Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Porezna, uplate..

Pozdrav cure 😊 Ovako sestra mi je počela izrađivati nakit, mjesečne uplate joj prelaze 3000kn. Zna li tko do kojeg mjesečnog ili godišnjeg iznosa se ne oporezuje ili postoji li neki način da porezna nema uvid u to? Čula sam za prepaid karticu. Ima li tko iskustva s njom?
2017 09 14
Od ove godine porezna ima uvid i u tekuci, i u ziro racun.
2017 09 14
Tako je, imaju uvid u sve račune. Nigdje nisam naišla na informaciju o kojem se iznosu točno radi, ali mislim da je 3000 kn dovoljno sumnjivo (ukoliko su takve uplate kontinuirane) da se ide u provjeru.
2017 09 15
Pa sigurno nijedna od nas na krpicama nece imati uplate preko 3 tis (bar ne vecina) Na koje vi racune primate uplate?
2017 09 16
> Pepita1990: > Pa sigurno nijedna od nas na krpicama nece imati uplate preko 3 tis (bar ne vecina) > Na koje vi racune primate uplate? Ja na tekuci naravno. Ali to koliko mi sjedne lako opravdam, makar da iskreno kazem da sam prodala odjecu, sto nije ilegalno Za sve trebas imati pokrice, meni je ove godine sjelo 12 tisuca kuna odstete za auto i cuvam papire jer znam da ce me naci i mozda im se nece dati kliknuti jos jednom i procitati o cemu se radi. A vezano uz temu, ako cura prima novce na ziro racun naci ce je 100%, a ako na tekuci isto bi im mogla biti sumnjiva tolika kolicina malih uplata. S tim ciljem su i isli, da nadu one koji ne placaju porez, a bave se necim. Nisam uz to, ali nisam ni uz ljude koji primaju novce, a ne placaju porez. Onda sam ja budala jer placam i moj tata je budala jer ima poduzece, a mogao bi primati novce "sa strane".
2017 09 17