Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Razočarana totalno

[:frustriran] [:frustriran] Znači napravila sam account na ovoj stranici da se rješim robe koja mi ne treba.. koju ne nosim..koju nikad nisam nosila ni neću koja mi je mala i velika.. dobivena na poklon ili kupljena bez probavanja... a na kraju se ova stranica svodi na muljaže.. na krađu..prevare.. slanje zmazanih stvari ili uopće ne slanje ičega.. ja sam mislila da cu se moći zamjenitti sa nekime za nešto.. nakraju UŽAS niko se ne mjenja..a svi nabijaju cijene veće nego u dućanima..kad oni nabijaju nabijam i ja je rčim nešto košta 20-30 kn ne valja..mislim da se sveviše bližim odlasku s krpica..na kraju krajeva radije poklonim i sačuvam živce [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 04 10
Nisu svi takvi, ali obično dođu u prvi plan, nažalost. Ja se ovime bavim skoro 2 godine i rekla bih da sam u 90% slučajeva bila na dobitku.
2013 04 10
Ja zasad isto imam lijepa iskustva...ili imam nos za takve osobe...ili imam takav peh..sve simpatične,ljubazne,pune razumijevanja...ponekad se stavim u njihovu situaciju koliko su imale strpljenja prema meni..ja se pitam jesam li i ja kao one....Hoću reći da su divne osobe... [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi]
2013 04 10
[:smijesi] [:tuzan]
2013 04 10
da, katastrofa... svi samo gledaju kak da smuljaju nekog i da sto vise para uzmu... ovdje bi se ljudi trebali mjenjati za stvari, i prodavati nosenu robu za mele pare.... ja se vec osijecam uzasno sto moram nabijat cijene, al necu biti jedina glupaca ovdje... [:znoji]
2013 04 10
Nisam ni ja do sada bila središte nijednog cirkusa i iskreno se nadam da će tako i ostati. Staviš ono neki komad sasvim uredne i cool robe 30-50 kn i onda vidiš neke prahistorijske odjevne predmete iz naftalina po 70-80. Pa čekaj?! Radije ću ozbiljnom kupcu sniziti cijenu, dati besplatnu poštarinu ili veći popust na više stvari nego radit budalu od sebe.
2013 04 10
+ JOŠ DA STRANICA SVAKO MALO BREJKA..ILI NEMOŽEŠ STAVIT SLIKE..MA DAJ AJDE..KOMA!
2013 04 10
lunalux dobro si rekla da ljudi bi se trebali mjenjati i surađivati međusobno a ne lihvariti ko zadnja gamad bilo mi je ugodno surađivati sa tobom da [:zaljubljen]
2013 04 10
da,slažem se,ispada ako staviš cijene od 30 do recimo max.100kn nešto ne valja,bila mi je zanimljiva jedna situacija kada se neka cura javila da bi kupila moju tuniku u ponudi i kao neka joj dam mjere,kada sam izmjerila,neka je ponovno poslikam i na sebi,napravila sam i to,kada sam na sve upite ljubazno odgovorila,rekla je da je brine jedan neg.komentar (za koji sam joj rekla što se dogodilo...i da nisam bila kriva kako je dotična napisala),ali nije zbog tog komentara htjela uzeti tuniku koju sam za 49kn prodavala s uključenom poštarinom,na kraju ju je uzela neka druga cura koja je bila oduševljena,ali ne razumijem zašto se uopće javljala kada je taj komentar tu od početka stajao,dakle dobila sam ga čim sam se uključila na stranicu,a ona se javila 20-ak komentara pozitivnih iza...strašno...
2013 04 10
do sad sam mjenjala stvarcice sa nekoliko cura i neznam koja je od koje bolja i postenija,stvarcice su mi stigle brzo,ciste i uredne,nije me jos niko zezno a nadam se da ni nece al eto i to je dio zivota,ako mora tako biti nek bude njima na dusu (ako je imaju) [:smijesi]
2013 04 10
šta ja znam, ako izuzmemo što mi je jedna cura poslala čizme na koje se bila mačka popiškila [:hihot] , sve ostale suradnje bile su mi baš ugodne i uspješne, a ormar bogatiji za nekoliko stvarno dobrih krpica s povoljnom cijenom. čak i ta priča s mačjim pi-pijem nije bila strašna kako je mogla biti - cura vratila novčiće, ispričala se.... ne možemo baš reći da SVI muljaju, da SVI nabijaju cijene, da se NITKO ne mijenja........
2013 04 10
istina, sve je išlo preko maminog profila, možda su svi prepoznali u njoj ozbiljnu osobu s kojom nema šale [:hihot] , pa sad kad krenem kupovati sa svog budem objekt muljaže, vidjeti ćemo [:zaljubljen]
2013 04 10
Nisam još imala jako loša iskustva, ali što se tiče visokih cijena, da primjetila sam i ja sasvim uobražene cijene. Da ne želim kupiti rabljeno za 40kn, onda bi otišla u trgovinu i dala 250 kn za novu haljinu koju ću sigurno dobiti čistu i korektnog broja. Ja sam recimo sve svoje stvari prodala jer ih nisam precijenila, čak sam i dala više nego povoljno jer mi je u cilju prvo prodati i zaraditi nešto, a s druge strane uveselit nekoga sa stvarima koje kod mene stoje... Pogledajte koliko samo dana i mjeseci stoje sve te "odlične" stvari od 200kn pa nadalje; možda si ih ja neću priuštiti, ali vjerojatno neće nitko tko dolazi ovamo. A uobraženi prodavači ne mogu čekati kupce unedogled [:hihot]
2013 04 10
mislim da se ti nemas pravo zalit na visoke cijene, prvo pogledaj sebe, onda komentiraj druge. oprosti na iskrenosti [:hihot]
2013 04 10
ovdje ima divnih cura, koje su simpatične i poštene, te prevarantice neću spominjat jer su nebitne.. moj ormar je također bogatiji i što se tiče sportskog i što se tiče casual robe.. [:smijesi] Ova Krpa je jaaako zakrpana, iako bi mi dobro došao minjak ili haljina za subotu, pa ako ima netko tko će mi ispunit želju i mijenjat se nek se javi! [:hihot]
2013 04 10
1 2