Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevarena za 300 kn od Nicole11

Kupila sam divnu i originalnu kozmetiku i divne i originalne parfeme od korisnica s puno ili malo povratnih, jednom čak od jedne s nula povratnih, ali sa slanjem pouzećem. Zapravo, godinama ovdje kupujem sve te divne i originalne stvarččice, pa je , valjda, po nekoj statistici, sad bio red da me netko izlevati. Žalosna sam više zbog tog iskustva, nego zbog love, ali ću guslati oovu priču do kraja svih krajeva zbog obje te stvari.
2018 02 27
Naravno. Treba ustrajati na povratu.
2018 02 27
Zašto osoba nakon 221 pozitivne (poštene) suradnje odluči postati prevarant?
2018 02 27
> hulalula: > Zašto osoba nakon 221 pozitivne (poštene) suradnje odluči postati prevarant? To je jos i dobro, ima ih i sa duplo toliko pa se prave blesave kad im kazete da prodaju fejkove.
2018 02 27
Razumijem kako se osjećaš. Prošla slično sa Chanel Chance parfemom.Isto korisnica s hrpom povratnih. Kad špricnem katastrofa. Uopće se ne osjeti.
2018 02 27
TO je vječno pitanje. U ovih 5 i pol godina koiko sam na Krpicama sudjelovala sam , a katkad samo pratila sa strane ne znam koliko tema u kojima se pokušavalo doći do razrješenja te misterije. Spada u onu grupu pitanja: Što je to u ljudskom biću što ga vodi prema piću? Tko smo? Što smo? Odakle dolazimo? Ni na jedno nema znanstveno dokazanog odgovora.
2018 02 27
> hulalula: > Zašto osoba nakon 221 pozitivne (poštene) suradnje odluči postati prevarant? 99% sam sigurna da je APP. Kao, imam pozitivki na šutanje, proći će. gito, malo čitam po netu o šanelu 5. Kad okreneš stražnju stranu bočice, jel ima kakav natpis na naljepnici? Stražnja strana naljepnice koja je na prednjoj strani. ( wow, kako dobro objašnjavam! :| )
2018 02 27
Je li i prije bilo ovoliko prevara na krpicama?
2018 02 27
> gitadevi: > TO je vječno pitanje. U ovih 5 i pol godina koiko sam na Krpicama sudjelovala sam , a katkad samo pratila sa strane ne znam koliko tema u kojima se pokušavalo doći do razrješenja te misterije. > Spada u onu grupu pitanja: > Što je to u ljudskom biću što ga vodi prema piću? > Tko smo? Što smo? Odakle dolazimo? > Ni na jedno nema znanstveno dokazanog odgovora. We will never know. Ah.
2018 02 27
> SaraKedavra: > > hulalula: > > Zašto osoba nakon 221 pozitivne (poštene) suradnje odluči postati prevarant? > 99% sam sigurna da je APP. Kao, imam pozitivki na šutanje, proći će. > gito, malo čitam po netu o šanelu 5. Kad okreneš stražnju stranu bočice, jel ima kakav natpis na naljepnici? Stražnja strana naljepnice koja je na prednjoj strani. ( wow, kako dobro objašnjavam! :| ) Sve te kužim :) Nema.
2018 02 27
Znala je ta kaj prodaje..... Gita, nadam se da ćeš uspjet vratit puni iznos.
2018 02 27
Cekamo nikad nevidjen argument - bio je poklon. Nisam znala da sam dobila fejk.
2018 02 27
Rekla je da će se očitovati. Valjda se očituje šutnjom.
2018 02 27
> gitadevi: > > SaraKedavra: > > > hulalula: > > > Zašto osoba nakon 221 pozitivne (poštene) suradnje odluči postati prevarant? > > 99% sam sigurna da je APP. Kao, imam pozitivki na šutanje, proći će. > > gito, malo čitam po netu o šanelu 5. Kad okreneš stražnju stranu bočice, jel ima kakav natpis na naljepnici? Stražnja strana naljepnice koja je na prednjoj strani. ( wow, kako dobro objašnjavam! :| ) > Sve te kužim :) > Nema. Na tu pojedinost su mi i u Douglasu ukazali ;)
2018 02 27
> gitadevi: > Rekla je da će se očitovati. Valjda se očituje šutnjom. Nekad je šutnja glasnija od deračine. Znala je točno šta prodaje, zato je i stavila takvu cijenu.
2018 02 27
1 2 3 4 5 6 ... 9