nas i stavljate sve u isti kalup. Ako netko želi u vojsku neka izvoli, zašto bi se nekoga prisiljavalo na nešto. Svatko ima izbora u životu
2017 02 13
> Sanja8888: > Nadam se da ce i ovih 50% mucnut glavnom i shvatit sta zapravo znaci "uvođenje vojnog roka"jer kladim se da pojima nemaju :* Misliš na mene..... x-)
2017 02 13
> danijela227: > > SonjaSpoljaric: > > > snjezana111: > > > > SonjaSpoljaric: > > > spremanju svoje postelje i još svoju > > > > robu oprati, jadan moj sine ..... nije to za tebe.... > > > Dajte Sonja nebudite naivni. > > > Ovo spada u normalan kućni odgoj i muškog kao i ženskog djeteta a ne u vojni rok i skupljanje topovskog mesa u svrhu političkih igrica. > > pa što spominjete tu kućni odgoj, pa nisu nekad u vojsku išli svi neodgojeni, to je nekad bio > > test zrelosti, naučio je živjeti dalje od roditelja, brinuti se sam o sebi, upoznavati druge > > krajeve i običaje, ukratko vidio je da život nije med i mljeko, što je ovaj naučiti u postelji i u > > kafiću..pa dajte molim vas, svi dobro znamo kakva je današnja omladina...samo znaju popiti > > i uzimati razne opijate da im bude sve ravno...nemojmo se lagati, > ja sam današnja omladina i nije mi sve ravno, niti mom dečku da je sve ravno i on i ja čistimo, pospremamo za sobom kuhamo, peremo. I sad da on ide u vojsku zbog čega da nauči nešto o odgoju što ima već. To ako je netko nesposoban pa ne može razlikovat što treba učiniti sa svojim životom i kako se treba ponašati da bude bolja osoba njegova stvar, ali nismo mi svi mladi isti kak nas i stavljate sve u isti kalup. Ako netko želi u vojsku neka izvoli, zašto bi se nekoga prisiljavalo na nešto. Svatko ima izbora u životu izvini mi, nisam mislila da su baš svi takvi, svaka čast izuzecima,.....
2017 02 13
Evo moj muž je prije nekih 15 godina služio tzv. Civilni vojni rok godinu dana u jednom domu za djecu s teškoćama u razvoju. I ja sam neizmjerno ponosna zbog toga jer smatram da je na taj način pridonio vise društvu nego da je negdje čistio tandžare ,mitraljeze i šmajsere i valjao se po blatu i trcao po šumama i gorama a u slobodno vrijeme imao dodatne obuke uz dnevnu dozu ispiranja mozga. I nije zbog svog izbora ništa manje muško, dapače u to vrijeme je živio u studentskom domu gdje je jako dobro naučio pospremit za sobom, očistiti sobu , oprat si veš i skuhat poneko jelo.. Imam muško dijete i nema šanse da ga dam u vojsku.. Za čije babe brašno😀 I nemojte pljuvati po mladima pa nisu oni uopće loši ,samo su drugačiji rekla bi da su napredniji nego sto smo mi bili, najvažnije da se nauče razmišljati svojom glavom.
2017 02 13
> martina98: > > Sanja8888: > > Nadam se da ce i ovih 50% mucnut glavnom i shvatit sta zapravo znaci "uvođenje vojnog roka"jer kladim se da pojima nemaju > :* Misliš na mene..... x-) Mislim na uvodni post,statistički podatak ;)
2017 02 13
1 2 3 4 5 6 7 8