Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

proricanje i tarot

Drage moje nekada davno ima tome sigurno cetiri godine imala sam ovdje svoj profil,bavila sam se tarotom i imala sam jedan krug cura koje su mi se rado obracale,iz osobnih razloga ugasila sam svoj profil no i dalje sam nastavila raditi ono sto najbolje znam....ukoliko ste zainteresirane slobodno mi se javite cijena otvaranja tarota je 50 kn po pitanju stime da je prvo pitanje besplatno kako bi se uvjerile u istinitost i tocnost mojih odgovora...dakle prvo pitanje besplatno za svako slijedece 50 kn,tarot otvaram nakon vidljive uplate...moguc je i osobni dolazak.
2017 04 18
Proricanje i tarot je pravo pravcato vračarstvo. Bježite od toga!!!
2017 04 18
ima takv ih ovdje već, sve pogađaju...bez karata, bez slike..besplatno..
2017 04 18
zato sam i navela da je prvo pitanje besplatno...svijesna sam a ipoznajem mnoge koji cak jednu te istu poruku o navodnim urocima salju svima ko im se javi.
2017 04 18
50 kn pitanje.. 🤔Jel zdajes racun? Da inspektorima na koje odgovoris?
2017 04 18
smisna mala dal vi izdajete za prodane krpice
2017 04 18
:o :')
2017 04 18
ok ak smeta slobodno brisite
2017 04 18
Drage djevojke, bavim se čitanjem Tarota, malo drugačije od većine, jer vjerujem da Tarot karte nisu namjenjene proricanju budućnosti, vjerujem da smo mi sami kreatori naših sudbina. Ako vas zanima, bacite oko na www.savjetduse.com S ljubavlju, Maja
2017 10 28
> ShariLunna: > Drage moje nekada davno ima tome sigurno cetiri godine imala sam ovdje svoj profil,bavila sam se tarotom i imala sam jedan krug cura koje su mi se rado obracale,iz osobnih razloga ugasila sam svoj profil no i dalje sam nastavila raditi ono sto najbolje znam....ukoliko ste zainteresirane slobodno mi se javite cijena otvaranja tarota je 50 kn po pitanju stime da je prvo pitanje besplatno kako bi se uvjerile u istinitost i tocnost mojih odgovora...dakle prvo pitanje besplatno za svako slijedece 50 kn,tarot otvaram nakon vidljive uplate...moguc je i osobni dolazak. Kakva je osoba16.12.1992.
2021 06 09