Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Prvi dan na novom poslu

Kako ste ga provele? Jeste li imale tremu? Bile smotane? :)
2017 04 04
Jesmo :') :') :') Normalno je prvi tjedan dana dok se ne uputiš u posao i pohvataš..malo tremice... Za par dana sve bude ok... :)
2017 04 04
Nisam znala nista pod milim bogom :') Ne brini :')
2017 04 04
Ajooooj....hahahaha....i sad se plačem od smijeha kad se sjetim prvog dana na svom poslu. Je da je bilo davno, al ostaje u sjećanju za cijeli život. :) Nije mi bilo nit osamnaest godina, došla sam na posel, strpali me u čošak i tu ostavili. Ja sva splašena, zbunjena, nisam znala kam bi i kaj bi...i u jednom trenutku zagrlili se dvojica kolega i opleli pjesmu iz petnih žila: Amerika i Engleska, bit će zemlja proleterska!! Meni ladica opala do poda, zinula, gledam kaj se zbiva i pitam kolegicu koja mi je bila najbliže: kaj je njima, kaj su oni pijani na uranak?? :P :P Ne, oni su otkačeni i uvijek veseli te spremni za smijeh i šalu, odgovara ona meni. Ajme :') :') :') i tak je počelo jedno, moje, sretno i veselo razdoblje.
2017 04 04
Nakon toga, nekoliko sam puta promijenila posel, nije bilo lako nit jednostavno al za čas se ufuraš i sve krene svojim tokom. Sretno! I sam hrabro!!
2017 04 04
Hvala cure :D nasmijale ste me i ohrabrile <3 radila sam već prije, ali novi posao i nova radna okolina mi malo stvaraju tremu :)
2017 04 04
Ajoj....totalka, ne prvio dan već nekoliko mjeseci
2017 04 04
Prije 15godina...za dimne alarme sam mislila da su kamere i sjedila kao bubica misleci da me kamere posmatraju :') Da ne spominjem racunalo... Sretno :")
2017 04 04
> MarijaMiho: > Prije 15godina...za dimne alarme sam mislila da su kamere i sjedila kao bubica misleci da me kamere posmatraju :') > Da ne spominjem racunalo... > Sretno :") :') :') Ja na sadašnjem poslu nisam primijetila uopće kamere pa sam znala fino i gaće namještati i pričati sama sa sobom i svađati se sa sobom i tak... :') :') Užas...ako su i vidjeli nisu mi rekli... A na jednom poslu sam u prvih deset dana razbila 6 čaša. Kolegice su mi brojale i išćuđavale se da imam plastelin umjesto prstiju. U prosjeku svaki dan-do-dva jednu. Napominjem da sam bila recepcionerka a ne šankerica. :'(
2017 04 04
ja sam krenula na posao i vratila se kući, takvu biserku još nisi srela.. tako da sam umjesto dogovorenog ponedjeljka na posao došla u utorak, ravno šefu na vrata nisam uopće osjećala potrebu da se opravdam za ponedjeljak dao mi je vrijeme i mjesto- gdje moram doći u srijedu.....lokacija HAZU, ajme meni, nikad tamo bila prije i dođem ja....sve ostalo je povijest.... Samo budi prirodna... Sretno!
2017 04 04
I ja evo nakon dugo godina počinjem raditi i imam veliku tremu.Kako da se toga riješim,ne znam...dugo sam bila bez posla i sad je to za mene velika promjena i moram priznati da se pomalo bojim.
2017 04 05