Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Cure molim lijepo!

Pozdrav cure,žene,mame. Zanima me dali je koja od vas bila kod bioenergetičara, psihologa ili slično i dali imate kakve preporuke? Naime,imam problem, noćima ne spavam a kad zaspim budim se često imam nočne more, sanjam stvari koje nisu normalne i tome nema granice, nekad znam pomisliti da sam luda i da samnom nešto nije uredu! Molim bez uvredljivih komentara,samo tražim savjet
2018 03 07
prijateljica je imala slicno iskustvo te se pocela moliti i cak je posvetila vodom prostoriju u kojoj spava, od toga dana vise nema problema. pokusaj i ti ☺
2018 03 07
Hvala ti draga. čak sam pomislila da imam nešto u sobi što sam dobila na poklon pa da mi to smeta, svašta mi kroz glavu prolazi zaista.
2018 03 07
Stvar je u tome da sanjam ono što sam proživjela kao djevojčica.. A sada imam žensko dijete i bojim se jednostavno , imam negativne misli tako je i bojim se jako. Ali ne znam kako da me to prođe šta da radim i kome da se obratim
2018 03 07
> LovaLovic: > Da ,slažem se svakako posveti prostoriju di spavaš , ako ste imali neku traumu ,može i to bit posljedica lošeg sna > Zavisi što sanjate.😊 na vašem mjestu ja bi rađe popričala s jednim dobrim psihologom....
2018 03 07
Tako sam i mislila , nije bitno financijski ništa. Samo da je čovijek uredu i voljan pomoći. Ja sam iz Koprivnice, malo sam gledala na internetu,raspitivala se ali nisam ništa našla.
2018 03 07
> SonjaSpoljaric: > > LovaLovic: > > Da ,slažem se svakako posveti prostoriju di spavaš , ako ste imali neku traumu ,može i to bit posljedica lošeg sna > > Zavisi što sanjate.😊 > na vašem mjestu ja bi rađe popričala s jednim dobrim psihologom.... tako je. Samo, isključivo i jedino potražiti stručnu pomoć. Psiholog, psihijatar, Nikako ne ove metode koje čitam tu i ne vjerujem što vidim. Sveta voda? Što je sljedeće? Istjerivanje đavla?
2018 03 07
Zvuči kao stres. Radije ciljajte na psihologa jer vam možda samo treba razgovor sa objektivnom osobom, da vam postane jasnije što vas to mući iznutra. Izbjegavajte bioenergetičare..ako baš morate, samo zapalite snop novaca, bit će brže.. Van ovoga; kupite si melatonin. Ima ga bilo gdje di se prodaju suplementi ili biljnim ljekarnama. Prirodan je i super. Imah problema s insomniom i preporodilo me. Good luck!
2018 03 07
Pozdrav 🤗 Zao mi je sto to prolazite,imam prijateljicu koja slicno prolazi,samo sto ona nazalost odbija bilo kakvu pomoc 😔 Molitva je uvijek dobro dosla ☺ Ali kao sto predlaze SonjaSpoljaric,obratite se i psihologu,oni i jesu tu-da nam pomognu u takvim situacijama ☺ Sretno 🤗
2018 03 07
Hvala vam drage cure na savjetima,divne ste. Zaista imam veliki problem, jasno mi je to, odlucila sam riskirati bilo što samo da riješim ovu muku već jednom, godinama se borim sa time. Iscrpilo me više ovo nespavanje i mucenje. Hvala bogu pa imam dobrog muza uz sebe i uvijek je bio kraj mene i sam on vidi i nevjeruje kako se mucim kaze sve cemo srediti,mada je to doista tesko. jednom kada covijek nesto dozivi još kao dijete to ga prati cijeli život.
2018 03 07
svaka ćast vašem mužu koji vas razumije al ne može on pomoći, koliko jedna stručna osoba..... 8-)
2018 03 07
I ja bih vam preporucila psihologa,vjerujem da ce vam pomoci posto sam imala u uzoj obitelji identican slucaj..Tri puta je obavljen razgovor sa psihologom i od tada je sve u najboljem redu..Od toga je proslo pet godina..Sretno!
2018 03 07
Pozdrav! Oprostite sto upadam u temu,ali napisala bih ovdje nesto sto mi se desilo prekjucer ujutro da ne otvaram novu temu... Naime probudila sam se u 6h ujutro totalno paralizirana znaci nisam mogla pomaknuti niti jedan dio tijela i oko pola minute nisam mogla doci do zraka... Mislila sam da cu se ugusiti ali naprosto nisam mogla pomaknuti niti jedan dio tijela da probudim muza... Dali se to nekome desilo? Hvala na svakom savjetu... Sad se jako bojim zaspati ove dvije noci...
2018 03 07
> LovaLovic: > Neka onda ide prvo psihologu, al iz glave joj niko nemože izbacit negativu ako je ona sama ne izbaci. ne slažem se, stručna osoba zna, uz razgovor, kako da se toga rješi....
2018 03 07
Jedna moja prijateljica mi je rekla da se tijekom noći toliko znoji da si pred spavanje pripremi kraj kreveta nekoliko spavaćica. Rekla sam joj da spavaćice makne od kreveta. Noćno znojenje je prestalo. Kad je prestala pred spavanje razmišljati o tome da će se čim zaspe početi znojiti, dakle kad se prestala metnalno povezivati s tom situacijom unaprijed, prije nego što se dogodila, tegoba je nestala. Probajte ne razmišljati tijekom dana, a pogotovo pred spavanje, o tome da ćete sigurno opet sanjati ružne snove, nastojte cijelo vrijeme razmišljati o nečemu što vas veseli, fokusirajte se na događaje tijekom dana, pred spavanje pogledajte kakvu komediju... Svi smo puni dobrih želja prema vama. Ako vam niti jedan savjet od nas, medicinskih laika ne pomogne, a svi su dobronamjerni, probajte pronaći dobrog liječnika koji će vam sigurno pomoći. Nedajte se.
2018 03 07
1 2 3