Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ostavljanje negativne...

Pozdrav curke! Evo vec nekoliko puta mi se dogodilo da korisnica definitivno nesto zeli kupiti, uzme podatke za uplatu i onda ni A, ni B od nje. A ja taj artikl smatram prodanim, pa odbijem ostale kupce. Smijem li ja ostaviti negativnu na osnovu toga? Hvala vam.
2017 12 30
Neutralna samo.
2017 12 30
> kristinanu1996: > Neutralna samo. Ne znam kakvog smisla ima ta neutralna, ali ok.. Hvala 😊
2017 12 30
> Marija0000: > > kristinanu1996: > > Neutralna samo. > Ne znam kakvog smisla ima ta neutralna, ali ok.. > Hvala 😊 Nema smisla, realno. Takva su pravila. :')
2017 12 30
Ako imate drugog kupca koji vam se čini siguran imate pravo požuriti nesigurnog kupca, reći mu da imate drugog kupca, da mu dajete rok do sutra inače prodajete stvar. Većina nas ima internet bankarstvo, za uplatu treba doslovno 5 minuta, naravno, ako imaš love..
2017 12 30
> sanjaurban: > Ako imate drugog kupca koji vam se čini siguran imate pravo požuriti nesigurnog kupca, reći mu da imate drugog kupca, da mu dajete rok do sutra inače prodajete stvar. Većina nas ima internet bankarstvo, za uplatu treba doslovno 5 minuta, naravno, ako imaš love.. U pravu ste.. Od sad ce i biti tako.
2017 12 30
Mene je dotična zavlačila 10 dana..nakon mojih upita jel platila..pitala me jel još uvijek na prodaju...da se ona ispričava jer nije imala vremena.. Ja kažem..je tunika je slobodna, čekam vašu uplatu i odbijam potencijalne kupce..i kažem joj uplatite i javite mi ..nakon toga opet tjedan dana ništa..nisam joj ostavila ni negativnu ..ni neutralnu.. Čestitala sam joj Novu godinu i iskreno zaželila da u Novoj godini bude poštena, iskrena ..i kad nešto obeča za izvrši.. ,:(
2017 12 30
Mene jedna vec treci put pita za cizme. Podatke je uzela i dogovorila uplatu. Koju nikada nije napravila. I opet pita. Rekla sam joj lipo rekla da ima jos jedna zainteresirana i koja prije uplati da su njene. Ne javlja se vise. Ne znam jel joj dosadno u zivotu ili sta.
2017 12 30
Ima takvih na izvoz, a još su mi žešće ove što se jave (dosta puta sa profilom sa 0 povratnih) i pitaju Dali je stvar slobodna?! Kad odgovorim da je više se nikad ne jave, taj mentalni sklop u glavi ne razumijem? ne znam kaj su htjele čuti da stvar nije slobodna or what? haha
2017 12 30
> Lonela1: > Ima takvih na izvoz, a još su mi žešće ove što se jave (dosta puta sa profilom sa 0 povratnih) i pitaju Dali je stvar slobodna?! Kad odgovorim da je više se nikad ne jave, taj mentalni sklop u glavi ne razumijem? ne znam kaj su htjele čuti da stvar nije slobodna or what? haha 😂 A to da i ne govorim..Jaako cesto mi se desava 🙈
2017 12 30
Meni je gospoda s 300 i nesto povratnih svako drugi dan javljala da ce uplatiti i isto pitanje hoce stici do petka, 10 dana isto, prosa i taj petak mozda bi moglo stici po njenoj logici.posalje podatke za slanje i kaze uplatim dns oko 10,da nisam provjerila poslala bi. Naravno uplate nigdi, da bi dosla nakon 3 dana poruka jel sjela uplata, odmah sam odg nije nista sjelo, ima od toga tjedan dana vise se nije ni javila, šta reći na to s obzirom na toliki broj povratnih, cisto maltretiranje, svako drugi dan uzet cu i oce stic, a da sam poslala ocito nikome nista. Cudesa.
2017 12 31
A jedna me satrala dok joj nisam spustila cijenu i onda muk. Ni a ni be, ni ocu ni necu, pridomislila sam se....nista
2017 12 31
> Lonela1: > Ima takvih na izvoz, a još su mi žešće ove što se jave (dosta puta sa profilom sa 0 povratnih) i pitaju Dali je stvar slobodna?! Kad odgovorim da je više se nikad ne jave, taj mentalni sklop u glavi ne razumijem? ne znam kaj su htjele čuti da stvar nije slobodna or what? haha Daaaa! Kad je pozeljno nadmecu se ;) I onda... Nude mi u inbox pola odmah a pola po primitku, a ja kazem jees ,:)
2017 12 31
> Lonela1: > Ima takvih na izvoz, a još su mi žešće ove što se jave (dosta puta sa profilom sa 0 povratnih) i pitaju Dali je stvar slobodna?! Kad odgovorim da je više se nikad ne jave, taj mentalni sklop u glavi ne razumijem? ne znam kaj su htjele čuti da stvar nije slobodna or what? haha Te su najgore. Ko neke bakute u bunilu.
2017 12 31
marta10, ta vaša je zaslužila negativnu jer je praktički pitanjem je li uplata sjela slagala o istoj, ostavljajući dojam da je uplata napravljena i da ćete poslat bez provjere....
2017 12 31
1 2 3