Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Misljenje o nakitu

Drage krpicarke,pocela sam s izradom nakita te me zanima vase iskreno misljenje o mojim radovima.Stvarno bih cijenila dobar savjet i kritiku da se znam usmjeriti. Slobodno prokomentirajte i cijene i izgled.Nakit je na mom profilu pa eto nadam se kakvom savjetu :)
2017 03 02
Super vam je nakit,lijepo izgleda,ja ne volim to nositi,samo srebro,ali volim vidjeti lijepe nakite na drugima :)
2017 03 03
> matteja: > Chokeri su poprilično dosadni, riječ je o već stoput viđenim i isfuranim idejama. Ipak, pohvaljujem korištenje boja. Velik je plus i to ako sami heklate/vezete, a ne koristite gotov materijal za izradu nakita kao većina. > Način kombiniranja je odveć predvidljiv, a materijal pomalo neugledan (naročito kod naušnica). > Ogrlice su mi najbolje od ponuđenog nakita, ali savjetovala bih vam da još više eksperimentirate s bojama, oblicima i materijalima. Odvažite se kombinirati moderno sa starim (npr. žicu ili lažno staklo s heklanim materijalom, perlice također možete ušiti na ogrlice od špage ili izvesti ime, nekakav uzorak i sl. na njima, izbacite ove dosadne lažne zlatne lance (ili ih barem izmijenite, stavite svoj potpis na njih), ubacite još vune i asimetrične, neobične i veće statement komade uz nekakav osobni potpis/detalj, a da nisu gotova srca ili kuglice). > Inače, cijene su realne i korektne, barem po meni, što je također plus. Samo poradite još na svom stilu, budite drukčiji kada imate želje i potencijala za razvojem. :) > Sretno i nadam se da nećete uzeti k srcu moj komentar! Hvala na komentaru,ovu temu sam i otvorila s ciljem da dobijem iskreno misljenje ljudi jer pitam ja i moje kolegice i obitelj ali imam osjecaj da i ako ne valja oni ce reci super je samo da ja budem zadovoljna tako da su svi savjeti dobrodosli :)
2017 03 03
> Vanja7788: > Super vam je nakit,lijepo izgleda,ja ne volim to nositi,samo srebro,ali volim vidjeti lijepe nakite na drugima :) Hvala vam :)
2017 03 03
Nakit definitivno nije u mom stilu al lijepo izgleda.To je sada u modi valjda a trendove treba pratiti.Važno je da si jeftinija nego po dućanima. Samo ti nastavi dalje pa makar za svoj gušt :")
2017 03 03
> imampmsnonstop: > Nakit definitivno nije u mom stilu al lijepo izgleda.To je sada u modi valjda a trendove treba pratiti.Važno je da si jeftinija nego po dućanima. > Samo ti nastavi dalje pa makar za svoj gušt :") Hvala,jel imas mozda kakav savjet u vezi izrade ?
2017 03 03
Cijenu ne želim kometirati jer ne plaćaš porez i onda svi koji imaju više cijene ispadaju lopovi. :D To se nejde tebe već komentara o realnim i nerealnim cijenama. Slikala bih na neutralnoj podlozi ili blažoj, ovako ti podloga krade nakit. Nije moj đir, ali kreni polako i gradi svoj stil, istakni se nečim što drugi nemaju. Lijepo si krenula. :)
2017 03 03
Ideja je super, podržavam svakoga tko se pokušava s nečim baviti i biti kreativan. Moje iskreno mišljenje da ovakvog nakita ima previše, samo se nijanse razlikuju, a i cijene. Ne vidim od materijala da postoji neki dio koji si sama oblikovala, a ako uzmemo u obzir cure koje izrađuju nakit od epoxy smole, drva, fimo mase...itd. i imaju pribiližno iste cijene, onda su mi cijene kod tebe ipak malo previše, pogotovo za početnicu. Ali to je samo moje mišljenje, sama znaš koliko vrijedi materijal i ruke. ;)
2017 03 03
> Lunass: > Ideja je super, podržavam svakoga tko se pokušava s nečim baviti i biti kreativan. > Moje iskreno mišljenje da ovakvog nakita ima previše, samo se nijanse razlikuju, a i cijene. > Ne vidim od materijala da postoji neki dio koji si sama oblikovala, a ako uzmemo u obzir cure koje izrađuju nakit od epoxy smole, drva, fimo mase...itd. i imaju pribiližno iste cijene, onda su mi cijene kod tebe ipak malo previše, pogotovo za početnicu. > Ali to je samo moje mišljenje, sama znaš koliko vrijedi materijal i ruke. ;) Draga Lunass,izradjujem sama pompone za sada ali svakako imam u planu dodavati i neke svoje rukotvorine medjutim kao sto rekoh tek sam pocela a sto se cijene tice mislim da sam medju povoljnijima jer ipak ja materijal trebam kupiti a ako smanjim jos vise cijene ja nemam nikakvu zaradu a na jednom komadu radim satima :)
2017 03 03
Što se tiče pompona, cijene su ok. Čak su mi takvi i bolji nego oni kupovni :") Ali evo, npr. ogrlice sa kupovnim dodacima mislim da su prema cijeni tu negdje ako bi se usporedilo sa nekim drugim nakitom gdje cure isto provode sate dok sve izliju, izbruse, prelakiraju, itd. To je samo moje mišljenje. I baš zato što si tek počela, ne možeš odmah očekivati zaradu. privuci kupce, a postepeno kako bude rastao interes slobodno možeš i povisiti cijenu. Bez ljutnje, to je samo moje iskreno mišljenje. Ali ti pokušaj i ovako, na svoj način, vrijedi svakako pokušati <3
2017 03 03