Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Crikvenica-plaže

Pozz :) našli smo nekakav povoljan smještaj u Crikvenici, za produženi vikend u lipnju, nalazi se u Pavlinskoj ulici. Koliko sam shvatila najbliže plaže smještaju su Lučica i Podvorska (tako kaže Google maps). Nisam bila godinama tamo, pa me zanima, ako tko zna, da li na tim plažama ima išta prirodnoga hlada ili se mora iznajmiti/ponijeti suncobran?
2018 03 07
U Crikvenici ima dosta prirodnog hlada...Ne bilo mi mrsko malo sam ukucala adresu :D ...Već niz godina tamo ljetujemo,ne poznajem je ono k` o svoj džep,ali opet poznajem:).Ako sam dobro skužila,ta Pavlinska ulica je dosta udaljena od centra grada.Jedne godine smo ljetovali malo niže te ulice i ostalo mi je u sjećanju brdooo stepenica.Do plaže spuštanje nije trajalo 10 min,ali brate mili duša ti na nos izađe dok se popneš gore.Mi smo išli na kupanje na plažu kod Kaštela.Ima dosta hladovine,ali i suncobran dobro dođe ako je gužva.Ako odlučite prošetati do centra pješke,čuvaj se onog mostića kod Kaštela,ide u luk,u sredini je gladak,a sa strane stepenice.Ja sam jednom odlučila ići sredinom i razlijepila se ko palačinka.Ta sredina je glatka i klizava kao ogledalo,ni sad mi nije jasno koji ga je lik projektovao i osmislio,lijepo bih mu zahvalila na napuknutom pršljenu.
2018 03 14