Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Brisanje negativnih povratnih

Drage krpicarke...sta znate o tome. Citam da nema brisanja osim u odredjenim situacijama bez suradnje. Naime prije dosta vremena dobila sam prvu i jedinu negativnu od jedne gospodje kojoj sam sve posteno poslala po dogovoru, sve slikala prije slanja + poklon poslala...Nakon primitka moga paketa, doticna godpodja me je popljuvala kao da sam joj govno poslala u paketu. Toliko je bila bezobrazna i divlja da nisam htjela napraviti povrat. Stavila mi je negativnu ali sam i ja njoj upravo zbog neprimjerene komunikacije takodjer. Njoj je to bila 2.ga negativna. Nakon 2 dana moja negativna njoj je bila obrisana. Pisala sam mail adminu nikad nisam dobila odgovor zasto je moja obrisana a njezina nije. Jos uvijek imam sve nase dopisivanje i slucajno sada vidim da joj je i ona prva obrisana. Sada opet ima 0 negativnih. Kako je to moguce a znam da ju je gospodja koja joj je dala prvu negativnu bas napala zbog poderane majice. Imamo li svi jednaka prava tu...mozemo li i mi kako osvojiti bonus brisanja negativnih. Mislim jedna jedina je kod mene ali toliko bode oci 😧
2018 03 22
Gospodjo ma nema od toga nista sto je doticna napisala. Zato sam i napisala ovaj post. To su same lazi. U dogovoru prije slanja sam joj sve slikala naznacila velicine i rekla da nije sve broj 140 nego ima manjih i vecih ali sve je tu negdje priblizno...valjda znate i sami da odredjena velicina nije kod svakog proizvodjaca ista nazalost...moja cura sad nosi 164 a u H&M i dosta drugih trgovina moram joj kupiti odjecu ne S nego M jer joj je tijesno i malo. Dok u nekima trgovinama tocno kao da je krojeno za nju. A sto se tice djecjeg doplatka draga gospodjo...ja sam ne zaposlena a vjerujte da nemam ni djecji doplatak...zbog muzeve place koja prelazi stotinjak kuna. Ovaj post nisam pisala da bih se ikome pravdala jer je to dosta davno bilo...i povrat sam s doticnom bila dogovorila ali je ona nastavila mene vrijedjat...ne znate kako je to bilo. Mislim ako vas zanima mogu Vam sve poslati pa citajte... Neka meni moja negativna stoji ali kako su se doticnoj gospodji obrisale 2 negativne. Pogotovo me zanima ona u kojoj joj je druga gospodja napisala da joj je poslala poderanu majicu s kojom joj se gadi oprati pod?? To je tema posta a ne da trazim advokata da prica ono sto nije i sto pojma nema!!!! POSTOVANA GOSPODJO CITAJTE TEMU PLIZ, a ovo drugo mozemo telefonski razjasniti ako vas zanima!
2018 03 22
> sandratRI: > Gospodjo ma nema od toga nista sto je doticna napisala. Zato sam i napisala ovaj post. To su same lazi. U dogovoru prije slanja sam joj sve slikala naznacila velicine i rekla da nije sve broj 140 nego ima manjih i vecih ali sve je tu negdje priblizno...valjda znate i sami da odredjena velicina nije kod svakog proizvodjaca ista nazalost...moja cura sad nosi 164 a u H&M i dosta drugih trgovina moram joj kupiti odjecu ne S nego M jer joj je tijesno i malo. Dok u nekima trgovinama tocno kao da je krojeno za nju. A sto se tice djecjeg doplatka draga gospodjo...ja sam ne zaposlena a vjerujte da nemam ni djecji doplatak...zbog muzeve place koja prelazi stotinjak kuna. > Ovaj post nisam pisala da bih se ikome pravdala jer je to dosta davno bilo...i povrat sam s doticnom bila dogovorila ali je ona nastavila mene vrijedjat...ne znate kako je to bilo. Mislim ako vas zanima mogu Vam sve poslati pa citajte... > Neka meni moja negativna stoji ali kako su se doticnoj gospodji obrisale 2 negativne. Pogotovo me zanima ona u kojoj joj je druga gospodja napisala da joj je poslala poderanu majicu s kojom joj se gadi oprati pod?? To je tema posta a ne da trazim advokata da prica ono sto nije i sto pojma nema!!!! > POSTOVANA GOSPODJO CITAJTE TEMU PLIZ, a ovo drugo mozemo telefonski razjasniti ako vas zanima! Stavite c/p razgovora pa dokažite i linkaj ženi temu neka se i ona oglasi.
2018 03 22
> sandratRI: > Gospodjo ma nema od toga nista sto je doticna napisala. Zato sam i napisala ovaj post. To su same lazi. U dogovoru prije slanja sam joj sve slikala naznacila velicine i rekla da nije sve broj 140 nego ima manjih i vecih ali sve je tu negdje priblizno...valjda znate i sami da odredjena velicina nije kod svakog proizvodjaca ista nazalost...moja cura sad nosi 164 a u H&M i dosta drugih trgovina moram joj kupiti odjecu ne S nego M jer joj je tijesno i malo. Dok u nekima trgovinama tocno kao da je krojeno za nju. A sto se tice djecjeg doplatka draga gospodjo...ja sam ne zaposlena a vjerujte da nemam ni djecji doplatak...zbog muzeve place koja prelazi stotinjak kuna. > Ovaj post nisam pisala da bih se ikome pravdala jer je to dosta davno bilo...i povrat sam s doticnom bila dogovorila ali je ona nastavila mene vrijedjat...ne znate kako je to bilo. Mislim ako vas zanima mogu Vam sve poslati pa citajte... > Neka meni moja negativna stoji ali kako su se doticnoj gospodji obrisale 2 negativne. Pogotovo me zanima ona u kojoj joj je druga gospodja napisala da joj je poslala poderanu majicu s kojom joj se gadi oprati pod?? To je tema posta a ne da trazim advokata da prica ono sto nije i sto pojma nema!!!! > POSTOVANA GOSPODJO CITAJTE TEMU PLIZ, a ovo drugo mozemo telefonski razjasniti ako vas zanima! Stavite print screen razgovora, a i neka se optužena pokuša obraniti također.
2018 03 22
Zna ta gospodja dobro o cemu se radi. Opet ponavljam da je to bilo davno i ne zelim se vracati na to. Pa sad vi to shvatite kako zelite. Samo me zanima kako se nekom brisu negativne a neke ostanu nepravedno dobivene (to je moje misljenje a svatko ima svoje). Reci cu Vam samo jos jedno da znate da sam ja upravo onakva osoba o kojoj ste vi pricali...da ja sam tocno ona koja ne bi mogla spavati da sam ikoga u zivotu prevarila na bilo koji nacin. Nemam ni kuce ni vile...zivim skromno ali uzdignute glave znajuci da mi je obraz cist. U zivotu Vam je sve kako radis tako ti se vrati...najcesce nazalost na djeci...meni je moja kcer najvece blago i bogatstvo koje imam...i bas zbog toga se ne bih usudila varati ikoga. A Vi imate 2 izbora vjerivati mi ili ne. Postujem oboje. LP
2018 03 22
> sandratRI: > Zna ta gospodja dobro o cemu se radi. Opet ponavljam da je to bilo davno i ne zelim se vracati na to. Pa sad vi to shvatite kako zelite. Samo me zanima kako se nekom brisu negativne a neke ostanu nepravedno dobivene (to je moje misljenje a svatko ima svoje). Reci cu Vam samo jos jedno da znate da sam ja upravo onakva osoba o kojoj ste vi pricali...da ja sam tocno ona koja ne bi mogla spavati da sam ikoga u zivotu prevarila na bilo koji nacin. Nemam ni kuce ni vile...zivim skromno ali uzdignute glave znajuci da mi je obraz cist. U zivotu Vam je sve kako radis tako ti se vrati...najcesce nazalost na djeci...meni je moja kcer najvece blago i bogatstvo koje imam...i bas zbog toga se ne bih usudila varati ikoga. A Vi imate 2 izbora vjerivati mi ili ne. Postujem oboje. LP Vi tvrdite da je nepravda, onda to i dokažite
2018 03 22
> sandratRI: > A Vi imate 2 izbora vjerivati mi ili ne. Postujem oboje. LP A kak da ti vjerujemo bez dokaza? Njena negativna je obrisana jer je kupac dobio nešto što nije platio. A ti ako želiš brisanje svoje moraš dokazati da je sve bilo poznato prije kupovine.
2018 03 22
Iznesite svoj slučaj, ako vas to muči. Inače, negativne se mogu obrisati ako adminka tako odluči. Npr. negativnu koju sam ja ostavila, adminka je izbrisala jer je prošlo previše vremena od suradnje do ostavljanje negativne, i kako ona kaže - prodavač u međuvremenu nije imao drugih negativnih suradnji. To je jedan slučaj brisanja negativne.
2018 03 22
Na forumu svoje mišljenje iznose sudionici teme na temelju dokaza. Ako ti je nakon skoro 2 godine počela smetat ta negativna onda daš dokaze iz kojih se vidi da si navela sve veličine i mjere odjeće i gdje je kupac pristao na to. Ako je sve bilo navedeno pod veličinu 140, a poslala si različite veličine definitivno si u krivu ma koliko to tvom djetetu u istom razdoblju odgovaralo. I moj klinac ima različite veličine odjeće koja mu odgovara (od 134-146), ali kad bi prodavala točno bi navela veličine i mjere. Ovaj dio iz odgovora na povratnu mi je posebno upao u oko "da joj pravim uslugu povrata". Ako pogriješiš, pošalješ krive veličine, flekavo, uništeno to nije usluga vraćanja novaca nego obaveza ako imaš imalo savjesti.
2018 03 22
Drage gospodje meni se stvarno ne da pravdati i dokazivati pogotovo ne vama koje ni ne poznajem. Stvarno me nije briga da li vjerujete meni ili njoj jer to nije uopce bitno. Stvarno se trudim biti kulturna ali mi nije jasno da mozete biti tako plitke. Sta ja dobivam s tim da sve poslikam i objavim i doticnu obavijestim. Pa izgleda nemam pametnija posla nego da 2 dana provedem tipkajuci i objasnjavajuci se sa vama i ponovo sa tom gospodjom. Znaci tu sam cca 2 god...i ovo je moj prvi post. Iskreno me samo zanimalo kako netko ima privilegiju brisanja negativnih a netko ne...to je to...mislila sam da ima netko konkretan odgovor a posto ocito nema...ja Vas napustam da nastavite pljuvati po izgleda jedinoj crnoj ovci na krpicama.A jeste se nasle. Sigurno sve prepostene dame kojima je ocito magla na ocima ili ste prijateljice od doticne sto ima smisla na temelju gornjeg pljuvanja...znajte da ste u krivu...ali nastavite...svatko na svoj nacin lijeci komplekse i nedostatke. Sta reci. SAVJET : Obratite malo vise pozornosti na TEMU posta a ne samo gledati kako nekog napadati.
2018 03 22
Postoje samo dva načina da negativna bude izbrisana: da ju izbriše onaj tko ju je dao ili adminka, kad se to od nje traži i za to joj se daju dobri razlozi. Mislim da je to odgovor na vaše pitanje. Svatko može izbrisati povratnu - negativnu ili pozitivnu, svejedno - koju je nekome dao, kad god želi i iz bilo kojeg razloga .
2018 03 22
Ne razumijem zašto ste otvorili temu i tražili savjet ako savjete ne želite čuti? TEMA POSTA je brisanje negativnih ocjena (što znamo o tome - pitali ste) i vaš slučaj u kojem je izbrisana negativna. Nitko nije išao istraživati o vama i ''nabio vam na nos'' vaš slučaj, već ste ga vi sami (napola) opisali.
2018 03 22
> gitadevi: > Postoje samo dva načina da negativna bude izbrisana: da ju izbriše onaj tko ju je dao ili adminka, kad se to od nje traži i za to joj se daju dobri razlozi. > Mislim da je to odgovor na vaše pitanje. nije, nju zanima zašto je njena osvetnička obrisana :D Apropo toga, sandra, smiri hormone i čitaj šta ti je napisano. Ti si dobila zasluženu negativnu jer si poslala stvari krive veličine i flekave. Kupilica je sve odradila kak se spada- ne možeš joj ostavit negativnu jer ne želi da joj dijete ide flekavo. AKO ti nisi napravila pogrešku i kupac je bio obaviješten o SVIM NEDOSTACIMA, onda se i tvoja negativna briše. NAKON ŠTA DOKAŽEŠ DA NISI UVALILA. ( ne derem se, nego pišem velikim slovima da sandra pročita. Ako stigne jer je već krenula sa standardnim "kompleksi, kme kme", sad će runda nemate život.)
2018 03 22
Poslala si flekavo i krivu veličinu, otuda negativna.
2018 03 22
> sandratRI: > Drage gospodje meni se stvarno ne da pravdati i dokazivati pogotovo ne vama koje ni ne poznajem. Stvarno me nije briga da li vjerujete meni ili njoj jer to nije uopce bitno. Stvarno se trudim biti kulturna ali mi nije jasno da mozete biti tako plitke. Sta ja dobivam s tim da sve poslikam i objavim i doticnu obavijestim. Pa izgleda nemam pametnija posla nego da 2 dana provedem tipkajuci i objasnjavajuci se sa vama i ponovo sa tom gospodjom. Znaci tu sam cca 2 god...i ovo je moj prvi post. Iskreno me samo zanimalo kako netko ima privilegiju brisanja negativnih a netko ne...to je to...mislila sam da ima netko konkretan odgovor a posto ocito nema...ja Vas napustam da nastavite pljuvati po izgleda jedinoj crnoj ovci na krpicama.A jeste se nasle. Sigurno sve prepostene dame kojima je ocito magla na ocima ili ste prijateljice od doticne sto ima smisla na temelju gornjeg pljuvanja...znajte da ste u krivu...ali nastavite...svatko na svoj nacin lijeci komplekse i nedostatke. Sta reci. > SAVJET : Obratite malo vise pozornosti na TEMU posta a ne samo gledati kako nekog napadati. Gospodjo Sandra ako ste ovako komunicirali i sa kupilicom nakon sto ste joj prodali ono sto nije trazila i niste htjeli izvrsiti povrat,jos je bila blaga u povratnoj koju vam je ostavila..Ako ste otvorili temu i tvrdite da ste u pravu,zasto ne prilozite dokaze?
2018 03 22
1 2