Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Neosnovane negativne povratne (protivne pravilima)

Nisi.
2018 03 02
> hulalula: > Hipotetska situacija. Dobiješ artikl koji ne odgovara onome u opisu (bilo oštećenje ili nešto drugo) i napravi se miran povrat. Što mislite koju ocjenu dati u toj situaciji tj. da li to spominjati u opisu ocjene? U ovakvoj situaciji ja bi dala pozitivnu ocjenu,bez opisa situacije..
2018 03 04
Mislimda bih i ja dala pozitivnu.
2018 03 04
Neki ne ostave pozitivnu u takvoj situaciji. Ne ostave nista. Imala sam situaciju nedavno-prodala sam peglu za kosu djevojci. Kad joj je stigla-veli da ne valja i da joj trga kosu. Uplacujem joj automatski novce natrag+dodatnu pt za slanje jer nisam peglu isprobala na svojoj kosi prije slanja vec samo snimila i poslala joj video kako se normalno pali kad ukljucis. Djevojka ne javlja pritom br.racuna te uplacujem na onaj s kojeg je uplaceno. Sutradan se javlja da lova nije sjela. Saljem joj pdf uplate-veli nije to njen racun, ona je u posti uplatila. O Bog te blagoslovio! Uplacujem joj opet isti iznos na njen racun. Lova sjeda, ona ne salje peglu. Zovem ju, veli spava pa bude poslije. Stize pegla-radi besprijekorno. Snimam video kako se peglam s njom i pitam sto nije valjalo? Kaze da vjerojatno ima previse ostecenu kosu. U medjuvremenu se 5 dana natezem s bankama i postama da mi vrate novac uplacen na racun jbn poste u Varazdinu. I to je to-dobijem 'super da smo rijesile'i nikakvu pozitivnu povratnu. Eventualno gastritis od zivciranja. Poanta price je da ima svega ovdje. I naivnih kupaca i naivnih prodavaca. Ja sam ispala ovo drugo jer nisam trazila dokaz da pegla ne valja.
2018 03 04
> zfiser: > Neki ne ostave pozitivnu u takvoj situaciji. Ne ostave nista. > Imala sam situaciju nedavno-prodala sam peglu za kosu djevojci. Kad joj je stigla-veli da ne valja i da joj trga kosu. Uplacujem joj automatski novce natrag+dodatnu pt za slanje jer nisam peglu isprobala na svojoj kosi prije slanja vec samo snimila i poslala joj video kako se normalno pali kad ukljucis. Djevojka ne javlja pritom br.racuna te uplacujem na onaj s kojeg je uplaceno. Sutradan se javlja da lova nije sjela. Saljem joj pdf uplate-veli nije to njen racun, ona je u posti uplatila. O Bog te blagoslovio! Uplacujem joj opet isti iznos na njen racun. Lova sjeda, ona ne salje peglu. Zovem ju, veli spava pa bude poslije. Stize pegla-radi besprijekorno. Snimam video kako se peglam s njom i pitam sto nije valjalo? Kaze da vjerojatno ima previse ostecenu kosu. U medjuvremenu se 5 dana natezem s bankama i postama da mi vrate novac uplacen na racun jbn poste u Varazdinu. > I to je to-dobijem 'super da smo rijesile'i nikakvu pozitivnu povratnu. Eventualno gastritis od zivciranja. > Poanta price je da ima svega ovdje. I naivnih kupaca i naivnih prodavaca. Ja sam ispala ovo drugo jer nisam trazila dokaz da pegla ne valja. Ovo kod vas je malo zeznuta situacija pa bi vjerovatno postupila isto,nebi pisala nista.. Jedna moja situacija,prodala sam nenosene gleznjace koje su stajale u kutiji oko godinu dana,prije slanja sam ih pregledala bilo je sve uredu..Kad ih je cura primila drugi dan mi se javila da su stigle da ih je tu noc nosila ì da su se odlijepile..Poslala mi je slike,pete-platforme su se odlijepile zajedno s djonom do pola,guma oko platforme takodjer,nisu bile ni za sta..Nakon jednog nosenja tako se moze raspasti samo nekvalitetna obuca,vratila sam curi novce i rekla da ih baci..Razmijenile smo pozitivne povratne jer nije bila ni moja ni njena krivnja nego kvaliteta artikla..
2018 03 04
> zfiser: > Neki ne ostave pozitivnu u takvoj situaciji. Ne ostave nista. > Imala sam situaciju nedavno-prodala sam peglu za kosu djevojci. Kad joj je stigla-veli da ne valja i da joj trga kosu. Uplacujem joj automatski novce natrag+dodatnu pt za slanje jer nisam peglu isprobala na svojoj kosi prije slanja vec samo snimila i poslala joj video kako se normalno pali kad ukljucis. Djevojka ne javlja pritom br.racuna te uplacujem na onaj s kojeg je uplaceno. Sutradan se javlja da lova nije sjela. Saljem joj pdf uplate-veli nije to njen racun, ona je u posti uplatila. O Bog te blagoslovio! Uplacujem joj opet isti iznos na njen racun. Lova sjeda, ona ne salje peglu. Zovem ju, veli spava pa bude poslije. Stize pegla-radi besprijekorno. Snimam video kako se peglam s njom i pitam sto nije valjalo? Kaze da vjerojatno ima previse ostecenu kosu. U medjuvremenu se 5 dana natezem s bankama i postama da mi vrate novac uplacen na racun jbn poste u Varazdinu. > I to je to-dobijem 'super da smo rijesile'i nikakvu pozitivnu povratnu. Eventualno gastritis od zivciranja. > Poanta price je da ima svega ovdje. I naivnih kupaca i naivnih prodavaca. Ja sam ispala ovo drugo jer nisam trazila dokaz da pegla ne valja. Po meni ovo nije zeznuta situacija, samo se vrlo vjeraojatno radi o neozbiljnom kupcu koji bi malo kupio pa malo nebi, itd. I prodavaču koji se jako potrudio da odradi sve na maksimalno korektan način. Šteta. Ovo, po meni, ipak treba nagraditi pozitivnom povratnom i zahvalom prodavaču.
2018 03 04
Pa da..nije sad da placem za tom pozitivnom sto ju nisam dobila, ali zao mi je sto sam potrosila toliko vremena, zivaca i tel.impulsa za bezze. I tih 20kn pt sto sam platila-pa hajd'...nije beg cicija sto vele. I ja sam se razmisljala kakvu povratnu ostavit curi. I nisam se domislila :D na kraju pustila to sve, vratila peglu u prodaju. Ubuduce bit pametnija-trazit dokaz da ne valja i to je to.
2018 03 04
Ja sam imala situaciju da sam prodala nove sandale 37 broj. Kupilica mi se cinila skroz simpa i spustila sam joj na 50kn. Da napomene da moja sestra nosi 37 i uvijek nosi samo 37 (jednom u trudnoci kupila cizme 38). Javlja se kupilica da je to cisti 36. Kazem joj da nisam znala i fino pise 37, ali nek mi posalje racun odmah cu joj vratiti novac. I tako ja nju nagovaram, ona nece. Poslije mi je rekla da sam bila fer, ponudila povrat, snizila cijenu, poslala joj poklone trostruke vrijednosti, a i sandale je vec poklonila. Ostala sam paf, al ajd...dobro je proslo :)
2018 03 04
Ima i divnih kupilica i divnih prodavacica ovdje zaista. Imala sam i ugodnih polutransakcija :D gdje mi je gospodja uplatila novce za jaknu, ali sam otkrila izlizani šav dok sam ju pakirala i brže joj javila da stornira ili ću joj odmah uplatiti natrag. I gospođa se zahvali, stornira i ostavi pozitivnu (i ja njoj, naravno). Primjer lijepe i poštene 'suradnje' gdje smo uviđavni i pošteni jedni prema drugima.
2018 03 04
Uplatila sam u petak prodavačici na račun i poslala joj potvrdu uplate, rekla je poslati to popodne. U subotu ujutro pitam je li poslala, kaže nije, poslati će popodne. Danas ujutro pitam je li poslala, ne odgovora ali se logirala od jutros. Ima dvije pozitivne kao kupac (i to od krpičarki s dosta povratnih). Nadam se da će sve biti u redu i da ću dobiti arikle. Ako bude sve u redu, mislim da ću ipak to spomenuti u povratnoj - da slanje nije bilo po dogovoru i da sam je morala svako malo pitati je li poslala. Da li bi ste i vi tu situaciju opisale u povratnoj?
2018 03 04
laangelina slazem se,prodavacica tj zfiser je zasluzila pozitivnu povratnu ali kupilica nije..Da sam bila na mjestu zfiser nebi kupilici ostavila pozitivnu jer bi u tom slucaju lagala pa radije nebi pisala nista..
2018 03 04
Nisam joj ostavila pozitivnu-nisam joj uopce ostavila povratnu. Nisam znala sto bi pa sam cekala nju sto ce ostaviti.
2018 03 04
Hulahula-sacekajte da vidite je li bila sprijecena zbog necega pa ako se ispostavi da je samo neodgovorna, mozete ostaviti neutralnu s opisom tijeka prodaje/slanja ukoliko, naravno, stigne paket.
2018 03 04
Mozda ipak malo strpljenja. Npr. meni je Tisak udaljen 30km i zaista ne mogu svaki dan slati. Uvijek to navedem i kazem kad tocno saljem, da kupilice znaju. Zadnjih dana nisam slala jer su ceste popust stakla i putovalo se samo u krajnjoj nuzdi. Mozda je nesto slicno i kod nje...
2018 03 04
> zfiser: > Nisam joj ostavila pozitivnu-nisam joj uopce ostavila povratnu. Nisam znala sto bi pa sam cekala nju sto ce ostaviti. Razumijem,da je bila fer ona bi je tebi ostavila..
2018 03 04