Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevarena za 300 kn od Nicole11

Drage moje krpičarke, evo jedne teme koja govori u prilog tome da veliki broj pozitivnih povratnih ne znači automatski i posjedovanje obraza. Često se prepirem s koorisnicama koje tvrde da je jednaka mogućnost prevare od strane prodavača s 0, ili masu pozitivnih povratnih , ali ovaj slučaj sigurno će ih ohrabriti u njihovom viđenju te stvari. Korisnica Nicole11 oglasila je prodaju original parfema Chanel 5 po cijeni od 300 kn za 100 ml - priznati ćete, mogućnost vrlo povoljne kupnje. Pogledam povratne - 220 pozitivnih. Super. Razgledam fotke - čine se okej, ali opet......Kontaktiram našu Frani, kaže ona: Fotke se čine u redu, ali dno bočice se slabo vidi, pa ne znam ima li onu oznaku urezanu u staklo. Ako to nema, zaboravi da je original. Ja se javim prodavačici i kažem joj upravo tako, a ona mi znalački objasni da je godinama radila u upravi Iris, te pouzdano zna da ne moraju svi imati taj urezani kod na staklu bočice. Kažem da ću joj vjerovati na riječ , uplatim 330 kn, paket dođe, otvorim ga i špricnem i nakon deset minuta osjeti se 0,00 parfem. Godinama koristim peticu, čak i eau de toilette ima moću postojanost. Odem s parfemom u Douglas, jer je prodavačica tvrdila da je tamo kupljen, objasnim dvojbu i cure mi vrlo ljubazno pokažu na sitne razlike između bočice originala i fejka (ovo je stvarno kvalitetno odrađena kopija). Onda smo špricnule Douglasovu original eau de toilete na moju desnu i 'moj' eau de parfum na moju lijevu ruku , dok smo još čavrljale 'original' je nestao, a toaletna voda se fino osjeća još i sada, satima kasnije.Rekle su još da je taj urecani kod već godinama obavezannaChanelovim bocicama, što mi dugogodišnja radnica Irisa, je li, trebala znati. Javila sam se odmah prodavačici, sve ispričala , požalila se.....na što mi je ona odgovorila da ne vraća novac jer 'tko joj garantira da je kopija' :') i uostalom ona gaje dobila u Douglasovoj vrećici :o Rekla sam da ide negativna, forumska tema i Crna lista , a ona da neka samo izvolim.
2018 02 27
Ono kad poštena osoba pokušava shvatiti razloge zašto netko podvaljuje, laže i praktički krade. :D ''Opravdanja'' si može okačit mačku o rep. Sram ju bilo. Nadam se da je već na crnoj listi da znam s kim da nikad ne poslujem.
2018 02 27
sad samo čekam ono pa šta bi vi htjeli za 300 kuna?! odmah dobijam mlade od takvih preseravanja :@
2018 02 27
i ono ja imam 200 i šta ja znam koliko pozitivnih, ili još bolje ono to je rizik kupovanja u virtualnim dućanima, prodajte dalje :@ :@
2018 02 27
Mogu i ja staviti Armani sat u armani kutiju, ne mora znacit da je sat original. 😂 U pravu ste, ako ne zeli odraditi povrat zasluzuje se sramotiti na crnoj listi. Meni bi to bilo 10 puta gore nego vratiti novce. Ipak je ona vas uvjeravala da je original a vi ste se u parfumeriji uvjerili da je riječ o kopiji. Zao mi je jedino ako ne dobijete nazad vasih 3oo kn jer realno to sto ste dobili ne vrijedi nista a 300 kn je puno novaca
2018 02 27
Ja sam stvarno od onih koji povjeruju u suvislo objašnjenje - njoj je parfem, kaže, poklonjen kao original. Okej, dakle nije ga sama kupila, pa, kako je sama rekla 'ako su lagali mene i ja lažem vas', ali, ako joj se javim s tvrdnjom da je parfem fejk , a ona je odjednom totalno uvjerena da je original i 'ne vraća novac jer tko joj garantira da je kopija', svatko prestaje vjerovati da je ona u toj stvari nedužna. Ja znam da bih sama u takvoj situaciji odmah i bezpogovorno odradila povrat a zatim se raskusurala s tim nekim tko mi je podmetnuo fejk pod original. Ako taj netko postoji.
2018 02 27
Ja ne znam jel stvarno sve više prevarantica ili je samo više tema na forumu (i neka je, tako i treba biti da ih se raskrinka), ali nevjerojatno mi je to sve. Podsjećaš me na mene, ja isto analiziram zašto bi netko tako nešto napravio, a čisto sumnjam da takve provedu minutu razmišljajući o nama koje su zeznule. Ja bi odradila povrat i za puno manju grešku, a kamoli ovaku grešku i toliki novac. Stvarno me sve više iznenađuju neke situacije ,:(
2018 02 27
Prije 10 minuta oglas tog Chanela još je bio na njenom profilu s oznakom 'Prodan',ali sad je već mudro obrisan. Uzgred, dala si je truda da pročeprka po mojim ocjenama i javila mi se s komentarom da vidi kako sam još nekom htjela podmetnuti : korisnici lollababez dala sam negativnu jer mi je pokušala prodati Moschino bundu, koja očito nije bila Moschino, jer inače ne bi iznebuha prekinula razgovor i zatim pobrisala takav oglas, pa bundu oglasila kao noname.
2018 02 27
> iskrica0: > Ja ne znam jel stvarno sve više prevarantica ili je samo više tema na forumu (i neka je, tako i treba biti da ih se raskrinka), ali nevjerojatno mi je to sve. Podsjećaš me na mene, ja isto analiziram zašto bi netko tako nešto napravio, a čisto sumnjam da takve provedu minutu razmišljajući o nama koje su zeznule. Ja bi odradila povrat i za puno manju grešku, a kamoli ovaku grešku i toliki novac. Stvarno me sve više iznenađuju neke situacije ,:( Pa da. Radim povrat jer mi kupac kaže da je nezadovoljan, ni ne pitam zašto ni kako. Ako stojim iza onog što prodajem onda znam da artikal mogu bez problema vratiti u prodaju, kao prvo, a kao drugo - zašto bih si natovarila na vrat natezanje, prepucavanje, sumnjičenje........
2018 02 27
a to kad u pola priče pobrišu oglas dovoljno govori samo za sebe
2018 02 27
> gitadevi: > Ja sam stvarno od onih koji povjeruju u suvislo objašnjenje - njoj je parfem, kaže, poklonjen kao original. Okej, dakle nije ga sama kupila, pa, kako je sama rekla 'ako su lagali mene i ja lažem vas', ali, ako joj se javim s tvrdnjom da je parfem fejk , a ona je odjednom totalno uvjerena da je original i 'ne vraća novac jer tko joj garantira da je kopija', svatko prestaje vjerovati da je ona u toj stvari nedužna. > Ja znam da bih sama u takvoj situaciji odmah i bezpogovorno odradila povrat a zatim se raskusurala s tim nekim tko mi je podmetnuo fejk pod original. Ako taj netko postoji. Svaki dan naiđem na nekoliko takvih oglasa gdje je fejk predstavljen kao original i kad prodavaču ukažete na to, najčešći odgovor je: “dobio/la sam to na poklon i rečeno mi je da se radi o originalu” ili “dobio/la sam to od osobe visoke platežne moći pa onda mora da je original”. Ljudi dragi, kako kaže ona stara, piše i na plotu... To nije nikakvo opravdanje, a takvi potezi su i više nego jadni i bezobrazni, kada pokušavate uvaliti lažnjak, ili nesvjesno prodajete kopiju, a nije tako teško potražiti na netu razliku između fejka i originala. Ako niste sigurni, pitajte nekoga za savjet, kao što je to učinila otvaračica teme. Naravno, kupovina preko interneta je kockanje (i sama sam se u to uvjerila x puta), ali ovo što se u zadnje vrijeme događa na ovoj stranici je van svake pameti. Sram vas može biti.
2018 02 27
idem staviti pola kruha u macovu vrećicu i prodati ga za sto kuna kao ruž matte
2018 02 27
ja sam par puta naišla na oglase gdje piše 'kupljeno (ili dobiveno) pod original ali ne mogu garantirati' i to mi je baš okej ali ako oglasiš kao original a onda kao argument poslije navodiš da ti je poklonjeno u douglasovoj vrećici to mi je bolesno stvarno
2018 02 27
Gledala sam taj oglas i odmah mi je bio sumnjiv zbog cijene. Za 300 kn se Chanel ne prodaje. Pogotovo zato jer dotična ima poprilično visoke cijene za ostalu ponudu, a ovakav parfem nudi za bagatelu. I odustala sam jer sam bila uvjerena da je fejk i prodavačica to zna. 100% zna. Eto nažalost se opet potvrdila moja tvrdnja da povratne, zapravo, ne znače ništa. Nažalost, jer bi trebale imati nekakvu težinu. Ja osobno imam najgora iskustva s osobama s puno povratnih. Zanimljivo, s onima koje nemaju ni jednu ili imaju pokoju povratnu imam najbolja iskustva. Što se tiče kozmetike i parfema, apsolutno ništa tu ne bih kupila jer se za sve ispostavilo da je fake što god mi je bilo interesantno. Na Forum.hr sam zato kupila na desetke parfema i uvijek je sve bilo ok.
2018 02 27
Jep, to je taj. Srećom pa je korisnica falično informatički pismena (kakva sam i ja bila dok me iskustva s muljatoricama plus lekcije kod Hanami nisu naškolovale).Da nema ove mogućnosti izvlačenja oglasa iz povijesti, ona bi sad glasno tvrdila da ga nije oglasila kao original, garant.
2018 02 27
1 2 3 4 5 ... 9