Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Maturalna haljina

Znaci ove godine u petom mjesecu imam maturu. Zelim siti haljinu negdje u Zagrebu ali ne znam mnogo dizajnera osim Ivice Skoke i Matije Vuice. Htjela bih krojacicu s pristupacnijom cijenom ali da se razumije u sivanje vecernjih haljina.
2018 01 12
Mene pak zanimaju dućani sa gotovim maturalnim haljinama osim Haljina Giovanni jer su mi njihovi modeli bezveze, a opet ne želim da je haljina dizajnerska jer mi se ne isplati davati nekoliko tisuća kuna na haljinu koju ću obući jednom. Pa ako netko zna još neki dućan molila bih da napiše :)
2018 01 12
> miss007: > Mene pak zanimaju dućani sa gotovim maturalnim haljinama osim Haljina Giovanni jer su mi njihovi modeli bezveze, a opet ne želim da je haljina dizajnerska jer mi se ne isplati davati nekoliko tisuća kuna na haljinu koju ću obući jednom. Pa ako netko zna još neki dućan molila bih da napiše :) Imam ja jednu na profilu plavu dugu pa mozete pogledati slobodno ako Vam se svidja :)
2018 01 12
estatico krojački salon. u zagrebu provjereno dobra krojačica, savjetovat će te oko materijala, modela... savjetujem da što prije nazoveš i rezerviraš termin. super radi pa što prije nazoveš veće su šanse da te primi.. a i materijala ima za izabrat po dućanima
2018 01 12
> AnaMerry: > Znaci ove godine u petom mjesecu imam maturu. Zelim siti haljinu negdje u Zagrebu ali ne znam mnogo dizajnera osim Ivice Skoke i Matije Vuice. Htjela bih krojacicu s pristupacnijom cijenom ali da se razumije u sivanje vecernjih haljina. Diana Viljevac
2018 01 14
Preporuka za još neki dućan osim Haljina Giovanni?
2018 01 14
Obzirom da kod nekih dizajnera možeš naći puno kvalitetnije, a cijenom jednake, haljine, takvi dućani kao Giovanni, su se počeli masovno zatvrati, barem sam ja tako primijetila. Iskreno, ne pada mi na pamet ni jedan drugi.
2018 01 14
> valeera: > Obzirom da kod nekih dizajnera možeš naći puno kvalitetnije, a cijenom jednake, haljine, takvi dućani kao Giovanni, su se počeli masovno zatvrati, barem sam ja tako primijetila. Iskreno, ne pada mi na pamet ni jedan drugi. Ne bih se baš složila, istražujem već neko vrijeme otkako mi se bliži maturalna i sa sigurnošću mogu reći da se cijene dizajnerskih haljina kreću se od 1 pa do par tisuća kuna dok u giovanni-u prosječna haljina košta 400-500 što je meni velika razlika...
2018 01 14
> miss007: > Preporuka za još neki dućan osim Haljina Giovanni? Pozdrav! Jeste li pogledali u Importaneu u butiku Showroom? Pomalo je neobičnih krpica, odskače od uobičajenih svečanih haljina, no ja sam tamo (doduše, prije 5 god.) našla prekrasnu haljinu (grčko-rimski stil, može se vezati na puno načina, nošena i na nekim našim revijama), a što je najbitnije, preudobna mi je bila. Nosila sam je kao kuma na jednom vjenčanju i svi su bili oduševljeni. Platila sam je između 500 i 600 kn.
2018 01 15
Ja sve haljine za vjenčanja i bilo kakve događaje naručujem na stranici Asos. Kvaliteta odlična, modeli savršeni i sigurna sam da nitko neće imati istu, a cijene su mi jako dobre (pogotovo sad kad imaju do 70% sniženje). Istina je da je teško kupiti preko neta, ali ako ti iz nekoga razloga ne paše haljina ili ti se ne sviđa, možeš je besplatno vratiti i oni ti vrate novac. Tako da, nikad nisam požalila što sam išta tamo kupila, a uvijek su me svi pitali gdje sam kupila haljinu i čudili se cijeni. :) Za kumstvo na vjenčanju sam platila haljinu 400kn i to mi je bila najskuplja. :)
2018 01 15
Ja prodajem, ali kratku haljinu ako je netko zainteresiran
2018 01 15
> Meda81: > > miss007: > > Preporuka za još neki dućan osim Haljina Giovanni? > Pozdrav! > Jeste li pogledali u Importaneu u butiku Showroom? Pomalo je neobičnih krpica, odskače od uobičajenih svečanih haljina, no ja sam tamo (doduše, prije 5 god.) našla prekrasnu haljinu (grčko-rimski stil, može se vezati na puno načina, nošena i na nekim našim revijama), a što je najbitnije, preudobna mi je bila. > Nosila sam je kao kuma na jednom vjenčanju i svi su bili oduševljeni. Platila sam je između 500 i 600 kn. Nisam tamo goledala, hvala na preporuci baš ću pogledati ovaj tjedan! :)
2018 01 15
> Maja21: > Ja sve haljine za vjenčanja i bilo kakve događaje naručujem na stranici Asos. Kvaliteta odlična, modeli savršeni i sigurna sam da nitko neće imati istu, a cijene su mi jako dobre (pogotovo sad kad imaju do 70% sniženje). Istina je da je teško kupiti preko neta, ali ako ti iz nekoga razloga ne paše haljina ili ti se ne sviđa, možeš je besplatno vratiti i oni ti vrate novac. Tako da, nikad nisam požalila što sam išta tamo kupila, a uvijek su me svi pitali gdje sam kupila haljinu i čudili se cijeni. :) Za kumstvo na vjenčanju sam platila haljinu 400kn i to mi je bila najskuplja. :) I ja si već par dana razmišljam naručiti od tamo. Znam iz iskustva da im je robica super, a imaju stvarno divnih haljina :")
2018 01 15
Ma ako si nešto našla, svakako naruči. Pogotovo ako nemaš problematično tijelo (tu mislim na prevelike grudi, a dolje preuska i slično). Meni je sve predivno i uvijek me svi pitaju da im prodam to čim se odlučim prodati. :D Tako da, nećeš biti na gubitku sigurno, a bit ćeš posebna i uštedjet ćeš si novac. ;) Ne mora biti skupo da bi bilo savršeno. :)
2018 01 15