Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Ideje za Božićne poklone!!

Drage cure/ žene sto cete pokliniti ovog Božica svojim muskarcima??jeste li vec kupile i imate li koju dobru ideju za poklon? Ja se nikako nemogu odlucit sto pokloniti s obzirom da se u trgovinama sve svodi na poklon pakete gelova i šampona i eventualno parfema a to mi je onako dosta dosadan poklon.. zato vas molim za bolji ideju u temu se mogu ukljuciti i muski i dati nama zenama neku ideju za poklon iz prve ruke! p.s bez onog pogledajte kod mene itd!!
2017 12 10
Kul :')
2017 12 10
Tih malih colica ima u mulleru i metrou
2017 12 11
dobro necemo samo colu pit za bozic ili ;-)
2017 12 11
ajmo curke jos neku ideju.. nije valjda sve stalo na gelovima, carapama i šalicama.. izbor muske je dosta suzen za razliku od izbora za nas zene ali to ne znaci da necemo do bozica nesto smislit.. kako vam se cini francuska kapa ili neseser?
2017 12 11
Ma limenka ima svagdje al sam ja htjela jacky al njega nema :(
2017 12 11
Mi si za Božić obično ne kupujemo neke velike i ozbiljne poklone, tako da sam ove godine uzela božićne funny bokserice i malu budilicu, dodat ću još najdraži slatkiš i to je to:)
2017 12 11
> littlegirl: > Ma limenka ima svagdje al sam ja htjela jacky al njega nema :( daaa to sam i ja mislila! lako za colu! mozda ima na benzinskama ili metro i muller. ko prvi nađe nek javi!
2017 12 11
> GreenQueen: > Mi si za Božić obično ne kupujemo neke velike i ozbiljne poklone, tako da sam ove godine uzela božićne funny bokserice i malu budilicu, dodat ću još najdraži slatkiš i to je to:) pa to je bas ok! naravnoo nemora nuzno biti neki ozbiljan pokloni ovo mi se cini bas simpaticno!! evo do sad smo skupile bas zgodne ideje!
2017 12 11
Uvik isti problemi, što kupiti :o ja sam mu uzela neseser, dobar aftershave sam nasla ovdje, nadam se da cu i to ubrzo imati u ruci, i bas cu dns otici u fotografa da vidim sto nude za personalizirane poklone, magnetic nekakav s nasom slikom ili slicno, i jos je nesto promrlja o nekakvoj narukvici pa to moram jos ispitati :') :') uvijek su mi drazi pokloni koje sama "kemijam", kao slatka poruka i nasa slika u kinder jaju i sl..smislit cu nesto valjda i ove godine.
2017 12 11
Dobar remen je ok poklon, a i švicarski nož je dobra ideja (mom mužu se baš svidio).
2017 12 11
> tyrisx: > Dobar remen je ok poklon, a i švicarski nož je dobra ideja (mom mužu se baš svidio). Slažem se, remen je uvijek dobra ideja! Gdje si kupila nožić? Cijena? Ne znam gdje bih to tražila uopće :D
2017 12 12
Koji god da je poklon, bit će najbolji ako je iz srca. 💞 Na primjer, znam da se ljudi uvijek obraduju kad im poklonim male knjižice s motivacijskom pričicom. Znam da zvuči malo sladunjavo, ali lijepo je. :)
2017 12 19