Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Sjemenje sa ebaya

Heej, zanima me da li je netko naručivao sjemenje cvijeća sa ebaya (ruže i to...) i kakva su iskustva sa time??
2018 03 10
Jesam ja, najbolje je naručiti od pouzdanih prodavača iz EU, neke vrste sjemenja je zabranjeno uvoziti (tipa paradajz iz Kine), a i često ne znaš što si dobio dok biljka ne izraste.
2018 03 11
Ja sam vidjela jako lijepo cvijece i htjela bi ga naruciti, puno mi je jeftinije... dakle nista ovako tipa paradajz i to, iskljucivo cvijece... Ali eto ne znam da li se isplati jer ko zna sta moze stici pa da pitam za iskustva...
2018 03 11
Ja sam naručivala mimosu pudicu i evo, živa je već dobre 3 godine ^^
2018 03 11
Ma nista najbolje da ja probam narucit pa sta bude :D
2018 03 12
I meni se isto svidjelo ali još nisam probala naručiti..npr pampas trava s rozim perijem,kod nas je 45kn u poljoprivrednoj ljekarni,posadila,i nije se primila,(u kaliću je bila).. a na eBayu je nekih dolar sjemenke..
2018 03 12
Joj narucila sam ja mami tonu tih ruza ( one predivne u bojama ) i nista nije izraslo,također sam naručila pampas travu i strasno,izrastao neki korov,tako da ne bih preporučila,jeftino je i super izgleda na slikama,ali ne valja bar po mom iskustvu
2018 03 12
> malamaca55555: > Joj narucila sam ja mami tonu tih ruza ( one predivne u bojama ) i nista nije izraslo,također sam naručila pampas travu i strasno,izrastao neki korov,tako da ne bih preporučila,jeftino je i super izgleda na slikama,ali ne valja bar po mom iskustvu Hvala ti puno na odgovoru,bila bih sigurno naručila... 😉 ,i sebi i mami,pošto si mi ovo rekla sigurno neću...
2018 03 13
ja sam naručila samo jednom sjemenke mačje metvice i ništa nije izraslo :/
2018 04 07
> Katze21: > Heej, zanima me da li je netko naručivao sjemenje cvijeća sa ebaya (ruže i to...) i kakva su iskustva sa time?? Moja mama je jako puno naručila, i imala je dosta negativnih iskustava. Neko nije bilo te boje, ili vrste ili bi stavili nešto sasvim bezveze. Na kraju je odustala od naručivanja tog tipa. Sad se orijentirala na forume.
2018 05 05