Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

Pomoć oko veze

Ovako. Za početak da kažem zanima me mišljenje nekog tko me ne poznaje zato pišem ovdje. Molim vas nemojte napadati (Govorim to jer vidim u većini razgovora da neki pišu ružno.) Tražim samo realni savjet, ništa više. Imam dečka već 6 i pol godina. Živimi zajedno, oduvijek se slažemo, ne svađamo se skoro oko ničega, ako nešto bude to su uglavnom male svađice nebitne, koje budu jednom u dva mjeseca.Ali meni je uvijek falilo ono nešto,nekakva romantika, da smo ludi jedno za drugim. Više smo kao brat i sestra, a ne kao romantični par.Znači uvijek sam bila sretna ali ne potpuno, uvijek je falilo ono nešto. Nedavno sam upoznala jednu osobu koja me očarala i počela sam imati osjećanja za tu osobu. To mi se dogodilo prvi put otkad sam s njim, tako da ne znam kako da se osjećam u vezi toga. Počela sam se osjećati grozno jer na neki način ne želim osjećati to, a na neki želim. Ali na drugu stranu, ne mogu zamisliti da izgubim svog dečka jer mi je kao obitelj. Također nije u redu što s njim još nisam razgovarala, ali odgađam svaki dan suočiti se s time jer je teško. Što vi mislite o cijeloj situaciji? P.s. bila bi vam zahvalna kad ne biste osuđivali jer se već osjećam dovoljno grozno. (One koje zanima imam 26 godina)
2018 03 19
Nema druge nego sjesti s njim i popričati otvoreno o svojim osjećajima ;)
2018 03 19
Znam, to je jedina ispravna stvar za napraviti, ali mene muči činjenica da će se sve promjeniti i da ću se morati pomiriti da je to vjerojatno kraj. 🙁 Da ne govorim o tome koliko ćemo oboje patiti.
2018 03 19
Ne mora značiti, možda se izrodi nešto skroz novo u vašoj vezi. Svakako to je nešto što trebate zajedno riješiti.
2018 03 19
da nije vaša ljubav - postala navika ?
2018 03 19
> hulalula: > Ne mora značiti, možda se izrodi nešto skroz novo u vašoj vezi. Svakako to je nešto što trebate zajedno riješiti. Problem je što ja nisam sigurna (unatoč tome što ga volim) što želim.
2018 03 19
> SonjaSpoljaric: > da nije vaša ljubav - postala navika ? Ako ljubav postane navika, da li to znači da joj je došao kraj ili se može/treba popraviti? Iako, prava ljubav se ne bi trebala forsirati i popravljati.
2018 03 19
neznam, al sama kažeš da ti u toj vezi -fali ono nešto-....
2018 03 19
"Više smo kao brat i sestra a ne kao romantični par.." Potpuno te razumijem, prošla sam kroz slično i krenuli smo dalje, jedno bez drugog..ništa ne treba forsirati, ako ne ide - ne ide. Ne možeš samo iz poštovanja prema njemu (ako je došlo do toga da ga voliš kao frenda i poštuješ kao osobu a one kemije i "leptirića" nema) ostati s njim. Ako i raskrstiš s njim nemoj se odmah zaletati, polako, svatko ima pravo na izbor...
2018 03 19
nestalo je strasti, ..ili je nikad nije ni bilo <?
2018 03 19
> SonjaSpoljaric: > nestalo je strasti, ..ili je nikad nije ni bilo <? Smanjila se s obzirom na početak veze. Ali to je ajmo reći normalno. Ili nije. Ni sama više ne znam što je normalno, a što nije.
2018 03 19
> Josipaf888: > > SonjaSpoljaric: > > nestalo je strasti, ..ili je nikad nije ni bilo <? > Smanjila se s obzirom na početak veze. Ali to je ajmo reći normalno. Ili nije. Ni sama više ne znam što je normalno, a što nije. Ma normalno je. Normalno je i da se izmjenjuju faze. Normalno je i da nam se drugi ljudi svidjaju, na ovaj ili onaj nacin. Neki parovi si to i kazu i zezaju se na taj racun. Neki ovako, neki onako. Ovisi sve sta je kome prioritet, a tako i kod vas. A to sad trenutno ne znate - svoje prioritete.
2018 03 20
dajte vremenu da pokaže svoje, nešto će prevagnuti....
2018 03 20
Najgore sto mozes napraviti je sjediti na dvije stolice. Svima, a najvise sama sebi, dugujes cist racun i mirnu savjest. Ako nikad, al nikad nisi bila potpuno sretna s njim, onda tu otpocetka nesto ne stima. Cim ti sad imas dvojbe i pitas se jel to to, i cim pored njega mozes razvijati osjecaje za drugog muskarca, onda ti je valjda jasno sto ti je ciniti:) Ja sam sa svojim muzem skupa vec 12 god, i bilo je dana da nam nisu bas cvjetale ruze kao na pocetku, ali ja nikad ni u jednom casu nisam pomislila da bi bilo tko drugi mogao biti na njegovom mjestu. Svi drugi su mi sjenka u poredenju s njim. I zato smo opstali i vjerovatnk cemo do smrti biti skupa. To ti samo navodim kao primjer kojim se moras povesti kad se odlucis s nekim provesti zivot. Moras biti sigurna 100 posto, a cim ti vec sumnjas, kako sam rekla, to ti je znak da stvari ne stimaju. Sto god odlucis nece ti biti lako. Moje skromno misljenje. Sretno:)
2018 03 21
"uvjek sam bila sretna al ne potpuno", bit će da još neznate što želite, mlada ste....
2018 03 21
1 2