Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Veliki trbuh / kontracepcija?

Često sam naduta, trbuh mi je baš velik i stalno osjećam neku nelagodu u trbuhu. Kad ga opustim izgledam kao trudnica, a nisam jako debela, ono ima me... Dosta pazim sto jedem tj. kad i koliko jedem, ali ništa se ne mijenja i ne znam što bih. Cak i u teretanu idem kako stignem. Zadnjih 6mj pijem kontracepciju Belara, da nije možda povezano i s time? Sestra mi se od kontracepcijskih tableta samo tako udebljala. Ja se ne debljam, ali imam osjećaj da izgledam sve gore, a nemam od čega biti gore.
2018 04 17
Ja sam ih uzimala prije par mjeseci ali kratko medutim ja sam bila napuhana i prije tako da nije od pilula samo mi ove nisu sjele pa sam presla na druge. Od belare sam dobila koji kg, a onda sam presla na adexu i nikakvih simptoma. Moguce da ti je od njih ako nisi prije imala taj osjecaj i da ti ne odgovaraju. Razgovaraj s ginekologom o tome, mozda ti da druge za promjenu.
2018 04 17
izbaci sva gazirana pica i alkohol, a ako to ne pomogne posjetii lijecnika jer moze bit u pitanju i veci zdravstveni problem
2018 04 18
Smatram da kontracepcijske pilule ne uzrokuju debljanje već se javlja pojačani apetit kojeg treba kontrolirati, a ne jesti kad god i kaj god. Sama sam na kontracepciji već 5 godina, nisam se udebljala radi njih. Showgold, u tvom slučaju bi napravila test intolerancije na hranu jer mislim da tebi neka hrana smeta s obzirom da paziš na prehranu i treniraš.
2018 04 18
Po mojim iskustvima ovo što opisujete u jednom razdoblju sam pripisivala endometriozi. Međutim nekoliko godina nakon što je ona sređena opet slična stvar, ovaj put mislim (a i doktorica je potvrdila) da je candida u pitanju, s kojom se neprestano borim. Provjeri si to, često nema drugih simptoma nego se razvlači ta napuhnutost. (A i pilule često povuku candidu)
2018 04 18
I sama kada sam pocela pit pilule zbog policisticnih jajnika, imala sam problem s tom nadutosti. Sad nakon godinu ipo, nemam tih problema , ne znam tocno zasto 😂 ali sam promjenila prehranu i puno se vise krecem. Ako ti bas ne bude prolazilo, trebala bi ici u ginekologa i vidit da te stavi na neke druge pilule
2018 04 19