Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Preko 60 pogleda a nemam slika

Da li je to normalno s tim krpicama ... x-) nasmijala sam se baš. Cijeli dan pokušavam staviti slike, a kad konačno uspijem, imam oglas bez slika. A ispod oglasa više 60 pogleda. :') presmiješno. Kad stavim oglas sa slikama nikad nemam u jednom danu toliko pogleda. 😀😀😀😀😀😀 Šalu na stranu, da li vam se učitavaju slike?
2017 11 05
Nazalost ne :( cijeli dan pokusavam poslqt u por curi slike al ne mogu, ne zeli se ucitati :(
2017 11 05
A ja imam oglas, a kad ga otvoriš nema slika. A učitalo mi ih je.
2017 11 05
Ja ne mogu uopce ucitati sliku..cijeli dan :,'(
2017 11 05
Meni uopce ne prikazuje slike kad odem u posljednje artikle. Stoji oglas a slika nema. Takoder cijelu vecer pokusavat poslati slike u inbox i nista...nece ucitati..
2017 11 05
Ja ne mogu oglas postaviti😬
2017 11 06
Ista situacija i kod mene cijeli dan stranica radi usporeno i neda učitati artikl, slike je naprosto nemoguće učitati. >:(
2017 11 06
> Giovamna1: > Ista situacija i kod mene cijeli dan stranica radi usporeno i neda učitati artikl, slike je naprosto nemoguće učitati. >:( Ista stvar kod mene... U zadnje vrijeme krpice vise nisu kako treba, slike se ne zele ucitavati evo skoro svaka dva dana, jedan vikend je stranica bila u padu i bilo ju je nemoguce ucitati, teme na forumu su zatrpane nekim linkovima... Uzas. Nadam se da ce uskoro ponovno sve biti uredu... :|
2017 11 06
Ja ne mogu uopće učitati slike.. >:(
2017 11 06
> Tralala0060: > > Giovamna1: > > Ista situacija i kod mene cijeli dan stranica radi usporeno i neda učitati artikl, slike je naprosto nemoguće učitati. >:( > Ista stvar kod mene... U zadnje vrijeme krpice vise nisu kako treba, slike se ne zele ucitavati evo skoro svaka dva dana, jedan vikend je stranica bila u padu i bilo ju je nemoguce ucitati, teme na forumu su zatrpane nekim linkovima... Uzas. Nadam se da ce uskoro ponovno sve biti uredu... :| I ja se stvarno nadam... Zelim odgovoriti i dati dodatne slike kupcu i neda... mislim stvarno... Ajde lakše mi je sada jer cijelo vrijeme mislim kako nesto nije u redu kod mene... :s
2017 11 06
Također i kod mene, sinoć se ne mogu nikako logirat, a slike da pošaljem nikako, tako ni sada. Pokušavam na razne načine, ali ovo se događa u zadnje vrijeme sve češće :(
2017 11 06
Like za gležnjače, divne su 8-)
2017 11 06
Ma još uvijek nisu ništa popravili, ne možeš ni sliku poslati u porukama :/ Sonja mah mah :") <3
2017 11 06
> supergirlR31: > Ma još uvijek nisu ništa popravili, ne možeš ni sliku poslati u porukama :/ > Sonja mah mah :") <3 Mah mah :")
2017 11 06
..tebi i "gospodinu" na slici <3
2017 11 06
1 2 3