Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Vuk dlaku mijenja...

Znaci ovako-bila sam zainteresirana za jedan artikl i odlucim se na kupnju, trazim osobno preuzimanje jer cura ima samo 4 pozitivne povratne i vidim profil napravljen prije mjesec dana (ok, malo sam sumnjicava i pod dojmom svih ovih tema o prevarama)-ona to odbija i kaze moze ta cijena s ukljucenom postarinom, posto se nije radilo stvarno o velikoj cifri ja pristanem i dobijem podatke za uplatu. Provjerim crnu listu kad hop cup doticna imenom, prezimenom,mjestom stanovanja i ibanom na njoj i to pod prilicno malim brojem.Pogađate-to joj napisem i odbijam suradnju s istom uz link na crnu listu.Ona se cudi otkud je na crnoj listi, nije znala, zahvaljuje se sto sam joj javila i da ce se javit adminu da je skine s liste jer su je 'neki zavidni ljudi stavili na nju' itd.U komunikaciji ugodna. Prode par dana od toga i javi mi se da ipak moze osobno preuzimanje-odbijam. Znaci skicnem njen profil za ni 10 dana od naseg razgovora kad ono od tad cura ima 15 pozitivnih suradnji-par profila koji su ostavili povratne su mi sumnjivi ali velika vecina je od cura s prilicnim brojem pozitivnih povratnih. E sad ja se kroz zivot vodim onom -vuk dlaku mijenja al' ćud nikad...Mislite li i vi isto...ili ipak mijenja ćud🤔? Gledate li crnu listu? Biste li se upustili u suradnju s nekim s crne liste?
2018 03 24
ja bi otišla na osobno preuzimanje, čisto da vidim kako osobe za crne liste izgledaju...... 8-) :")
2018 03 24
Nebi htjela surađivati sa osobom s crne liste. Vjerujem da se čovjek može promijeniti na bolje kao i na gore. Na krpicama je to teško procijeniti, ne znaš kakva se osoba krije iza tipkovnice.
2018 03 24
> SonjaSpoljaric: > ja bi otišla na osobno preuzimanje, čisto da vidim kako osobe za crne > liste izgledaju...... 8-) :") 😂😂😂
2018 03 24
svi se boje osoba sa -crne liste- onda vas prevari osoba sa 4oo povratnih...
2018 03 24
Najjaci izgovor na Krpicama: Neke su ljubomorne na mene! Hahahahahaha :') Ma samo primopredaja il nikako. A i to je pod upitnikom ako trebas ici na dr kraj grada pa da se ona ne pojavi.
2018 03 24
Vjerojatno je s razlogom na cl tako da samo primopredaja..
2018 03 24
..cud nikad! Ne treba s njima suradjivati uopce jer se mozes naci u nezavidnoj situaciji. Bilo je vise tema o prevari na primopredaji, pa cak i ona kada je uzela artikl i pokusala otrcati. (Zaboravila sam detalje ali dogodilo se tako nekako) Ako i prodje sve ok u vasoj suradnji postoji mogucnost da ce netko dr.biti prevaren pa vas traziti podatke kao sto je kontakt broj..onda trebas biti gad koji ce reci "Ja nista ne znam." Ja ne bih, neka hvala.
2018 03 25
Ma kakva crna "crna lista"!? Nisu tamo bez razloga. Prije no što su na njoj završile, ponuđeno im je sigurno mijenjanje ćudi u obliku povrata novca/artikla, na što uglavnom nisu pristajale. Smatram kako ne treba uopće surađivati s takvima.
2018 03 25
Sjetimo se samo crnkefly! ta je imala minimalno 3 profila, na svakom skupila 40+ pozitivki i onda je došlo do kratkog spoja u mozgu i počela bi varat. Svaki. Put. Tako da hvala, ali ne hvala.
2018 03 25
Jos ko luda nalazit se s njima, how yes no. Ne mogu uopce zamisliti odjevno/"obucni" predmet zbog kojeg bi si priustila takvo sto.
2018 03 25
> sonja90: > Bilo je vise tema o prevari na primopredaji, pa cak i ona kada je uzela artikl i pokusala otrcati. (Zaboravila sam detalje ali dogodilo se tako nekako) đizuz x-) x-)
2018 03 25
sonja, nije ona pokušala otrčat, ona JE otrčala :D Ušla u kabinu u nekom dućanu isprobat hlače, obukla ih i otrčala u njima pored prodavačice koja je stajala par metara dalje. ,:)
2018 03 25
> SaraKedavra: > sonja, nije ona pokušala otrčat, ona JE otrčala :D Ušla u kabinu u nekom dućanu isprobat hlače, obukla ih i otrčala u njima pored prodavačice koja je stajala par metara dalje. ,:) Mozda Sonja misli na onu neku malu iz frizerske skole, cini mi se. Nasred ulice uzela i otrcala...
2018 03 25
daj nemoj zezat :O Te se ne sjećam.
2018 03 25
1 2