Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ne ostavljanje povratnih informacija

Daklem,nakon izvrsene prodaje/kupnje uvijek kupcu/prodavacu ostavim povratnu informaciju i zamolim da se meni ostavi isto..no,dosta njih to nije ucinilo(sest osoba minimalno)...i cekam,cekam,..prodje mjesec dva,nista!Znam da nismo tu iskljucivo radi toga..niti mi je to sad glavni interes,ali mislim da bi bilo ok ostaviti...Tim vise sto smo i sami svjesni koliko prevara ima...a i moje ocjene su nekima od njih PRVE,pa si mislim,ajde necu brisati...al mislim si opet da nije OK s njihove strane...
2013 04 13
joj da su meni svi ostavljali bila bih u top clanovima [:jezik] da, stvarno, ja ne znam zasto je to takav problem..sekunda posla, ja sam sva sretna cim mogu nekome ostaviti pozitivnu info
2013 04 13
Ma da..al bedasto se covjek osjeca malo...i velim,nije jer ih nemam il da sam tu samo radi toga i na to gledam...al to je stvar cisto nekih odnosa.. Znam korisnicu koja je isla brisat ocjenu zenski koja njoj nije uzvratila..i to je u jendu ruku OK! [:smije]
2013 04 13
da,slazem se! Mislim da bi trebali ostavljati komentare bili pozitivni ili negativni. Tako je lakse procijeniti osobu..i odluciti se za kupnju.
2013 04 13
Da,stvarno ne razumijem u čemu je problem sa ostavljanjem povratnih informacija,i sama čekam jednu curu [:tuzan]
2013 04 13
ni meni nije jasno zašto je to toliki problem ostaviti komentar nakon kupovine [:smijesi]
2013 04 13
Slazem se da bi trebalo uvijek ostavljat ocjenu,jer ja prvo kad dodem na neciji profil gledam komentare dali je pozitivan ili negativan [:smijesi]
2013 04 13
bitches [:smije]
2013 04 13
joj znam kako vam je [:place] u početku mog poslovanja, svi su meni ostavljali i ja njima, u zadnje vrijeme napravila sam preko 10-ak prodaja i ništa [:tuzan] ali zato sam i ja njima zbrisala svoje, iz principa
2013 04 13
ja ću tako ubuduće, ako mi ne ostave, brišem i ja svoju..pih..
2013 04 13
i meni se znalo desit, al ne vidim razloga, jer sve prođe izvrsno i bez ikakvih poteškoća i ja njoj ostavim povratnu inf. a ona meni ne :/ mislim,dobro,neću nikoga moliti, ali nije lijep način poslovanja...
2013 04 13
Znam da, meni je uzasno ljudima svaki put slat poruku oko toga, al u cemu je problem ako te iste cure ionako uvjek vise na krpicama. Po meni je bezobrazno. A jos su gore one sto kazu da budu, pa se vise ne jave [:ljut]
2013 04 13
pa da, razumijem...a jbg nekom je to očito tako "jako tesko", zauzete zene [:smije]
2013 04 13
najbolje im poslati nešto oštećeno..tako barem mozemo biti sigurne da ćemo dobiti povratnu-negativnu [:smije] [:smije] salim se ofkors
2013 04 13
Ja uvijek ostavim povratnu informaciju neovisno dal meni ostave ili ne. Naravno htjela bi da se i meni ostavi povratna informacija no ako ne ostave, sta sad, njihov izbor. Nije mi to neki razlog da se ljutim ili da brisem povratne informacije koje sam ostavila.
2013 04 13
1 2