Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Već sam luda!!!

Ja stvarno više ne znam što napraviti!! Znači, kako cure nije sram reći da će nešto kupiti SIGURNO, uzmu broj računa, čak mi daju i podatke i onda nonšalantno odustanu nakon što sam već zapakirala paket sa njihovim imenom i uzela ga na faks čekajući uplatu da nebi čekali nego da pošaljem taj isti dan??? kako ih nije sram??? stvarno više ne znam što da radim, a sve češće se događa.. nikad nikome nisam negativni komentar ostavila, ili bar neutralni ali stvarno mislim da bih trebala. Ja toliko pazim na svoje kupce, trudim se tu bit što ljubaznija i draža, na toliko debilne upite odgovaram, na svaku piz* doslovno i sve zahtjeve od mjerenje ovog i onog do slikanja te i te strane, toliko i ovoliko blizu blabla...stvarno pucam. morala sam se ispucat, oprostite ako sam nekog zagnjavila..
2013 06 19
ima milijun takvih,meni osobno to je postala normalna pojava,više ne čekam i ne obazirem se dok ne vidim uplatu ne pakujem ništa i ne rezerviram ništa...
2013 06 19
ja sam vec odustala od pakiranja, samo zalijepim ljepljive papiriće i čekam, a malo ko da uplati, ali ima i predivnih cura sa kojima stalno surađujem, već smo i po kavicama kako ko se nalazi usput u kojem mjestu..
2013 06 19
Ništa pakirati prije uplate - to je moj moto. Ako ne pošaljem odmah, poslat ću sljedeći dan. I to je to... Ne sekiraj se. I ne ponavljaj grešku drugi put. Ima mnogo pametnijih stvari zbog kojih ćeš se nervirati - ne gubi živce, stoga! [:smijesi]
2013 06 19
To je valjda u modi, takvo i slične vrste ponašanja. Znam i vjerujem da si luda, ali to samo govori o njima ne tebi. Ostani i dalje tako dobra [:zaljubljen] i uslužna, ima i dalje ljudi koji to cijene, a i 33 + komentara govore za sebe [:kesi] [:kesi] [:kesi]
2013 06 19
Prvo uplata a onda pakiranje i slanje! Dok nevidin keš na računu nema robe! [:hihot] [:hihot]
2013 06 19
Evo i ja sam zapakirala paket, a uplate nigdje, receno uplata sutra, a ni danas je nema. Neki dan mi stigla prazna poruka samo s onim Ja želim: ......, odgovorim, pitam zelite li kupiti to ili?, odgovora naravno nema.
2013 06 19
Ja isto cekam uplatu pa pakiram i saljem. Na to odustajanje sam vec navikla, iako jos uvijek dobijem mlade kad se gospodicne ne udostoje javiti. I slazem se da bi trebalo ostavljati negativan komentar za isto.
2013 06 19
Točno tako, draga! Ovu temu koda sam ja napisala... [:vrti]
2013 06 19
Pa šta se nerviraš, to je ovdje normalno. Čuvaj živce! [:smijesi]
2013 06 19
I meni se to jednom dogodilo. Naravno dam joj sve svoje podatke od broja računa do adrese i svega da ne bi mislila da ju želim prevarit i tako ja isto zapakiram,ponesem sa sobom na faks i naravno nema ni uplate nit se cura tri dana javlja,dok se ja njoj nisam javila. Naravno imala je neki izgovor i bla bla bla.... i onda me još bez beda ispituje za druge artikle,zamjene i ostalo. Ima nas svakakvih al mislim da bi neka pristojnost i iskrenost trebala postojat.
2013 06 19
Bok svima, prepoznala sam se u ovom pa se ukljucujem.. Nije bas okej ni davati broj racuna svakom jer nikad neznas sta su sve hakeri u stanju..mene vise to brine. a SVAKAKO ne salje se prije uplate..
2013 06 19
Cure drage, ne podržavam ne javljanje naprotiv. Ali ovo je život. Ne idu svi na faks, ili ako idu neki i uz faks rade. Neki imaju obitelj. A na kraju krajeva život je pun nepredvidivih situacija, od bolesti nesreća i slično. Ne biti tako grube i pune ne razumjevanja, pogotovo ako osoba kaže valjan razlog i ispriku. [:smijesi]
2013 06 19
Uredu je imat opravdane razloge ali kad je razlog "nisam sigurna" onda se to tako odma kaze,jer se time otvara mogucnost da to kupi netko drugi.
2013 06 19
hvala na podršci, imate pravo da se ne smijem sekirati, između ostalog ni ne poznajem ljude, previše se sekiram i okoo onih koje poznajem a sad i tu...to nije dobro [:tuzan] u svakom slučaju, ja sam blentavica koja se ne kuži u te stvari hakiranja, odnosno uvijek si mislim 'ma neće meni' -.- što se tiče ozvanrednih situacija, ne daj Bože nesreća itd., onda se lijepo javi i odustane, kaže se valjan razlog, a ne u stilu 'odustala sam', popodne kad sam ja to već trebala poslat i zapakirala... ma jednostavno više ništa neću pakirati prije uplate, moj moto je ako uplatite taj dan, trčim na poštu do 7 i šaljem da dobiju što prije, zato ja to zapakiram i prije uplate ali blesava sam tako vjerovati virtualnim ljudim,a..
2013 06 20