Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Cure molim lijepo!

nemoj jesti barem 3h prije spavanja pa neće bit noćnih mora ako imaš nesanicu pokušaj redovito leći prije ponoći i slađe ćeš spavati nego ako zaspiš poslije ponoći, navodno je onda melatonin najviši isto tako zamrači prostoriju u kojoj spavaš,čak i ulična rasvjeta može ometati lučenje melatonina ili se barem pokrij s nečim preko glave da si napraviš mrak ako zbog nesanice, umora, stresa ili briga viđaš prikaze jednostavno upali svjetlo...sve prikaze nestaju kad upališ svjetlo ako ništa od ovog ne pomogne potraži psihologa i pokušaj riješit probleme koji te muče tokom dana, a navečer u krevet nemoj nosit te probleme nego ih pokušaj zaboravit ili ignorirat do buđenja tj. nemoj dodatno sama sebe grist i opterećivat s brigom oko toga
2018 03 07
I ja bi ti savjetovala psihologa ili psihijatra par dobrih razgovora sigurno može pomoci. Bioenergičare i ostalu "čiribučiriba ekipu" pokušaj izbjeci
2018 03 07
Ipak mislim kako bi vidoviti Milan najbolje riješio taj problem, kao i mnoge druge.
2018 03 07
> AnaRijeka961: > Pozdrav! > Oprostite sto upadam u temu,ali napisala bih ovdje nesto sto mi se desilo prekjucer ujutro da ne otvaram novu temu... > Naime probudila sam se u 6h ujutro totalno paralizirana znaci nisam mogla pomaknuti niti jedan dio tijela i oko pola minute nisam mogla doci do zraka... > Mislila sam da cu se ugusiti ali naprosto nisam mogla pomaknuti niti jedan dio tijela da probudim muza... > Dali se to nekome desilo? Hvala na svakom savjetu... Sad se jako bojim zaspati ove dvije noci... Meni se ovo prije često događalo. Ubiti je bezopasno samo se uvjerite da i dalje spavate, nemojte se pokusavat borit i trebalo bi biti ok
2018 03 08
> AnaRijeka961: > Pozdrav! > Oprostite sto upadam u temu,ali napisala bih ovdje nesto sto mi se desilo prekjucer ujutro da ne otvaram novu temu... > Naime probudila sam se u 6h ujutro totalno paralizirana znaci nisam mogla pomaknuti niti jedan dio tijela i oko pola minute nisam mogla doci do zraka... > Mislila sam da cu se ugusiti ali naprosto nisam mogla pomaknuti niti jedan dio tijela da probudim muza... > Dali se to nekome desilo? Hvala na svakom savjetu... Sad se jako bojim zaspati ove dvije noci... Probajte spavati na boku,par puta mi se desilo da se nemogu pokrenuti dok spavam na leđima ali od kad spavam na boku više se ne događa.
2018 03 08
> TheDreamers: > Pozdrav cure,žene,mame. > Zanima me dali je koja od vas bila kod bioenergetičara, psihologa ili slično i dali imate kakve preporuke? > Naime,imam problem, noćima ne spavam a kad zaspim budim se često imam nočne more, sanjam stvari koje nisu normalne i tome nema granice, nekad znam pomisliti da sam luda i da samnom nešto nije uredu! > Molim bez uvredljivih komentara,samo tražim savjet Draga, nemamo ovdje dovoljno informacija da bismo ti nešto kvalitetno savjetovali, mimo ovih općenitih dobronamjernih preporuka da se obratiš stručnoj osobi. Ideš li na posao? Kako ti izgleda dan? Baviš li se tjelovježbom? Jel se tvoje fizičko tijelo tijekom dana dovoljno izmori?
2018 03 08
> Lina33: > I ja bi ti savjetovala psihologa ili psihijatra par dobrih razgovora sigurno može pomoci. > Bioenergičare i ostalu "čiribučiriba ekipu" pokušaj izbjeci inače bioenergetičar može puno pomoći, ali naravno ako je pravi kod nas je na žalost to tako kako ti kažeš jer ljudi većinom imaju takav stav, ali vani postoje i klinike za takvu vrstu tretmana i ne gleda se na bioenergiju kao na neko čudo ili kako ti kažeš čiribućiriba
2018 03 08
> MiniMini: > > TheDreamers: > > Pozdrav cure,žene,mame. > > Zanima me dali je koja od vas bila kod bioenergetičara, psihologa ili slično i dali imate kakve preporuke? > > Naime,imam problem, noćima ne spavam a kad zaspim budim se često imam nočne more, sanjam stvari koje nisu normalne i tome nema granice, nekad znam pomisliti da sam luda i da samnom nešto nije uredu! > > Molim bez uvredljivih komentara,samo tražim savjet > Draga, nemamo ovdje dovoljno informacija da bismo ti nešto kvalitetno savjetovali, mimo ovih općenitih dobronamjernih preporuka da se obratiš stručnoj osobi. > Ideš li na posao? Kako ti izgleda dan? Baviš li se tjelovježbom? Jel se tvoje fizičko tijelo tijekom dana dovoljno izmori? gospođa je i sama rekla da ima traume iz djetinstva, za to joj može pomoći samo stručna osoba, nikakva tjelovježba, vodica i ležanje na boku.... 8-)
2018 03 08
Lezanje na boku se odnosilo na drugu gospođu koja je pitala za savjet jer ima paralizu sna.
2018 03 08
> Vesna077: > Lezanje na boku se odnosilo na drugu gospođu koja je pitala za savjet jer ima paralizu sna. Ja patim od toga i ne pomaze mi ni lezanje na boku. Cak budem i svjesna pa si mislim "al jebote pa lezim na boku, kako sad??" :')
2018 03 08
> TihanaSpernjak: > prijateljica je imala slicno iskustvo te se pocela moliti i cak je posvetila vodom prostoriju u kojoj spava, od toga dana vise nema problema. pokusaj i ti ☺ g.Neferiti , probajte..ovako.... ;)
2018 03 08
> SonjaSpoljaric: > > TihanaSpernjak: > > prijateljica je imala slicno iskustvo te se pocela moliti i cak je posvetila vodom prostoriju u kojoj spava, od toga dana vise nema problema. pokusaj i ti ☺ > g.Neferiti , probajte..ovako.... ;) Ma sve sam ja to probala. Godinama vec traje. Al sam bar dogurala do toga ako se bas potrudim da se uspijem probudit. Tesko, ali uspijem.
2018 03 08
svi imamo nekih problema, samo što si netko može pomoć sam, a netko ne može...... 8-)
2018 03 08
> SonjaSpoljaric: > > MiniMini: > > > TheDreamers: > > > Pozdrav cure,žene,mame. > > > Zanima me dali je koja od vas bila kod bioenergetičara, psihologa ili slično i dali imate kakve preporuke? > > > Naime,imam problem, noćima ne spavam a kad zaspim budim se često imam nočne more, sanjam stvari koje nisu normalne i tome nema granice, nekad znam pomisliti da sam luda i da samnom nešto nije uredu! > > > Molim bez uvredljivih komentara,samo tražim savjet > > Draga, nemamo ovdje dovoljno informacija da bismo ti nešto kvalitetno savjetovali, mimo ovih općenitih dobronamjernih preporuka da se obratiš stručnoj osobi. > > Ideš li na posao? Kako ti izgleda dan? Baviš li se tjelovježbom? Jel se tvoje fizičko tijelo tijekom dana dovoljno izmori? > gospođa je i sama rekla da ima traume iz djetinstva, za to joj može pomoći samo stručna osoba, nikakva tjelovježba, > vodica i ležanje na boku.... 8-) A što si pa ti navalila, čudo jedno. Ako netko vjeruje u, kako ti kažeš vodicu, pomoći će itekako, vjeruje li frendici s kojom može razgovarati, pomoći će joj. Može molitvom, jogom, ima masu načina. Ovisi, nismo svi u kalupu štancani pa da u isto vjerujemo. Koliko sam ja shvatila, gospođu je strah da se i njenoj kćerkici to što se njoj dogodilo, ne dogodi. I ako ode psihologu, treba par terapija, ovisi, ali će trebati i suprug na neke otići, jer on mora znati kako je smiriti, kako s njom razgovarati, kako da svaki detalj traume iz sebe izbaci i umiri se zauvijek, ne ništa u sebi potisnuti. Sve će biti dobro, sigurno hoće. Želim joj svu sreću s njenom krasnom obitelji koja je najbitnija, a ona je ima. :)
2018 03 08
Katica, sretan 8.Mart vam želim...... <3 :")
2018 03 08