Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Odjeca koja nije za prodaju

> sanjaurban: > > vedranapv: > > > sanjaurban: > > > uskoro očekujem oglas: iznajmljujem dio ormara za držanje stvari :) > > Ali ima takvih sa viškom prostora :D meni treba skladište :') > i veći ormar za cipele vam treba svakako o:) To mi je na br.1 potrebnih stvari :') :') :')
2018 06 13
> vedranapv: > > sanjaurban: > > > vedranapv: > > > > sanjaurban: > > > > uskoro očekujem oglas: iznajmljujem dio ormara za držanje stvari :) > > > Ali ima takvih sa viškom prostora :D meni treba skladište :') > > i veći ormar za cipele vam treba svakako o:) > To mi je na br.1 potrebnih stvari :') :') :') Znam, već sam naišla na one vaše Boemos gležnjače koje su mi 2 broja premale, šmrc...pa bacila pogled na kolekciju..
2018 06 13
> sanjaurban: > > vedranapv: > > > sanjaurban: > > > > vedranapv: > > > > > sanjaurban: > > > > > uskoro očekujem oglas: iznajmljujem dio ormara za držanje stvari :) > > > > Ali ima takvih sa viškom prostora :D meni treba skladište :') > > > i veći ormar za cipele vam treba svakako o:) > > To mi je na br.1 potrebnih stvari :') :') :') > Znam, već sam naišla na one vaše Boemos gležnjače koje su mi 2 broja premale, šmrc...pa bacila pogled na kolekciju.. Meni na zalost velike, a bila sam uvjerena 🤣 kako mogu uvalit ulozak za cipele i deblje carape i normalno nosit 😅. A gledala sam ih danima i morala kupit jer su mi savrsen model, bas po gustu. Edit: Sorry, mislila sam da mislite na druge, nove gležnjače, koje su br.40 :/
2018 06 13
> fadila1966: > Kako je nedavno komentirao moj suprug kad smo isli njemu nesto kupovati.. > Milsim da cemo opet morati mjenjati ormare, ovi su postali premali i nema mjesta za moju robu.. > Kazem ja njemu, bolje ti je da mjenjas zenu.. > A on meni, nisam lud pa da nadjem jos goru..😆 Hahaha predobro.
2018 06 14
I ja također nemam mjesta ni za iglu u kući. Nemam problema samo sa robom, nego i sa papirima, špajza zatrpana svime i svačime osim hranom hehehe, brdo vrećica za smeće(koliko god ih trošila nikako ih potrošiti), rokovnika, svakakvih figurica (tj. skupljača prašine). Kozmetiku sam još nekako dovela u red tako što trošim ono što imam ne kupujem dok ne potrošim. Što se tiče robe stalno nosim vreće u H&M. Ne volim poderano i ofucano, a krpe za pod kupim u Muelleru ima za 8 kn par komada i super su mi. Evenutalno kakve plahte, deke dam za životinje tu i tamo koju pamučnu majicu, ručnik iskoristim za krpu za brisanje bod. Zapravo mi je najlakše baciti robu dok sa drugim stvarima mi je teže npr. knjigama itd. Ima jedna audio knjiga na netu Konmari od Marie Kondo koja govori o tome kako treba izbaciti iz kuće sve stvari koje u tebi ne bude radost. Mišljenja sam da prostor u kući treba biti za ljude ne za stvari. Čuvamo te stvari iz sentimentalnih razloga, ili iz grižnje savjesti zato što smo bacili novac na nešto što nam odgovra, ali kada bismo npr. trebali iznajmiti prostor za držanje tih stvari koliko bi se tako novaca gubilo.
2018 06 14
Meni za po doma ,dusu dala nenosiva odjeca..potkusaljama cistit prozore, majce flekave i dotrajale hlace super jer uvijek cudom žar cigarete mi padne na to pa mi nije zao. Ne bacam nista, sve spremila dodatno u zajednicku prostoriju zgrade u kutijama i uvjek dobro dodje,a u stanu samo super nosiva odjeca- nemam guzve tako👍.
2018 07 10
Baš u knjizi Marie Kondo da nije potrebno čuvati fotografije, papire, da se sve može skenirati i baciti. A što se tiče odjeće,ja sam isto hrčak.Ono flekavo nosim po doma,ali imam neke stvari koje sam prerasla. Htjela sam odnesti u H&M, ali mi i to žao.Htjela bih da netko nosi.Koga god pitam, nitko ne želi ili ne nosi tu veličinu.Stare majice isto koristim kao krpe, neke stare najonke i čarape koristim za vezanje biljaka. Ima krasnih ideja za iskoristiti stare majice i hlače samo nemam vremena,a ni kreativnosti za to.I stvarno,ako netko želi nešto od stvari za prenamjenu,poklonit ću.
2018 07 12
> fadila1966: > Kako je nedavno komentirao moj suprug kad smo isli njemu nesto kupovati.. > Milsim da cemo opet morati mjenjati ormare, ovi su postali premali i nema mjesta za moju robu.. > Kazem ja njemu, bolje ti je da mjenjas zenu.. > A on meni, nisam lud pa da nadjem jos goru..😆 ista situacija. nedavno smo selili frendicu i kad je ovaj moj vidio koliko ona stvari ima.. preselili joj valjda 40% u 3x. kad smo mene selili, cijeli stan smo iselili u 2x. nije se mogao načuditi, ali i dalje tvrdi da imam previše stvari :')
2018 07 21
Joj ja kada bih se selila trebala bih valjda 3 kamiona samo za knjige, a gdje je ostalo.
2018 07 21
> poleirish: > > fadila1966: > > Kako je nedavno komentirao moj suprug kad smo isli njemu nesto kupovati.. > > Milsim da cemo opet morati mjenjati ormare, ovi su postali premali i nema mjesta za moju robu.. > > Kazem ja njemu, bolje ti je da mjenjas zenu.. > > A on meni, nisam lud pa da nadjem jos goru..😆 > ista situacija. nedavno smo selili frendicu i kad je ovaj moj vidio koliko ona stvari ima.. preselili joj valjda 40% u 3x. kad smo mene selili, cijeli stan smo iselili u 2x. nije se mogao načuditi, ali i dalje tvrdi da imam previše stvari :') 2 x? Misliš sa kamionom ili kako?
2018 07 21
ne, natrpali auto. bila sam podstanar, tako da nisam imala nikakvog namještaja. nije ni frendica. mi studenti smo skromni o:) :')
2018 07 21
Samo 1% onoga što je predano H&M-u se uspije reciklirati, ostalo šalju u Afriku gdje trgovci dalje prodaju, a što ne uspiju (što je većina jer u reciklažu ide iznošeno i poderano) se na kraju zapali. Ta kampanja nema smisla.
2018 07 21
burberi se očito kod nas ne pali. jučer sam prošla kroz xyz i burberi je dosta snižen i smrdljiv po plijesni.
2018 07 21
> NemisCloset: > Samo 1% onoga što je predano H&M-u se uspije reciklirati, ostalo šalju u Afriku gdje trgovci dalje prodaju, a što ne uspiju (što je većina jer u reciklažu ide iznošeno i poderano) se na kraju zapali. Ta kampanja nema smisla. gledala sam dokumentarac o toj robi za Afriku, koji je to biznis....
2018 07 21
1 2