Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Preuranjena menga

Curke, zadnja menga mi je trajala od 1.3. do 4.3., pijem kontracepciju vec 5mjeseci, a prije tjedan i pol dana počelo me dolje jako svrbiti što mi se inače zna dogoditi čim temperature krenu gore, a i vježbala sam u sintetičkim gaćicama pa sam mislila da je možda povezano. Otišla ginekologu koji me nije mogao primiti, ali sestra mi je odredila 6 vaginaleta Polygynax. Vise me ne svrbi, situacija se povukla, ali ja sam jučer počela krvariti, a mengu trebam dobiti za 7 dana od danas. Sad me baš strah, mislim da ću se svakako otići naručiti, ali eto ako je koja imala sličnu situaciju???
2018 03 21
Med Sestra mi je rekla da mi je vjer pao imunitet i da je zato ta upala ili sto vec, a u zadnje vrijeme sam bas dosta bila prehladena.
2018 03 21
Recimo ja kad sam prehladjena uz antibiotike pijem i probiotike jer inace mi se javi tako neka bakterija dolje ili problemi...
2018 03 21
Meni uvijek urani menstruacija kad koristim vaginalete...ali mislim da je to sve povezano sa upalom koju imam.Mozda je to i kod vas slucaj...bilo bi dobro da se odete pogledati kad zavrsite terapiju( ja obicno odem dva tj nakon završetka liječenja).
2018 03 21
Polyginax vaginalete često izazovu krvarenje usred ciklusa ili uranjenu mjesečnicu. Nema razloga za paniku.
2018 03 21