Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

I jedna lijepa tema... ;)

Kako u zadnje vrijeme sve vrvi od prevaranata i tu i na drugim stranicama evo da se desi i nesto lijepo... Naime trazila sam cizmice za malog jer su trebali s vrticem ici na izlet... Nasla sam na Njuskalu oglas i zamolila sam gospodju da mi posalje i da cu platiti pouzecem. Gospodja mi je poslala obicno da mi postarina ipak dodje jeftinije (nisam to trazila) Paketic je malo kasnio a u medjuvremenu je i izlet otkazan radi jako loseg vremena. Podigla sam paket na posti kad je stigao i odmah nazvala gospodju da joj uplacujem u ponedjeljak cim mi stigne djecji doplatak. Nakon toga stigla mi je poruka: "Zaboravite na uplatu to Vam je moj poklon za Bozic!" Eto jedna zbilja jako lijepa gesta koja me jako ugodno iznenadila. Ne znam ima li gospodja Sandra profil na MK ali svakako jos ima dobrih i dragih ljudi pa sam to morala podjeliti i sa vama! ;)
2017 12 16
Svaka cast..Jako lijepa gesta..👍
2017 12 16
Zaista divno i velikodušno,toga je sve manje danas.. <3
2017 12 16
Lijepo :) <3
2017 12 16
Istina...Sve manje je takvih danas i zbilja sam lijepo iznenadjena.
2017 12 16
Svaka cast😊😊
2017 12 16
Svaka cast gospođi❤❤❤
2017 12 16
lijepo zvuči..... :)
2017 12 16
Ja sam isto na njuskalu jednom za dijete kupila jaknicu i dogovorili smo slanje i placanje pouzecem. Dosao meni paket i sada cekam da platim, kaze meni postar placena je postarina. Javljam se ja zeni da je nesto pogrijesila da mi posalje podatke da joj uplatim, a ona meni ma neee netreba ima jednu malu flekicu pa neka bude sve gratis. Flekicu nikad nisam mogla pronaci. Eto..a ja sam mislila ako joj uplatim unaprijed da jaknicu nikad necu ni vidjeti.
2017 12 16
> kristina2512: > Ja sam isto na njuskalu jednom za dijete kupila jaknicu i dogovorili smo slanje i placanje pouzecem. Dosao meni paket i sada cekam da platim, kaze meni postar placena je postarina. Javljam se ja zeni da je nesto pogrijesila da mi posalje podatke da joj uplatim, a ona meni ma neee netreba ima jednu malu flekicu pa neka bude sve gratis. Flekicu nikad nisam mogla pronaci. Eto..a ja sam mislila ako joj uplatim unaprijed da jaknicu nikad necu ni vidjeti. Pa da toga je i mene bilo strah.. Eto to je dobri duh Bozica:)
2017 12 16
Baš lijepo, svaka čast gospođi :") <3
2017 12 17
<3
2017 12 17
wow :")
2017 12 17