Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako oprati torbicu?

Pozdrav, imam jednu sivu torbicu od brušene kože, jako je osjetljiva. I jako je svijetla. Isprljala se kada sam nosila traperice, pustile su boju na nju i sad uopće ne znam kako da to operem :/ Bojim se da ću je uništiti. Pokušala sam s običnom mlakom vodom lagano istrljati jedan dio. Nije prošlo dobro. Slušam savjete, pohvale i pokude. :)
2017 08 30
Ja sam čula da se nekoliko kapljica šampona pomijesa s toplom vodom i time se namoci spužvica, ocijedi se što je bolje moguće i prebriše se time brusena koža.Nakon toga ju treba stavit susit na zraku, nikako ne na suncu. Ako to ne pomaze onda mozda s jabucnim octom lagano sve onako ili pak probaj obrisat to gumicom za brisanje ili ju prvo malo napari da joj se otvore pore pa isturpijaj lagano taj prljav dio... mozda nece odmah sve otic ali par puta i lagano mora 😂 Ako to ne pomaze onda probaj onaj Ariel ili Vanish u gelu pa na mrlju stavit jako kratko. Ne znam sto se jos moze...
2017 08 30
dax....zakon za sve..... x-)
2017 08 30
Hvala cure, pokusat cu prvo s gumicom, drzite fige jer obozavam tu torbicu :D
2017 08 31
Možda je moguće i u kemijskoj čistioni....
2017 08 31
meni često bude spas gumica za brisanje olovke za brušenu kožu...e sad ovisi kako je zaprljana...u svakom slučaju ne može ti ništa uništiti...ako ide ide :)
2017 09 02
Imam isti problem, traperice su koma za torbice od brusene koze.
2017 09 11