Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Posao - iskustva

Poštovane, kako je situacija sa pronalaskom posla takva kakva je, intenzivno razmišljam o selidbi. Trenutno mi je na piku, vjerujem kao i mnogima, grad Zagreb, ali otvorena sam i za druge opcije. Zanima me kakva su vaša iskustva, koliko je trajala potraga i naravno ako imate koji savjet...dobrodošao je.
2018 02 04
Pozdrav :") sve ovisi koju školu/faks si završila, ali nigdje situacija nije bajna. Ja sam završila kemiju i trenutno nigdje ne radim. Većina oglasa za posao u mojoj struci je stručno osposobljavanje (koje sam već odradila) :| A što se tiče Zagreba, ne znam dal' je teže naći posao ili smještaj za pristojnu cijenu.
2018 02 04
Iskreno, nadala sam se da ću pročitati neko pozitivno iskustvo, barem kod osoba koje nemaju toliko često zanimanje poput tebe, ustvari je (meni osobno) osvježenje u moru ekonomista i pravnika. Želim ti svu sreću u pronalasku posla.
2018 02 05
Podižem temu. Diplomirana sam učiteljica razredne nastave i naravno, posla nema. Počela sam tražiti bilo kakav posao, jer do posla u struci ću jako teško, da ne kažem nikako. Najviše bi mi odgovarao neki administrativni posao, budući da imam srednju ekonomsku školu. Može li se uopće do nekog posla ovdje kod nas, ako izuzmemo konobarenje, bez veza i vezica? :|
2018 02 12