Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevarena za 300 kn od Nicole11

ja se nekad stvarno upitam da li takvima što nekome nešto uvaljaju a onda dalje pile kako nisu ibkako su pošteni i ispravni, iako svi dokazi i javno mnijenje stoje protiv njih,osim poštenja fali i prilično inteligencije. mislim da će siesaj dokaz Douglasova vrećica ostati zauvijek zapamćena na krpicama jednako kao onaj vještak od one neke martine ili kako već
2018 02 28
> cipelitza: > > gitadevi: > > Naravno, u nboxu mi se prijeti Zakonom o zaštiti podataka i članovima obitelji koji se time bave - klasično i predvidljivo da klasičnije i predvidljivije ne može biti. > sad si naj*, kad ti dodje sa prezimenjakinjama dakfejsat na doorse. be affffrrraaaid Evo sam sva uzdrhtala!
2018 02 28
o jebala ju vrećica i bačena kutija... evo i još jednog njenog oglasa "Swarovski prsten novi, imitacija žutog zlata, pun kristalića, predivan. Dobiven na poklon, ali nije moj stil. Uz prsten dobijete kutijicu, vrećicu i certifikat. Super i za poklon."- tu čak dobijem i certifikat.. samo nisam sigurna da kinezi to izdaju.. Još jedan primjer kako se ljudski obraz i poštenje danas prodaju jefino.... :s
2018 02 28
Dobila je u douglasovoj vrećici...A *ebote, da joj netko h&m tenisice donese u nike vrećici, tvrdila bi da su original nike. Nadam se da će njeni prijatelji vidjeti temu čisto da znaju za rođendane. Na krpicama se prodaju MAC vrećice, to kupe, esssence ruž za 20kn i eto MAC ruža. :s
2018 02 28
> SaraKedavra: > Dobila je u douglasovoj vrećici...A *ebote, da joj netko h&m tenisice donese u nike vrećici, tvrdila bi da su original nike. Nadam se da će njeni prijatelji vidjeti temu čisto da znaju za rođendane. Na krpicama se prodaju MAC vrećice, to kupe, esssence ruž za 20kn i eto MAC ruža. :s ti sad os rec dae gita preplatila kesitzu, el
2018 02 28
ne, želim reći da je nikol tuka. ( i još par epiteta, al bi me mogli koštat bloka na forumu, pa ću prešutit :D )
2018 02 28
Gita, zao mi je sta si prevarena!! Ali sta rece nikol? Kad ce povrat??? Ili cemo po redu; Prvo red ignora, pa bahatosti i na kraju uplata??? Dakle, cure sta prodaju parfeme koje su dobile na poklon, provjerite sve kodove, trazite dodatne slike, savjetujte se! Jer u 95% slucajeva je ispalo da su fejkovi!!!!! Bez obzira na dUglasovu vrecicu!!!
2018 02 28
Ponavljam; znala je da prodaje krivotvorinu i zato je stavila povoljnu cijenu. Prodaja krivotvorina podliježe zakonskim sankcijama pa pošto sam sigurna da čita ovu temu neka zna da i Gita može nju prijaviti policiji i za prijevaru i za raspačavanje krivotvorene robe. Kazna je puno veća od 300 kn koje je na prijevaru utržila.
2018 02 28
Ko da je Bože mi prosti glupa malo, priča non stop o Douglas vrećici 🙈 Joj te što se prijete može je sram biti i još negativnu dala Ja se nadam ako ne vrati novac da će joj završit karijera na krpicama 👎
2018 02 28
> Tanči14: > Ponavljam; znala je da prodaje krivotvorinu i zato je stavila povoljnu cijenu. > Prodaja krivotvorina podliježe zakonskim sankcijama pa pošto sam sigurna da čita ovu temu neka zna da i Gita može nju prijaviti policiji i za prijevaru i za raspačavanje krivotvorene robe. > Kazna je puno veća od 300 kn koje je na prijevaru utržila. Pa, tako sam joj i ja rekla, dok mi se prijetila zakonima i agencijama (iako moram priznati da me najviše prepalo cipelitzino predviđanje da će me dakfejsom spopasti na kućnim vratima). Koji je to ego i kolika gramzivost - a moglo se sve lako, ljudski i bez puno pompe riješiti :/
2018 02 28
> rafaela1973: > Gita, zao mi je sta si prevarena!! > Ali sta rece nikol? > Kad ce povrat??? > Ili cemo po redu; > Prvo red ignora, pa bahatosti i na kraju uplata??? > Dakle, cure sta prodaju parfeme koje su dobile na poklon, provjerite sve kodove, trazite dodatne slike, savjetujte se! Jer u 95% slucajeva je ispalo da su fejkovi!!!!! > Bez obzira na dUglasovu vrecicu!!! U njenom slučaju to ide ovako : red ignora, pa bahatosti, pa ignora, pa bahatosti. pa znak za beskonačnost ....
2018 02 28
Gita, zao mi je sto ti se to desilo. Nadam se da ce oskarovka doci pameti i vratiti pare. Da oskarovka. Ta njena gluma je vise za "Zlatnu malinu".
2018 02 28
> fedora: > Gita, zao mi je sto ti se to desilo. Nadam se da ce oskarovka doci pameti i vratiti pare. > Da oskarovka. Ta njena gluma je vise za "Zlatnu malinu". Hvala ti :")
2018 02 28
Vratit će novce. O da, itekako. Mada, na mom popisu osoba s kojima sigurno neću surađivati je dobila prvo mjesto, a vjerujem i od sviju vas.
2018 02 28
Svratila sam je pozdraviti na fejs profil, još sinoć . Ni glasa. U međuvremenu Dori12 mi šalje sliku potvrde o slanju preporučene pošijlke, kojom mi šalje Chanel 5 original i poklanja mi ga . Što reći?
2018 02 28
1 2 3 4 5 6 7 8 9