Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Lugova otopina za stitnjacu: iskustva:

Kao sto naslov govori, molim napisite iskustva ukoliko ste ikada koristili spomenutu otopinu. Hvala!
2018 02 09
Zove se Lugolova otopina. Na stranici od planet zdravlja zove se Jodoral forte. Svekrvu je spasila od operacije štitnjače, ali nije samo za štitnjaču dobra. Meni je riješila ciste na jajnicima, jer su jajnici drugi po redu u organizmu čija funkcija ovisi o jodu, tako da je dobro i za one koji planiraju trudnoću, kao i za imunitet i za čišćenje od toksina i teških metala. Već sam pisala tu na forumu o tome, pa su me neke popljuvale. U svakom slučaju, ja sam to koristila i prije trudnoće i u trudnoći. Dakle, nije nikakav lijek u pitanju, samo dodatak prehrani.
2018 02 11
Inače, imala sam cijele grozdove cista na jajnicima i ginići su mi govorili da ću ostati sterilna i da ću cijeli život uzimati antibebi pilule. Uz to i onaj čaj od Čelikovića i promjenu prehrane (više sirovog, izbacivanje alkohola, konzervi i salama) kroz par mjeseci ne samo da više nisu našli ni jednu cistu nego sam u rekordnom roku dva puta zatrudnila. Šta reći... psi laju, karavane prolaze. 8-)
2018 02 11
Tek sada vidim odgovor na post: Hvala Vam puno na info. Zato i nisam mogla naci temu, jer sam krivo zapamtila naziv otopine. :)
2018 02 14
Nema na čemu. I drugi put. :")
2018 02 20