Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Treba Administrator ovdje 0-24 sata

Ja bi htjela obrisati svoj profil,može mi netko reći kako da ga obrišem...
2016 03 18
> Heartland: > Ja bi htjela obrisati svoj profil,može mi netko reći kako da ga obrišem... ne možeš ga obrisati jedino možeš maknuti sve artikle sa profila
2016 03 18
A joj....pa mislim baš blesavo da se ne može obrisati profil...ali šta je tu je...thanx na informaciji
2016 03 18
> Heartland: > A joj....pa mislim baš blesavo da se ne može obrisati profil...ali šta je tu je...thanx na informaciji nema na cemu,da znam nazalost
2016 03 23
topfashionista korisnik šverca robu preko krpica i zarađuje!! lp
2017 03 12
Jučer sam poslala mail na kontakt mojih krpica, odgovora nema. Kad se mogu nadati odgovoru tj. podatku da li je mail primljen.. Radi se o tome da nakon uplate nisam primila kupljenu robu
2017 04 11
> Srebrna: > Jučer sam poslala mail na kontakt mojih krpica, odgovora nema. Kad se mogu nadati odgovoru tj. podatku da li je mail primljen.. > Radi se o tome da nakon uplate nisam primila kupljenu robu I ja sam to dozivjela, takoder zelim prijaviti tu osobu, prevarena sam za 200 kuna! Kome da se pozalim, imam i njene podatke, zelim da svi znaju, da se to vise nikome ne desi!
2017 05 11
Ja sam da se ukine top članovi sekcija!
2017 09 23
Melinda1...ne mogu staviti artikle za prodaju na krpice...ne ucitava sliku
2019 09 13
Ovaj profil je prevarant, ne kupujte https://mojekrpice.hr/dinoduvnjak-305735. Kupila sam i platila 200kn za patike još 14.02., konstantno se odgađalo slanje i patike nikad nisu stigle. Ako nekog interesira potvrda može mi se javiti.
2020 05 15
Pozdrav,meni je osoba sa lažnih profila ostavila 4 negativne,nikad nisam surađivala sa njom,kome se mogu obratiti za pomoć? Također ne mogu staviti artikl u prodaju, stalno traži materijal i boju, neće prihvatiti.lp
2021 09 23
> Sany99: > > Srebrna: > > Jučer sam poslala mail na kontakt mojih krpica, odgovora nema. Kad se mogu nadati odgovoru tj. podatku da li je mail primljen.. > > Radi se o tome da nakon uplate nisam primila kupljenu robu > I ja sam to dozivjela, takoder zelim prijaviti tu osobu, prevarena sam za 200 kuna! Kome da se pozalim, imam i njene podatke, zelim da svi znaju, da se to vise nikome ne desi! I meni se to dogodilo, kupila sam djetetu patike koje nikada nisu stigle,i nikome ništa.
2021 09 23
Meni je osoba sa lažnih profila ostavila 4 negativne, nikad nisam surađivala s njom ali eto zakačila se za mene, valjda nije htjela da budem konkurencija,neznam.Uglavnom zanima me kako mogu biti izbrisane?
2021 09 23
> IgorJelica: > Meni je osoba sa lažnih profila ostavila 4 negativne, nikad nisam surađivala s njom ali eto zakačila se za mene, valjda nije htjela da budem konkurencija,neznam.Uglavnom zanima me kako mogu biti izbrisane? Da li može odgovor administratora?
2021 09 27
1 2 3