Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Sezona 2018.

Trazim neki sezonski posao na obali. Znaci nemam iskustva (znaci r. mjesto gdje to nije toliko bitno) i maloljetna sam. Mogu biti moru od sredine 6.mj do sredine 8.mj. Nekoliko prijateljica je vec islo raditi na more i vecinom su to pozitivna iskustva. Zanimaju me vasa, kako vam je bilo i kakve su place?
2018 02 04
Moja maloljetna kći gimnazijalka nije mogla raditi kao mentorica u ljetnoj školi iako je trostruka državna prvakinja iz znanja i imala je sve predispozicije i htjeli su samo nju. Tako da se bojim da ni Vi, gospodična nećete moći raditi. Barem ne legalno, a na crno ni ne pokušavajte. Možda nešto preko Omladinskog servisa nađete ili da se obratite u Inu, oni uzimaju srednjoškolce za pranje prozora na autima po crpkama.
2018 02 05
U svakom slucaju hvala na informacijama 🙂
2018 02 05
Postoji učenički servis i radi se preko učeničkog ugovora.
2018 02 05
> hulalula: > Postoji učenički servis i radi se preko učeničkog ugovora. Da, u to sam upucena
2018 02 05
Za rad na pranju stakla na benzinskim pumpama prednost imaju djeca radnika tako da ukoliko nemate nekog poznatog da radi u INI teško da ćete dobiti taj posao. I svi koji rade moraju biti punoljetni. Ne znam kako druge benzinske primaju....
2018 02 05
Ozbiljne turističke firme su već oglasile natječaje za radna mjesta jer je potražnja velika.
2018 02 05
> supermamica: > Za rad na pranju stakla na benzinskim pumpama prednost imaju djeca radnika tako da ukoliko nemate nekog poznatog da radi u INI teško da ćete dobiti taj posao. I svi koji rade moraju biti punoljetni. Ne znam kako druge benzinske primaju.... Kaže mi suprug koji je Inin umirovljenik i radio je s tom djecom, da je točno da djeca moraju biti punoljetna, ali nije točno da treba imati tatu ili poznatog u Ini. Treba poslati zamolbu za taj posao na njihovu kadrovsku službu. Dobije se ugovor na 15 dana, dobije se majica, spužva i brisalica i odrede djetetu na koju benzinsku postaju ide raditi. Kaže mi da je zarada po principu tko što ostavi. I da je poprilična. Naravno da ovisi o angažmanu, ali kaže mi da bez prevelikog napora dijete može zaraditi cca 300 kn po smjeni. Što je odlično za mlade ljude. Stoga pošaljite molbe što prije jer za mjesec- dva možda bude kasno. Dakle Ina ne plaća ništa i nema fiksnog novca, već samo napojnice od kupaca kojima se peru stakla na autima. I to je to.
2018 02 05
Ne znam kada je suprug radio, ali sada je tako jer radim u Ini. Prednost imaju djeca zaposlenika i njihovi prijatelji odnosno prijavljuje ih Inin radnik. Broj pumpi koje uzimaju perače se osjetno, ali baš osjetno, smanjio jer perači su samo na pumpama koje su ostale u sklopu Ine, one koje su u franšizi ne primaju perače. Prošlo ljeto su odbijali djecu koja su se sama javljala. Naravno da se uvijek može sama prijaviti, ništa ne košta, ali ako se nakon nje u tom terminu i na toj pumpi prijavi dijete radnika ono automatski ima prednost. Tako je bilo prošlo ljeto.... Sada je definitivno prerano za prijavu jer se prijave primaju tamo negdje od kraja svibnja.
2018 02 05
Ja sam prošle godine si pronašla od 01.07. do 01.09. radila u kuhinji na otoku Krku kao pomoćni kuhar, preko učeničkog servisa i bilo je dobro, radi se uglavnom 8 sati, a kada sam radila koji sat duže to mi je bilo plaćeno, plaču sam imala 4500 (bez prekovremenih), iskustvo je bilo odlično, radi se normalno, ali ako želiš raditi, neće ti biti teško.
2018 06 03