Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Putovanje s osobnom

Pozz curke...ovako... Vjenčala sam se prije par dana... Imam uplaćen put za Njemačku turistički... Dala sam pravit novu osobnu koja nece bit gotova... s novim prezimenom... Dali ste imale slićnu situaciju i dali se može preći granica s važećom starom osobnom? :/ Help :(
2018 03 23
Ako je važeća, ne vidim razloga da bude problema.
2018 03 23
Prvo cestitke,zelim Vam puno srece u braku..😊 Ako Vam je stara osobna vazeca mozete,koristite se njome normalno do datuma do kojeg vrijedi,u Vasem slucaju dok ne dobijete novu posto ste dali zahtjev za istu..
2018 03 23
Pozz.i ja sam imala isti problem.mislim da vam nece dat preko granice s vasom osobnom(starom) jer vi u biti vise ne postojite(pod vasim starim prezimenom).ja sam se udala u listopadu prosle godine i isli smo u Pariz sedam dana kasnije s tim da su meni u policiji rekli da moram imat novu osobnu s novim jel prezimenom jer cim ti maticar pusti tamo svoj taj protokol vi ste s novim prezimenom uvedeni kod policije.ja sam platila 500 kn i izvadila tu brzu osobnu(bude vam gotova za 3 dana). I tako sam isla.najbolje da podjete u policiju odmah i provjerite.meni vam je bilo tako
2018 03 23
Takodjer mislim da vam nece dati da prodjete sa starom jer ste dobili papiric za novu osobnu sa novim prezimenom i s njim se sad sluzite dok vam ne stigne nova. Trebali ste napraviti zurnu osobnu koja vam moze za 2 dana biti gotova.
2018 03 23
Provjerite svakako u MUP-u da Vas nebi vratili s granice😬
2018 03 24
Ja sam provjeravala za sebe prije koju god da li mogu s tim kartoncicem preko jer mi je moja u izradi i kao ne.. a kao on vrijedi dok ona ne dodje..
2018 03 24
Pozdrav, provjerena informacija je da se ne moze, nazalost jer je karton samo za kretanje po RH a tvoji osobni podaci se mjenjaju zato stara svakaako ne moze.
2018 03 25
ali imate tu brzu kao sto je cura gore rekla..
2018 03 25