Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Eo gle...pa ti nemoj ušiljiti negativku...

Dakle,ima sreće što sam takva kakva jesam pa joj neću ostaviti negativnu,nego ću se samo skloniti od nje.Cura ima 114 POZITIVNIH i nije sposobna odgovoriti na poruku...Prvo sam htjela kupiti od nje jaknu,koja je koštala 300kn.Malo sam se cjenkala,jer znam da ta jakna košta 350 kn u trgovini.Čak smo se lijepo i napričale o klincima,o svačemu.I kada sam ponudila 250kn za jaknu(rekla sam da nemam više love),odjednom muk i piše "PRODANO".Znači,ni da ni ne,ni malo mi je,ni ova druga mi nudi više...Ništa...muk.Progutam to,ajd reko,šta je tu je.Skužim opet kod nje haljinicu prugastu,baš zgodnu.Mislim si,koliko si napisala da košta,toliko ću platiti jer vidim da neće spustiti cijenu,na što ima i pravo.Pošaljem poruku "Jel mogu ja dobiti ovu haljinicu :)",Čak sa smajlićem,da vidi da ju ne mislim napadati.Prijavila se milijun puta,stavljala je čak nove slike.Dakle haljina je stajala još nekih 2 tjedna i odjednom "prodano".Ni da bi odgovorila na poruku,da bi rekla možda rezervirano je ili nešto..Čudi me toliko pozitivnih informacija,a takvo ponašanje.Sigurno mi više neće pasti na pamet od nje nešto kupiti,a mene je "dobila",jer mi se sviđala njezina robica. Što bi vi na mom mjestu?Bi li joj ušiljili negativnu bez obzira na 114 pozitivnih?
2013 06 04
neutralni,samo bih napisala kratko da prodavačica nije korektna zbog toga i toga ...
2013 06 04
ne bi bas negativnu zbog toga što nije bilo suradnje, al vjerujem da bi neutralnu ako smo se već dogovarale oko cijene i onda da proda drugome,
2013 06 04
po pravilu joj možeš ostaviti samo neutralnu ocjenu jer nije prekršila ni jedno pravilo,ima pravo prodati kome želi i ima pravo izgleda ne odgovarati na poruke...i ja sam nedavno saznala neke stvari,negativna je samo ako te direktno oštetila-ukrala (novac,artikl)
2013 06 04
bahatost! stavi barem neutralni
2013 06 04
Ja iskreno ne bi...Ne bi vjerovatno to isto napravila ..jer mi nije u interesu isti tren prodat krpicu...I slažem se s tobom da to nije ni fer ni korektno.....ali vjerujem da nekome trebaju novci što prije.... [:sramezljiv]
2013 06 04
neutralnu definitivno
2013 06 04
Bez obzira koliko neke stvari bile frustrirajuce nazalost nisu za negativnu jer realno niste poslovale. Ne slazem se sa neodgovaranjem na poruke, niti sa kupcima koji rezerviraju pa se ne javljaju, obecavaju uplatu pa nestanu itd..ali realno ne mozes nista. I ne vrijedi se zivcirati [:kesi]
2013 06 04
Neki ljudi jednostavno nisu nimalo ok i ocito im je u redu da nekome nista ne odgovore i ignoriraju. Kako su i ostali rekli, nije za negativnu, no ostavi neutralnu.
2013 06 04
vidjela sam da se to dogodilo još nekim korisnicama,ali mi nije jasno zašto se toliko uzrujate što vam neće odgovoriti i što proda artikl nekome drugome,pa nije ona jedina na ovoj stranici koja ima te artikle,ima još cura koje prodaju slično,jednostavno ako vam se ne javi odustanite odmah pa neka ona vas vuče za rukav kada joj se sve stolice izmaknu...
2013 06 04
Ne bi ja njoj ostavila negativnu,jer iskreno,glupo mi je sad narušiti joj onih 114 pozitivnih.Ali kad je netko toliko nadobudan,diže mi živac.Polazim od sebe,nema osobe,čak ni one sa najglupljim pitanjem,kojoj nisam odgovorila na poruku.Očekujem to i od drugih,a valda onda puno očekujem [:place] Mislim,ako si u top članovima,majku ti,valda si to nečime i zaslužila,što sigurno nije neodgovaranjem na poruke.
2013 06 04
A kaj bi napravile da nekome prodate cipele za 200 kn, a taj ih preprodaje za 300? Osobi je bio ponuđen povrat novca, ali drugi se dan predomislila,rekla da su joj savršene i sad ih prodaje za 300 kn. Ja sam ih dala za 200 sa poštarinom. I smije mi se u lice i kaže da će ih stavit i za 1000! Vaš savjet? Ona ima negativku, ali imam i ja. Zato što neko preprodaje moje cipele...
2013 06 04
ma nema to veze sa novcima i slično,,,,,treba biti korektan i shvatiti da ljudi danas nemaju ko nekada i kada vam se obrate onda treba biti u skladu sa situacijom kakvoj smo svi,,,ja sam imala dva slučaja gdje sam curama čuvala mjesec dana cipele i svako malo su mi se obratile da skupljaju i da čekaju da prodaju nešto (kao i ja) pa da si kupe te cipele iako su drugi htjeli uplatu odmah ja sam ih čuvala jer moramo biti ljudi u ova vremena i svakoga usrećiti jer time pokazujemo u stvarnosti kakvi smo,,,,,,,,ovo ponašanje je grozno i nije u skladu sa ničim ljudskim iskreno [:vrti]
2013 06 04
i to isto nije protiv protiv pravila...kupac može prodavati artikl po cijeni koju želi bez obzira za koliko je artikl kupio...i ne znam zašto ste si stavljali negativne ocjene kada nije nitko nikoga prevario,jednostavno je dobro prošla,a sada će još zaraditi...da,ljudi moji ima svakakvih rupa u zakonu...
2013 06 04
i ja se slazem [:vrti] to je cisti bezobrazluk i ponasanje joj je na nuli [:vrti]
2013 06 04
1 2 3