Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Tko je obrisao temu "Prevarantica Blue83" gdje se javila masa prevarenih? I zašto, naravno?

😂😂😂
2018 02 05
hhh vidin tzv. manekene lipo kradu! nima više sponzora u Zagrebu a treba spizu ic kupit. fine robe se ima pa se po svin portalima "prodaje" skupa roba dobivena čednim poslom. a u glavi propuh! jos kad vidin na slici herbalife vidin cilu sektu koja prati ovu nasu anchi.ri. aj ca san uvik volila te samoprozvane manekenke ca su ekonomiju sve redon zavrsile. pari mi se da nisu bas dobro na predavanjima slusale jer su se previse naslikavale.
2018 02 05
> Anci.ri: > Hahah sad ću ja još ispasti kriva. Ok javno ja pišem da neću kupiti od vas ništa Tamara jer ovo je bolesno sto radite. Ako ja mogu koja sam nova uplatiti dotičnoj osobi koju tu spominjete po forumu i to 350kn i dalje kupovati od drugih ne znaci da moram staroj babi raditi probleme nije mi to jasno. Žena očito ni kriva ni dužna A lipa moja bjondina reci kako mores uplatit doticnoj ako je ona blokirana prije nego si se ulogirala kao nova i nima niti jednu veštu za prodat?? ca ti je prodala kad danima nima ničeg.???stara nona bi se javila i oglasila da nije kriva i duzna. duzna je opako i to svin tim curama čiji su šoldi na njen račun legli. zamisli da meni jedan dan osvane hiljada kuna na računu a ja o tome nič ne znan.čudoooo!!!!!. A lipo je sve ca ima na fejsu zbrisala. samo je sebe na bičikleti ostavila. ne more joj nis ni žanderija ni mularija . vidin da si mlada i da ti triba jos puno toga pod nogama porc. mordi ti od nečega i šoldi ostanu!
2018 02 05
Ne dajte se navući na rasprave, glupave prijatnje i seciranja sa ovim lopinama. Samo fino pičite po svome, sa policijom kad se skupi dovoljno i upozoravanjima facebook prijatelja dotične. :)
2018 02 06
1 2 3 4