Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

PREPORUKA za eterična ulja i mirisne svijeće za osvježavanje prostora

Pozdrav svima! Obožavam eterična ulja i mirisne svijeće, a nisam ovdje naletjela na takvu temu. Ukoliko netko od vas koristi takvo što intenzivnijeg i svežeg mirisa, lijepo molim preporuku... ono, koji proizvođač, cijena, gdje kupiti. Primjerice, trenutno koristim eterično ulje limunske trave za dnevni boravak i kuhinju. Pravi je zimski miris ( ne preferiram baš citruse), ali ovim sam oduševljena. Kupujem ga u DM-u za nekih 17kn i imam ga sigurno po 2 mjeseca, koristeći ga gotovo svakodnevno. Miris se doslovno upija u zidove i zavjese, vrlo brzo prekriva sve mirise kuhanja i ostalog. Takodjer mi je odlična Ambi pur svijeća koja miriši na šumsko voće, slatkasti, no nenapadan miris. eto... krenuh prva :)
2018 01 20
Pred Božić sam u Pevecu kupila svjećice s mirisom cimeta i savršene su mi bile za to razdoblje:D Inače obožavam mirisne svijeće i gotovo svaki put kupim drugi miris, ali naranča je favorit Jedne od boljih su mi iz Ikee u čaši, oko 19kn košta, dugo traje i miris je baš postojan..eto:D
2018 01 20
Slazem se za Ikeine svijece, njih sam takodjer probala, no kako idem rijetko u tom smjeru.. ogranicavam se na one koje su mi dostupnije za kupovinu :) Da li je netko probao L’Occitaneove ? Isplati li se dati toliko za jednu svijecu? Ili Rituals?
2018 01 21
Koji su dobri mirisni difuzori prostora sa stapicima? Ipravo imam jedan iz DM-a, miris se osjeti u krugu 20cm :')
2018 01 21
Nisam probala skuplje svijeće jer mi bude žao dati toliko love za tako nešto..što se difuzora tiče, trenutno imam iz Mullera jedan, i baš to što kažeš, miris u krugu 20cm, ali s obzirom da sam ga 15kn platila, dobar je xD Imala sam jedan iz Interspara, bio je 50ak kn, miris cvijeta đurđice je bio, mjesec dana trajao i cijeli dnevni je mirisao fino:)
2018 01 21
Obzirom na ovaj iz DM-a i tih 20centimetara ,:) ne usudjujem se vise niti jedan kupiti. Voljela bih kada bi netko preporucio zaista trajan miris koji neutralizira mirise intenzivno poput etericnog ulja.. drugacije mi niti nema smisla kupiti takvo sto, pogotovo ne po visokoj cijeni
2018 01 21
Probala sam, po mojem ukusu nisu dovoljno intenzivna. Bolja su mi Elements za osvjezavanje prostorija jer se mnogo jace osjecaju.
2018 01 22
yankee candle, skupe, ali vrijede te love, božićne..mmmmm, komb.lavanda-limun, prefino..
2018 02 04
Najbolje svijeće su Bath and Bodyworks, mogu se za sada nabaviti jedino na Notinu. Ja sam ih kupovala dok sam živjela u SAD-u. Yankee su odlične, ali ove se za dva koplja na višem nivou. Ja imam otprilike 33 kvadrata kuhinja/blagovaona/dnevni i miriši sve jednako intenzivno. Vrijede svake lipe. Traju mi otprilike 2 tjedna ako ih gorim svaki dan na više od 3 sata.
2018 02 08
Dm naranča! Amazing! Razbuđuje i osvježavaa 😀
2018 03 18
Bok cure, samo vas želim upozoriti da pazite koja eterična ulja koristiti...ako na sebi imaju neka upozorenja poput zapaljivosti, znali da se ne radi o čistim eteričnim uljima. Inače vodimo svoju FB grupu o eteričnim uljima, za što ih koristiti i koja koristiti...ako vas zanima slobodno mi se javite i dodam vas :)
2018 05 14