Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

ljudi varaju,lažu,kradu...to mi je jasno...ali zašto,to ne razumijem...

prvo se ispričavam ukoliko ovoj temi ovdje nije mjesto i molim moderatora da ju ako smeta izbriše,premjesti ili što već,nisam mogla pronaći prikladnu rubriku... nakon dvije godine kupnje što na forumu,što njuškalu i ovdje te niza uglavnom ugodnih suradnji,po prvi put sam i ja izgleda prevarena. jasno mi je da se to dešava i da je rizik uvijek prisutan no jednostavno ne mogu shvatiti da će nekoga usrećiti 50kn zbog kojih će se jedna malena dječja nogica ostati bez sandalica... ili kako netko može misliti da će mu to nešto dobro donijeti u životu? baš me to rastužuje i jednostavno sam to morala s nekim podjeliti...s mužem ne smijem [:place]
2013 06 09
[:tuzan]
2013 06 09
Joj draga bas mi je zao,ovo je postalo nenormalno bezobrazno neznam sta da ti kazem nego da je prijavis adminki da je blokira [:frustriran] A doticnoj na dusu [:ljut]
2013 06 09
Zar opet, pa danas samo o tome citamo, pa koja se to obogatila za 50kn [:frustriran] [:hihot] [:ljut]
2013 06 09
prije kupnje treba traziti hrpu informacija,cijelu adresu,dodatne slike i dodatna pitanja...cim vise info,to bolje.i naravno,pogledati koliko ima komentara,kolko je dugo tu i dal je pozitivna;) a to sto ljudi (obicno cure) ovdje kradu za saku kuna,to je odvratno!!! [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] ne bi htjele raditi,a htjele bi imati nove umjetne nokte svakih 2 tjedna- eto,to je to,na zalost...sad su se i sponzoruse okrenule ka kradi ali od cura [:hihot]
2013 06 09
ee upravo to, ali tako se nisko spustiti za 50kn,. pa to je strašno,. ako već kradeš kradi na veliko [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 06 09
Baš jadno i ne razuumijem to nikako [:ljut] [:frustriran] . Za ovih par stvarčica što sam prodala jedino mi je bilo važno da su cure zadovoljne, tako da ne razumijem te pokvarene mozgove [:sokiran] [:tuzan]
2013 06 09
[:ljut] [:ljut] [:frustriran] [:frustriran]
2013 06 09
to su ili srednjoskole,kojima starci sa razlogom ne daju velik dzeparac,ili fufe koje ne zele radit [:place] [:hihot]
2013 06 09
draga jelena,a mozda ti i cak kojim cudom posalje artikal [:hihot] [:hihot] [:zaljubljen]
2013 06 09
i ja se nadam čudu još uvijek. zaboravila sam napisati najbitnije,nije ovdje nego na njuškalu. zato sam i napisala da možda ovdje nije mjesto temi al sva sam smušena i zaboravila završiti rečenicu do kraja. tema je trebala bit onako,općenita - što je u tim mozgovima? meni nedokučivo. i to ne neka školarka glupačica nego po google+ krugovima dečko,čovjek sa finim radnim mjestom,sa gospodom na istim takvim mjestima kao prijateljima, prodaje samo komp.opremu i u svim tim oglasima jedne sandalice froddo. i onda po uplati automatski prestane odgovarati na mailove,nestane... što je to u ljudima tužno?
2013 06 09
stvarno jadno i bijedno,,,ako je išta sveto to su djeca [:place] užasno,,,užasno,,,iskreno se suosjećam sa vama,,,,zašto djete [:vrti] gad, dao bog da mu prisjedne to što če kupiti za te novce [:place] [:vrti]
2013 06 09
[:tuzan] Kao i u bilo čemu drugome kad su ljudi u pitanju, draga @jelelena: na nekih, recimo, deset ljudi upoznamo dva-tri dobra i poštena Čovjeka (namjerno veliko ''Č'', poštovanja radi). No, ma koliko razočarani bili i koliko god puta s tugom promatrali svijet i ljude oko sebe, isplati(lo) se - zbog ona poštovanja vrijedna dva-tri Čovjeka. Žao mi je što se to dogodilo [:tuzan] , ali sigurno nije ni prvi, a na žalost ni posljednji put. Ipak, zbog ta dva-tri Čovjeka na njih deset ne treba gubiti vjeru u ljude, bez obzira koliko trenutačno razočarani bili. [:smijesi]
2013 06 09
Ovo je stvarno jos najgore sto sam cula [:ljut]Djecje sandalice?!Jadno da ne moze biti jadnije! [:vrti] [:frustriran] Nadam se da takva osoba djece nema,jer zelim vjerovat u onu "Sve se vraća,sve se plaća",a često se zna na djeci vratit!Kako ga nije strah i stid!!
2013 06 09
jelelena- prijavi ga njuškalo administraciji ,i ja prodajem na NJUŠKALU i znam da je to moguče ,prijavi i napiši u poruci da si prevarana od tog člana ,maknit če oni njega bez brige. Samo što je to žalosno ,uvijek kad kupuješ na njuškalu draga pitaj dali možeš doći po predmet ne govori odakle si ,a onda kad korisnik kaže može,prijavi se na drugo ime za par dana pa ponovo pitaj za predmet .Ja sma vrlo oprezna prilikom kupnje na njuškalu ,jedno 20 puta sam htjela nešto kupiti i tražila osobnu primopredaju ,nakon čega mi prodavači odjednom kažu UPRAVO PRODANO ,znaš odmah da je to mučka i da nemaju te predmete ,ako su pristali na primopredaju ,ne javljam se onda za par dana kao drugi korisnik se prijavim i tražim predmet i sve je bilo u najboljem redu ,čak sam preko njuškala kupovala predmete u vrijednosti i preko 1000kn,ali ipak moraš biti malo mudrija
2013 06 09
1 2