Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Zdravlje /

Lijekovi /

Koje pilule pijete i kako ste zadovoljne?

Pila sam više od godinu i pol qlairu i nakon sto sam prestala piti prestale su glavobolje koje su bile svakodnevne nisam ih vise ni pirmjecivala koliko mi je to bilo normala(pijem epileptike pa i to pridonosi u kombinaciji s tim pilulama...), i smanjen libido...to su bile moje nuspojave....a ginekologica mi je prepisala sam tak... imam osjećaj da je imala koristi od prepisivanja toga jer i u uputama piše da nevalja kombinirati s baš onim epilepticima koje sam pila tj jos uvijek pijem...a jos kad sam počela piti te su pilule bile nove i nije se previše znalo o njima...nakon pauze sad želim opet zbog mirnog spavanja počet piti nešto drugo, a čula sam da su logest dobre, cure šta vi mislite za logest?
2013 06 20
Cipelitza dobro veli što se tiče uzv dojke, ja sam pila logest godinu dana i nakon toga mi se stvorila kvržica koja se kasnije ispostavila da je fibroadenom (na sreću ili nesreću), sad dali je to točno od pilula ili nešto sasvim drugo, neznam, a ne zna ni dr. Veli da može biti, a i ne mora. Uglavnom dok sam ih pila bile su super, menga točno u dan, bezbolna i kratka [:kesi] Sad i da hoću piti pilule ne smijem, gumica isključivo [:zaljubljen] i to samo durex. Al cure obavezno si radite (ako ne uzv) barem samopreglede, danas više nije ni do nasljednoga, niti do pilula, budu neki sasvim treći razlozi.
2013 06 20
:/ sad si me mal uplašila... a gumice baš nevolim :)
2013 06 20
Nije mi bila namjera uplašit te, samo sam rekla svoje iskustvo. Što se tiče pilula, zapravo tableta općenito kad tad će doći neke posljedice (to je moje osobno mišljenje u koje sam se na svojoj koži uvjerila) Kao i većina stvari sve je to do osobe i organizma, može nešto biti, a i ne mora apsolutno ništa. A ukoliko sumnjaš da ti ginička nije baš pouzdana promjeni ju, mada opet s druge strane većina njih radi sa farm. tvrtkama! [:tuzan]
2013 06 21
Privatnica je ta sumnjiva... ali sad idem preko HZZO-a kod jedne mlade, svi je hvale, bila sam zasad jednom kod nje... Ma mislim da ću LOGEST tražit mlada sam neželim da mi se prerano dogodi...
2013 06 22
ja ću na dvije teme o kontracepciji ovo stavit jer kasnim pa će već netko odgovorit (unaprijed se ispričavam!)... [:sramezljiv] Počela sam prije 5 dana piti Logest i od tad me ubija glavobolja i mučnica i ne prestaje..ginekologica kaže da je to najnormalnije prvih mjesec dana (kao i kod ostalih tableta je tako) al meni je ovo koma jer ne mogu funkcionirat kak spada a i imam ispite sad taman... na glavobolje sam naviknuta ali ta mučnina je konstantna i još mi se dogodi da me odjednom "zašarafi" želudac pa me tjera na povraćanje itd... jel ima netko iskustva s tim nuspojavama i jel ima neki način kako da ih se ublaži? izbjegavam sad bilo kakav fast food i težu hranu da mi nebi bilo više zlo (za svaki slučaj).
2013 06 24
ponavljam ti pitanje, junakinjo neopjevana, dilas tablete koje se izdaju na recept ili se samo hvalis da ih imas na bacanje?
2014 04 30
1 2 ... 4 5 6