Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

usisavač na struju štapni

Molim pomoć kupujem usisavač i po mogućnosti parni čistač dvoumim se između Philips PRO Aqua Trio i RowenteRY7535 SteamCliner,molim preporuke vaše dojmove ako imate doma nešto takvo ili slično,tepihe nemam samo laminat i pločice..HVALA
2017 12 01
Pridružujem se temi, mene zanima stapni usisivač ali obicni, ne parni... . imam elektrolux klasicni, zadovoljna sam al ne mogu mu mjesta nac...
2017 12 01
Uz "veliki" vodeni usisavač koji nam je glavni za usisavanje do sada sam imala i dva štapna Electrolux na struju koji su nam bili priručni...ono kad trebaš nešto nabrzaka usisati....za svaki dan. Prvi nam je trajao ne znam ni sama koliko godina, jednom smo morali mijenjati žicu (od natezanja moje djece) i to je bilo to. Jedina mana su mu bili hepa filteri koji su bili skupi kao vrag (cca 100 kn). Jednog dana je prestao raditi, ne znam više što mu je otišlo, i nije se moglo popraviti odnosno popravak je bio preskup. Nedavno sam kupila drugi, iste jačine kao i prethodni (1800 W), jedino što ovaj nema filter nego vrećice. Ta vrećica se brzo napuni, barem kod mene jer imam dva psa, tako da se moraš opskrbiti sa vrećicama.... Bez obzira na sve mi smo poprilično zadovoljni, mada ponavljam, on je kod nas priručni usisavač.
2017 12 01
*usisava ko lud
2017 12 02
To sam i ja istrazivala i cula sam da je dobar onaj koji bude u lidlu nekad u ponudi za cca 650 kn pa cekam da se opet pojavi 😂 Uglavnom, vecina se slaze da je odlican za odrzavanje svakodnevnog reda, ali da za generalku ipak treba konkretniji usisavac.
2017 12 16