Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Tko je obrisao temu "Prevarantica Blue83" gdje se javila masa prevarenih? I zašto, naravno?

Dakle, sada listam po forumu i vidim da teme nema pa me živo zanima zašto? Je li se otvaračica teme možda uplašila prijetnje tužbom za uznemiravanje? Mislim, o čemu se radi? Fascinantno kako teme o prevaranticama nestanu, ono, koga briga, izgubile smo mi pare, neka izgubi i netko drugi. Jer to baš tako ispada svaki put kad netko makne sve dokaze s ove stranice.
2018 02 04
Da,i mene zanima zasto je izbrisana tema.
2018 02 04
😕 dajte cure nemoze im to tek tako proć. Ona već sutra može otvorit novi profil i nastavit po starom..
2018 02 04
Pa eto, valjda to tako mora. Svašta. Tresla se brda, rodio se miš.
2018 02 04
Ajmo se kladit da se obecalo uplatiti pola ili sl., ako se tema obrise ]:(
2018 02 04
Jbg, kad se nisu u stanju organizirati i zauzeti za sebe. Prevarene u pravilu same svojom voljom odmahnu rukom i ne bude ništa od toga. :/ Čast iznimkama ali u ovoliko godina krpičarenja, mislim da ih na ovom siteu dosada nije bilo. Naime od toliko prevaranata, nikad nisam čula da je ijedan bio uspješno utužen i kažnjen. Eventualno je pukla pokoja brukica na faceu pred frendicama i mamom (kad se radi o tinejdžerskim prevaranticama),i to je to.
2018 02 05
Prevarantice zato i varaju i kradu jer im jsame pokradene to omogućuju. Lakše je ukrasti sliku s interneta i izvarati ljude, nego ići u školu i na posao.
2018 02 05
Jeste li joj stavili podatke na Crnu listu? Jer ako niste,svaka njena sljedeca prevara ide vama na dusu.
2018 02 05
Ali čekajte malo, zašto se Vi bojite nekih tužbi? Što ona točno može s Vašim podacima? Prijaviti Vas policiji? I što onda? Onda lijepo Vi policiji date podatke svih tih žena koje su se ovdje javile, sve priložite svoje uplate na isti račun i prijavite nju za krađu. Zašto se tako lako date zaplašiti, zar ste svi toliko neinformirani? I onda ovdje na temama tražite da nama bude žao što ste prevarene. I bude nam, do ovakvih situacija, jer zaista ispadne da ste si same krive. Od toliko dobrih žena koje prodaju te iste artikle, Vi sve odlučite novac dati baš prevarantici. Forum ne koristite dok vas se ne prevari - zašto? Ako su to Vama sitne pare, onda niste trebali nikad otvoriti temu, ali valjda ste očekivali da će druge cure podići prijavit za Vas. Grozno, apsolutno sam razočarana. Brigo moja, prijeđi na drugoga, tako nam cijelo društvo funkcionira gdje onda ne bi i krpice na kojima nema nikakve kontrole, osim one koju nekolicina cura pokušava uspostaviti i pomoći si međusobno.
2018 02 05
> Tamara5485: > Ali čekajte malo, zašto se Vi bojite nekih tužbi? Što ona točno može s Vašim podacima? Prijaviti Vas policiji? I što onda? Onda lijepo Vi policiji date podatke svih tih žena koje su se ovdje javile, sve priložite svoje uplate na isti račun i prijavite nju za krađu. Zašto se tako lako date zaplašiti, zar ste svi toliko neinformirani? I onda ovdje na temama tražite da nama bude žao što ste prevarene. I bude nam, do ovakvih situacija, jer zaista ispadne da ste si same krive. Od toliko dobrih žena koje prodaju te iste artikle, Vi sve odlučite novac dati baš prevarantici. Forum ne koristite dok vas se ne prevari - zašto? Ako su to Vama sitne pare, onda niste trebali nikad otvoriti temu, ali valjda ste očekivali da će druge cure podići prijavit za Vas. Grozno, apsolutno sam razočarana. Brigo moja, prijeđi na drugoga, tako nam cijelo društvo funkcionira gdje onda ne bi i krpice na kojima nema nikakve kontrole, osim one koju nekolicina cura pokušava uspostaviti i pomoći si međusobno. Tamara 5485 i ja sam jedna od prevarenih i ne bojim se nikoga kao ni gospođa gore.Mi smo poduzele sve šta je u našoj moći trenutno a dalje je na institucijama da odrade posao.To nije do nas naravno. Ako mislite da trebamo dalje po forumu pisati šta i kako je poduzeto mi se ne slažemo s Vama jer dotična čita pošto joj ni jedan od profila nije blokiran od strane admina a prijava je išla isti dan.Ja sam stavila njene podatke preko kojih vara na crnu listu koji do sada nisu bili na njoj. Ako mislite i imate neki bolji savjet što i kako poduzeti a da članicama ne izgleda kao da smo mi odustale molim drage volje budem,bar ja osobno ,prihvatila savjet.Ali naravno savjet koji djeluje a ne da su puste priče tipa napravi ovo ili ono.
2018 02 05
Fino ste vi to sve sada napisale, a o pametovanju uopće neću. Poanta je da se tema lakše pronađe nego podatak na crnoj listi, ali dobro. Hvala Bogu, vidim da se sasvim dobro snalazite pa i ubuduće tako postupajte. Ako Vama 170 kuna ne znači ništa, pošteno. Samo kad se zbroje svi iznosi koje je ta balavica spremila na svoj račun, mislim da je to poveća svota novca. Ali eto, odustanite zato što Vam je neka šuša zaprijetila, ne znam samo čime, sve što može je vrijeđanje, a ne vidim kako brisanje teme može pomoći, Vama, a ni bilo kome drugome. Eto, ova tema će ostati pa neka zaprijeti meni slobodno.
2018 02 05
Pa,lenipeni,vi ste jucer otvorili 'tesku' temu ,a sad vam to vise nije okej. Super,izbrisali ste temu,ali ste je prijavili adminki,stavili podatke na crnu listu i podnikeli pisamu prijavu njenoj banci- dajte mi onda,molim bas,objasnite kako je kraj svega toga brisanje teme presudno protiv blueinog vrijedjanja,prijetnji i sl.? Ispricavam se u Tamarino i svoje ime sto to ne shvacamo.
2018 02 05
ispricavam se doticnoj kreatorici ove teme koja ce ostati u analima krpica sto sam joj se obratila u inbox.molim isto tako da mi se vise ne obraca ovim napadackim tonom te da me se ne linkuje. Nisam jedina imala tu temu i izbrisala pa se sada posvetite prvoj curi koja je imala temu preko koje sam ja saznala za prevaru. Lp
2018 02 05
Mislim da ste fulali ceo fudbal. Naravno da mi se nemate što obraćati u inbox i prozivati me, ne vidim razlog. Sve što imate za reći možete slobodno reći ovdje. I inače zaista ne volim kad me se napada u privatnim porukama i to bez nekog posebnog razloga. Mislim, napad je najbolja obrana i Vi sad ovdje napadate nas koje zapravo pokušavamo shvatiti što ste dobili brisanjem teme koja je mogla pomoći u tome da se nekoga ne prevari ponovno? Niste odgovorili smisleno ni na jedno pitanje, samo vičete "i ona je, i ova je, i one su, mogle su, zašto bih ja". A navodno ste bili i na policiji i u banci i sve i svašta i sad je baš brisanje teme Vam pomoglo da se obranite od cyber bullyja koji Vas je, između ostaloga, i olešio za skoro 200 kuna.
2018 02 05
Od svih žena koje nas tu napadaju nek mi jedna navede slučaj koji je rješen prijavom policiji lopovica preko interneta. Samo jedan slučaj gdje je policija reagirala kad je bio dovoljan iznos. Ja sam prva otvorila temu i pošto su tamo od strane kradljivice izneseni moji privatni podaci sam ju i obrisala.Stavila sam ju nakon toga na crnu listu sa svim podacima koje imam. Nije fer od vas da se nas napada bez razloga umjesto da se složimo i malu pristisnemo zajedno s babom ali naravno zašto bi kad je bolje rječima biti pametan.Kao što sam rekla sve što je bilo trenitno u našoj moći mi smo napravile.Lenipeni i ja a druge samo šute i niti ne guknu.A koliko znam računati naš iznos je 320kn znači nije dovoljan za prijavu. Postoji neko rješenje s Vaše strane voljne smo ga saslušati kao što je već rečeno...
2018 02 05
1 2 3 4