Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Što mislite o odjeći iz....?

...Lidla...povoljna je da. Ja sam si kupila dvije pamučne haljinice za po kući i oko kuće da izgledam pristojno. Ali ne bih ju npr. nosila na posao. Na ideju o ovoj temi sam došla kad vidim u objavama kako cure nešto traže od odjeće za ljeto,a onda slijede komentari tipa “Imate novo u Lidla za 39 kn ili u Pepccu za 29 kn!”
2018 06 22
> SilaVila: > Ali ne bih ju npr. nosila na posao. Zato što su iz lidla ili zato što nisu poslovne?
2018 06 22
ja sam u Lidlu kupila: nekoliko haljina i majica za po doma - jer su udobne i čak ne stoje loše... mogu prošetat cucka po kvartu nekoliko haljina i majica za na posao - jer dobro stoje, pristojne su, i bolja im je kvaliteta nego npr. one jeftine talijanske robe nekoliko traperica - jer mi nijedne ne stoje toliko dobro kao te iz Lidla nekoliko košulja i bluza - kvaliteta na razini, lako se peglaju, ne vise konci, ne "fucaju" se, ne izvitopere se na pranju nekoliko pari platnenih tenisica - brzo ih poderem, nisu neka kvaliteta, ali nisu ni one koje u deichmanu platite više.. a balerinke koje sam kupovala u Lidlu su bile udobnije od geoxovih... nedavno su imali haljine i majice od lana.. nikad bolje stvari nisam kupila! e sad.. ja uvijek pazim koje materijale kupujem i pazim da ništa ne izgleda "ko s' placa".. jer i toga u Lidlu ima puno.. često kombiniram odjeću iz Lidla sa skupim markama i ne vidi se razlika.. naljutilo me što sam u nekoliko navrata vidjela istu stvar u lidlu i u trgovinama tipa H&M.. svom mužu sam u Lidlu kupila remen za 25 kn. Isti, ali doslovno isti, bez ikakve razlike, u H&M bio je 100 kn. Haljinu koju sam ja u orsayu platila oko 250 kn, moja mama je takvu kupila u Lidlu, u šav istu (materijal, dodoše malo bolji u orsayu) za 80 kn.. i onda si mislim, zašto da dam više para da mi piše na etiketi marka... ima smeća, ali ima i odličnih stvari..
2018 06 22
Nebitno je gdje sam kupila odjeću ako je uredna i dobro se osjećam u njoj. Nadam se da uvodni post ne vuče paralele s "Lidlićima" :(
2018 06 22
Traper im je odlican,muske majice meke..sa pidzamama nisam bas zadovoljna ,brzo izgube oblik.Sve u svemu ako uspijem sto ugrabiti jako sam sretna jer im je kvaliteta puno bolja od hm ili c@a...
2018 06 22
Ja iz Lidla imam svega. Npr. mama nigdje nije mogla za tatu naći muške bokserice (povoljne), u Lidlu su zaista dobre, lijepo se peru, ne deru se, bude često 3 para za 50 kuna. Isto tako imaju i XXXL liniju donjeg rublja za muškarce i žene pa sam i tetku uspjela pronaći povoljno istu stvar. Dalje, pidžame sam obnovila otkad sam otkrila Lidl, imam nekoliko plišanih, jedno 5 ljetnih, jedan kombinezon za spavanje i nekoliko dugih rukava za prijelazna razdoblja - prezadovoljna sam. Imam i dvoje balerinke iz Lidla, preudobne su i za jedne su me svi pitali gdje sam ih kupila :D :D Imam i plišanu trenirku, obožavam ju nositi po kući, nikad ništa udobnije nisam imala na sebi. Kupila sam i pamučnu haljinu za po kući, jer je zaista za to - za po kući. Imam i pamučnih majica koje nosim svagdje, ovisno o prilici. Čak sam nekoliko puta nabasala na super ženske bokserice, imam ih već 3 godine, kao nove su. Iiii ono najdraže, uspjela sam iz Heidi Klum kolekcije upecati onaj teddy kaputić na 50% popusta, dakle platila sam ga mislim 160 kuna (možda koju kunu više, ne sjećam se u detalje) i mogu reći da stoji jednako dobro kao i oni iz Zare i H&M-a koji su se prodavali za 700 i više kuna. :) Dakle, volim Lidl, volim njihovu robu. Važno je da mi se sviđa i da je materijal u redu, a to je u Lidlu čest slučaj :)
2018 06 22
Stvari biram po kroju, boji, dezenu, materijalu i dizajnu, a ne imenu dućana. U Lidlu sam kupila nekoliko sportskih stvari, jedan kupaći, muške biciklističke majice...sve je ok, na te traperice nikako ne mogu naletjeti da i to probam, uvijek ostaju samo mini brojevi. Nekoga vjerojatno smeta što je odjeća izmiješana u dućanu s banama i jajima. To jest malo čudno jer smo navikli da je odjeća lijepo složena u mirisnom dućanu gdje svira neki moderan pop, a ne tamo gdje se teta oglasi na razglas: Otvara se blagajna 5... Tako da...ako preživite tetu, zanemarite ambijent, Lidl je vaš..
2018 06 22
> zfiser: > Nebitno je gdje sam kupila odjeću ako je uredna i dobro se osjećam u njoj. > Nadam se da uvodni post ne vuče paralele s "Lidlićima" :( Nikako,to ne dolazi u obzir. Nego me samo zanima koliko se ta odjeća kvalitetna i upotrebljiva u odnosu na ostalu odjeću. Imam i ja odjeće iz Lidla,ali znam za koju mi je namjenu.😀 Za po kvartu ok,ali za posao ne.
2018 06 23
> sanjaurban: > Stvari biram po kroju, boji, dezenu, materijalu i dizajnu, a ne imenu dućana. U Lidlu sam kupila nekoliko sportskih stvari, jedan kupaći, muške biciklističke majice...sve je ok, na te traperice nikako ne mogu naletjeti da i to probam, uvijek ostaju samo mini brojevi. > Nekoga vjerojatno smeta što je odjeća izmiješana u dućanu s banama i jajima. To jest malo čudno jer smo navikli da je odjeća lijepo složena u mirisnom dućanu gdje svira neki moderan pop, a ne tamo gdje se teta oglasi na razglas: Otvara se blagajna 5... Haha😂Nasmija me ovaj kraj dobro.... > Tako da...ako preživite tetu, zanemarite ambijent, Lidl je vaš..
2018 06 23
Ja sam samo kupila traperice, al su mi malee...i nisam ih stigla vratit 😔 Al imam gacice iz lidla, oke su:) Al su skupe, u plodinama za 5kn na akciji su puno.bolje :)
2018 06 23
> sementafoks: > Ja sam samo kupila traperice, al su mi malee...i nisam ih stigla vratit 😔 > Al imam gacice iz lidla, oke su:) > Al su skupe, u plodinama za 5kn na akciji su puno.bolje :) Ma kupila i ja gaćice u Sparu na akciji,super izgledaju,ali nisu dugo izdržale....dok ove iz Intimissima koje imam stvarno traju,ali preskupe su i nije isplativo....
2018 06 23
Ne kupujem robicu u LIdla, jer mi nije baš po guštu, a za po kući imam stare majice koje više ne nosim vani. Samo jednomm sam kupila grudnjak i fulala veličinu, i jednom papuče mužu i sebi, i vrlo brzo su se raspale :/. Ali im je zato posteljina zakon, 5 puta kvalitetnija od neke koja je 3 puta skuplja.
2018 06 23
Da i ja sam kupila plahte na gumu i odlične su....
2018 06 23
> SilaVila: > > zfiser: > > Nebitno je gdje sam kupila odjeću ako je uredna i dobro se osjećam u njoj. > > Nadam se da uvodni post ne vuče paralele s "Lidlićima" :( > Nikako,to ne dolazi u obzir. Nego me samo zanima koliko se ta odjeća kvalitetna i upotrebljiva u odnosu na ostalu odjeću. > Imam i ja odjeće iz Lidla,ali znam za koju mi je namjenu.😀 Za po kvartu ok,ali za posao ne. Pa ne bih se složila, iskreno. Prema kvaliteti npr. često mnogo bolje od H&M, Terranove, Calliope, Sinsayja, New Yorkera, ali sve je stvar toga gdje radiš i kako se odijevaš. Zašto netko tko radi npr. kao odgajateljica ne bi mogao obući pamučnu majicu iz Lidla na posao? :D Ja radim u školi pa npr. njihove bluze koje znaju imati izgledaju puuuno bolje nego duplo skuplje iz neke od navedenih trgovina. I kao što rekoh, kupila sam tamo teddy kaput koji vrlo rado nosim kamo god idem pa tako i na posao. :)
2018 06 23
Ja isto volim često kupovati u Lidlu. Tamo ću najprije naći basic stvari poput jednostavnih majica, bluza, hlača ali i donjeg rublja po povoljnim cijenama i dobre kvalitete. Kupovala sam par puta i u Pepcu, veš i neke prejeftine majice. I da, ta odjeća mi se pokazala mnogo boljom od one koje sam kupila u H&M, New Yorkeru i slično.
2018 06 23
1 2