Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

trazim preporuku za webshop!

Bok! Trenutno sam u procesu obnavljanja garderobe, nemam priliku otici u shopping centar kako bih na licu mjesta procjenila artikl i isprobala, tako da mi ostaje bespuce interneta kao jedina opcija :) Koje brendove/trgovine volite kada se radi o grudnjacima i gacicama? Za sad sam jedino provjerila liscu, nisam bas odusevljena ponudom, pa trazim dalje.. Konkretno me zanimaju brendovi koji imaju dobar asortiman za nas cure sa manjim grudima! Takoder, zanimaju me iskustva vezana za h&m i forever21. Primarno trazim basic odjecu, za svaki dan, uz to trebala bih hlace, bluzice i mozda pokoji kvalitetniji pulover, kosulje, ali necu reci ne proljetnim haljinama, ako ih nadem. Kvaliteta odjece, brzina dostave, proces povrata - sve me zanima! Vrlo rado slusam iskustva vezana uz druge trgovine :")
2018 03 06
najdraza mi je Asos tamo stvarno svega ima i donje rublje nakit i basic odjeca i sportska i svecane haljine a cijene su normalne...sve sto sam dosad narucila je bilo super kvalitete brojevi su pasali dostava je brza za nekih 5-7 dana stigne...Forever 21 nisam nikad narucivala ali kupujem u tom ducanu u Becu i ok je roba sto se tice tih basic komada i sportsko tajice i to sam zadovoljna
2018 03 08
Ja isto volim Asos, ali i Mango outlet. Imam nekoliko majici iz Forever 21 više od godinu dana i jako sam zadovoljna kvalitetom. Nosim ih kao potkošulje zimi, znači često su u pranju. Asos ima stvarno brzu dostavu - stigne u roku nekoliko dana, a Mango stigne za 8 dana. Povrate još nisam radila. Što se kvalitete tiče - ja zadovoljna :D
2018 03 09
Sta se donjeg rublja tice ja sam prezadovoljna i odusevljena Victorias secretom. Je da je to malo skup sport sta se cijene tice, ali stvarno sam probala sve (ja inace imam vece grudi) i nisam nasla sta bi mi odgovaralo. Dok mi prijateljica ima male grudi (kos A) i isto je prezadovoljna njihovim push up asortimanom. Sve ovisi koji efekt i sta tocno trazite.
2018 03 09
asos :")
2018 03 09
Oysho <3 <3
2018 03 09