Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Hakiran mobitel??

Cure razumije li se neka malo bolje u smartphone? Uglavnom, maloprije, dok sam pisala poruku na Viberu, nicim izazvano na ekranu mi se pojavi da ce se telefon resetirati. Nisam to mogla sprijeciti (inace ga nije bas lako resetirati) pa sam pomislila da se mozda nadograduje software ili sto vec. Kad se restart pokrenuo, odjednom je pisalo da je pokrenut tvornicki reset, nisam niti to mogla sprijeciti. Uglavnom, sve, ali sve mi je obrisano :( brdo uspomena i svega :( kako je moglo do toga doci, je li moguce da netko hakira uredaj i to napravi, iako mi se to cini tako glupo i jadno :( i postoji li neki nacom da vratim stvari?
2018 01 09
Jesi bekapirala negdje? Na comp, na cloud? Ak si imala postavljen korisnički račun (itunes, google store), appovi su ti ostali, al ne i sadržaj. Nije tak jednostavno "hakirati" da se tvornički resetira. Vjerojatnije je da si slučajno aktivirala reset (npr. maska ti krivo sjeda i pritisnula je magičnu kombinaciju tipki). Također, postoji opcija da se resetira ako previše puta zaredom krivo otključavaš zaslon (pokret prstom). Koji je operativni sustav? Googlaj, nisi jedina kojoj se to događa.
2018 01 10
Neke slike imam na kompu, al recimo zadnjih 15ak nemam, i ne znam jel moguce da se to spontano back upa negdje ili ne? Tipa gmail account, huawei id ili tako nesto? Nije se desilo nista od navedenog sto bi pokrenulo restiranje, cak mi je i potvrdno da je vrlo vjerovatno odradeno preko gmaila.
2018 01 11
Operativni sustav je Android, ali na mobitelu postoji i Emui...
2018 01 11
Bug u programu. Nije moguce da se spontano negdje radi backup ukoliko tako nije namjesteno na jednom od clouda. Cula sam da se to dosta pocelo dogadjati na Samsungovim mobitelima, imam par primjera u drustvu. Od naoko doslovnog “curenja” baterije s 30% na 1% u par sekundi, do gore navedenih problema. Kod uredjaja starijih od godinu -dvije.
2018 01 17