Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Neosnovane negativne povratne (protivne pravilima)

Da, razumijem. Nisam je optužila da neće poslati i da je prevarant već kažem da prodavač treba javiti da nije stigao poslati a ne da kupac tri dana za redom ispituje je li poslano.
2018 03 04
> hulalula: > Uplatila sam u petak prodavačici na račun i poslala joj potvrdu uplate, rekla je poslati to popodne. U subotu ujutro pitam je li poslala, kaže nije, poslati će popodne. Danas ujutro pitam je li poslala, ne odgovora ali se logirala od jutros. > Ima dvije pozitivne kao kupac (i to od krpičarki s dosta povratnih). Nadam se da će sve biti u redu i da ću dobiti arikle. Ako bude sve u redu, mislim da ću ipak to spomenuti u povratnoj - da slanje nije bilo po dogovoru i da sam je morala svako malo pitati je li poslala. Da li bi ste i vi tu situaciju opisale u povratnoj? Suosjecam s tobom,imam takav slucaj.. Uplatila sam u petak u 7:30,poslala potvrdu o uplati i napisala da javi kad posalje,taj dan..Trebala je poslati postom,odgovorila je samo hvala i vise nista..Cekam do sutra,ako se ne javi onda se ja javljam njoj pa cemo vidjeti gdje je zapelo..
2018 03 04
Pošaljite joj sada poruku. Ja sam danas dvije poruke poslala tražeći odgovor je li poslano. I evo prije sat vremena je poslala i dala mi šifru.
2018 03 04
Hulalula jesam,dobila sam odgovor da nije stigla i da salje sutra..😉
2018 03 04
Super :) Ja sam toj prodavačici napisala dobronamjeran savjet da inače sama javi kupcu da nije stigla pogotovo jer ovdje stvarno ima svega i treba biti što više oprezan.. Zahvalila se na savjetu i ispričala na čekanju. Baš mi je bilo drago :)
2018 03 05
Super :")
2018 03 05
Eto i mene tu. Dakle, ženi uplatim 165 kn za super lot za bebu, jedno i pol mjesečnu. Žena mi pošalje super ogroman lot, ne baš mirišljave robice (ali ajde sve ide u pranje ionako), a od toga 4 komada imaju smrdljive žute fleke, bodići i hlačice. Jel moguće da netko osuši zapišanu robicu i spakira i proda? I sad mi veli da je to gratis što je prljavo, i da to uopće nije bilo u oglasu (ja mislim da je, ali oglas je odmah obrisan tako da ne mogu provjeriti). Čista robica je na pranju, a ono smrdljivo bačeno. Žena je uvrijeđena jer ima milijun pozitivnih iskustava, i kaže da je sve oprano samo što te žute fleke nisu sišle jer ona pere na nižim temperaturama, a ne iskuhava robu. I još veli da je to od kakice pa zato nije sišlo? Ja nisam pametna, ne mogu vjerovati.... šta napraviti? Mislim, ok, ajmo uzet da je gratis... staviti upišanu - ukakanu robu usred onog što sam platila i naručila i reći kako mi je to "poklon"? Super, moj sinčić je presretan... I da se urin ili kakica ne da operati? i zašto je uopće sve zapišano? Je, ponudila mi je sad da vratim paket i da će mi vratiti novce, samo ona me uvjerava da je to sve oprano i gratis uz ono što sam naručila. Ne mogu reći koliko sam iznenađena, jel bih ja sad trebala vratiti sve i uzeti pare natrag i reći sve ok?
2018 03 05
Jako lijepo od nje,prihvatila je dobronamjeran savjet i sad zna za u buduce..😊 Moja ima povratnih koliko i ja i vise staza od mene,zna da mi je trebala javiti ali eto nije..Nema veze,bitno da je poslala.. :)
2018 03 05
> nefertiri: > Eto i mene tu. Dakle, ženi uplatim 165 kn za super lot za bebu, jedno i pol mjesečnu. Žena mi pošalje super ogroman lot, ne baš mirišljave robice (ali ajde sve ide u pranje ionako), a od toga 4 komada imaju smrdljive žute fleke, bodići i hlačice. > Jel moguće da netko osuši zapišanu robicu i spakira i proda? I sad mi veli da je to gratis što je prljavo, i da to uopće nije bilo u oglasu (ja mislim da je, ali oglas je odmah obrisan tako da ne mogu provjeriti). Čista robica je na pranju, a ono smrdljivo bačeno. > Žena je uvrijeđena jer ima milijun pozitivnih iskustava, i kaže da je sve oprano samo što te žute fleke nisu sišle jer ona pere na nižim temperaturama, a ne iskuhava robu. I još veli da je to od kakice pa zato nije sišlo? > Ja nisam pametna, ne mogu vjerovati.... šta napraviti? Mislim, ok, ajmo uzet da je gratis... staviti upišanu - ukakanu robu usred onog što sam platila i naručila i reći kako mi je to "poklon"? Super, moj sinčić je presretan... > I da se urin ili kakica ne da operati? i zašto je uopće sve zapišano? > Je, ponudila mi je sad da vratim paket i da će mi vratiti novce, samo ona me uvjerava da je to sve oprano i gratis uz ono što sam naručila. > Ne mogu reći koliko sam iznenađena, jel bih ja sad trebala vratiti sve i uzeti pare natrag i reći sve ok? Možeš vratiti paket, uzeti pare natrag i u neutralnoj povratnoj opisati svoje iskustvo.
2018 03 05
> nefertiri: > Eto i mene tu. Dakle, ženi uplatim 165 kn za super lot za bebu, jedno i pol mjesečnu. Žena mi pošalje super ogroman lot, ne baš mirišljave robice (ali ajde sve ide u pranje ionako), a od toga 4 komada imaju smrdljive žute fleke, bodići i hlačice. > Jel moguće da netko osuši zapišanu robicu i spakira i proda? I sad mi veli da je to gratis što je prljavo, i da to uopće nije bilo u oglasu (ja mislim da je, ali oglas je odmah obrisan tako da ne mogu provjeriti). Čista robica je na pranju, a ono smrdljivo bačeno. > Žena je uvrijeđena jer ima milijun pozitivnih iskustava, i kaže da je sve oprano samo što te žute fleke nisu sišle jer ona pere na nižim temperaturama, a ne iskuhava robu. I još veli da je to od kakice pa zato nije sišlo? > Ja nisam pametna, ne mogu vjerovati.... šta napraviti? Mislim, ok, ajmo uzet da je gratis... staviti upišanu - ukakanu robu usred onog što sam platila i naručila i reći kako mi je to "poklon"? Super, moj sinčić je presretan... > I da se urin ili kakica ne da operati? i zašto je uopće sve zapišano? > Je, ponudila mi je sad da vratim paket i da će mi vratiti novce, samo ona me uvjerava da je to sve oprano i gratis uz ono što sam naručila. > Ne mogu reći koliko sam iznenađena, jel bih ja sad trebala vratiti sve i uzeti pare natrag i reći sve ok? Ako Vam vrati novce, dođite kod mene kupiti lotić-nemam ništa s dezenom kakice :P Seriously sad, ne znam kakve su černobilske kakice bile da se ne daju oprati-pa na 60° sve ode s te najmanje robice. Ako vrati novac i plati pt uz ispriku-nije nikako za negativnu. Možda nekako najbolje neutralna s opisom robice i tijeka suradnje uz pohvalu da je odmah ponudila ispriku i povrat.
2018 03 05
Što, zaboga, ljudi misle da je poklon???? Kako tako nesto nazvati poklonom??? Prestrasno. Ekvivalent poklonu s kakicom na Krpicama bi valjda bio da kad idemo nekome u goste putem skupimo nesto iz obližnjeg kontejnera i poklonimo. Nefertiri, nadam se da ste riješili nedoumice.
2018 03 06
> laangelina: > > matera1985: > > i onda bi bilo: stigla bi nemoschino bunda, ti bi tražila povrat, ona ne bi pristala, ti bi joj morala dat negativnu, otvorit temu, zajebavat se i natezat oko svojih para koje si uplatila za nešto šta je oglašeno a dobila si nešto drugo > Tad bi to bilo opravdano a ovako nije. Ovako je to postupanje po osjećaju. I neopravdano je. Negativna smije biti zasnovana samo na tome da je do suradnje došlo. Jeli adminka što presudila u ovom slučaju?
2018 03 06
> cipelitza: > > hulalula: > > Hipotetska situacija. Dobiješ artikl koji ne odgovara onome u opisu (bilo oštećenje ili nešto drugo) i napravi se miran povrat. Što mislite koju ocjenu dati u toj situaciji tj. da li to spominjati u opisu ocjene? > to je temelj za samo takvu pozitivnu povratnu. Nebi preporucila..been there. Jer vratila je artikl u prodaju nakon dugo vremena..adminku zamolim sto i kako sad (dakle znam za ostecenja i tu nema pomoci) ..kaze adminka ne ostavljaju se pozitivne za to :/ bolje nista nego pozitivna. Uglavnom ogromna greska je ostaviti pozitivnu.
2018 03 07
Naravno to vrijedi ako je u pitanju ostecenje ili lazan opis u smislu nije Zara a pise Zara, ili original a nije original itd. Ne govorim o mogucim slucajnim greskama tipa koji mm manje/vise ili ne znam, ..nijansica boje krivo uhvacena..tipa bijela a ono blago prljavo bijela boja.
2018 03 07
Meni je prekjučer stigla bundica koja me zamalo onesvijestila kad sam je vidjela ,:) Na fotkama bila crna, naravno da nisam dodatno pitala za boju .Kad ono - ljubičasta da ljubičastija ne može biti! Ono - kao ljubičasta maćuhica. Potpuno sam se oduševila, jer crnu bundu nije teško naći, ali pravo ljubičastu.... ali, netko tko baš nije maćuhicoljubac bio bi prilično nezadovoljan ,:)
2018 03 07