Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Prijedlog za rasterećenje stranice.

Brišu artikle i povratne iako je tu uloženo puno truda i vremena, na što sam potpuno ogorčena ali mogu shvatiti da se rasterećuje stranica. Umjesto ovih rigoroznih mjera predlažem da kao prvo obrišete stare profile, npr nekoga tko se nije prijavio od 2015.. a također i stare teme sa foruma. Što Vi korisnice mislite o tome?
2018 05 30
Evo, ja pomažem tako da predlažem obrisati ovaj profil: kredarica Rijeka, 381 artikl Zadnji login 2015 01 09 i temu Europa 92 koja na vrhu foruma stoji od kada sam na Krpicama
2018 05 30
Bilo bi to lijepo, dobrodošle promjene na stranici ;)
2018 05 30
Bilo je već govora o tome, ali mislim da je odluka vlasnika da nema brisanja profila, bez obzira koliko dugo su neaktivni. Ali stare teme bi se stvarno mogle maknuti.
2018 05 30
To bi bilo odlicno, a stranica bi bila preglednija. Ovako gubimo vrijeme dok nademo ono sto nas zanima.
2018 05 31
A mene sad zanima kako će biti s crnom listom, davanjem naših podataka onima koji na kraju ne uplate itd.i ovim zakonom koji je stupio na snagu o zaštiti osobnih podataka. Mislim, hoće li se sad moći javno na forumu objaviti ime i prezime prevaranta? Šta vi mislite o tom zakonu? Hoće li stranica morati obrisati te podatke, koji su nas puno puta spasili od prevarantica?
2018 05 31
Uredba je već stupila na snagu, možeš ti svoje podatke dati kome hoćeš, ali taj kome si dala podatke ne smije tvoje podatke nikome (ili svima javno) bez tvoje dozvole i znanja dati
2018 07 09
> SanjaMoric: > Brišu artikle i povratne iako je tu uloženo puno truda i vremena, na što sam potpuno ogorčena ali mogu shvatiti da se rasterećuje stranica. > Umjesto ovih rigoroznih mjera predlažem da kao prvo obrišete stare profile, npr nekoga tko se nije prijavio od 2015.. a također i stare teme sa foruma. Što Vi korisnice mislite o tome? Lijep pozdrav svima,s obzirom da sam ja tek ove godine član "krpičara"ne znam da li mogu reći svoje mišljenje,ali da,mislim da ste u pravu kada kažete da se prvo izbrišu oni koji se već dulje vrijeme nisu prijjavljivali.
2018 07 09