Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Koliko biste izdvojile za ove ljepotice?

okje, bu meni netko odgovoril na moja pitanja? u stolemi sam, ne u dilemi. [:smijesi] dakle, jel bed sto je maznula nekome sliku i oglasila nesto sto moze uopce ne imati, ili imati a tko zna u kakvom stanju? sto puta prodaje pa brise oglas, pa opet oglasi isti predmet, ja ne znam sto da mislim [:smijesi]
2013 07 03
smisnamala, a sto mislis odakle znam za sistem s povratnima, nego sta da sam pitala [:sramezljiv] [:smijesi]
2013 07 03
Kaj jos treba odgovarat [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] Misla sam da si zadovoljna odgovorima [:hihot] [:smije] [:smije] Smisna mala [:smije] tad je razbila fotic [:smije] [:hihot]
2013 07 03
ne mora biti da ih je već prodavala pa su joj vraćene. moguće da napiše prodano da si digne bodove, pa ih malo nosi, pa stavi nižu cijenu i opet digne oglas.. ali bez fotki u kakvom su stanju ovoga trena, u sadašnje vrijeme- nemoj.. mislim, nema kabel - pa ima valjda rodbine, prijatelja i tako to s kabelom ( [:sokiran] ) ili s fotićem.. ako netko ne da sliku sadašnjeg stanja - meni je mutno.. i ja bih vrlo rado, kada budem izrađivala novu osobnu, dala svoju fotku od prije 10 godina, ali baš me zanima što bi čika policajac rekao na to [:smije]
2013 07 03
kokoške jedne, da li kokoške [:hihot] žena pita, a vi svoje tepete [:jezik] [:smije]
2013 07 03
Roby [:smije] [:smije] miciks zato ja necu osobnu radit jos dugooooooooo [:smije] [:smije]
2013 07 03
aha, ok, kako vam se cini ova slika? jel to veliko ostecenje? i jel to naprijed ili na peti ("nošene su i malo naprijed oštećene ali ne primjeti se")? [slika:570f40fb-2c90-4d89-920d-27ec10690efe]
2013 07 03
kokokokokodaaaaa [:hihot] [:hihot] [:hihot] Roby pa mi i odgovaramo i malo sa strane kokamo [:hihot] [:hihot] -a što ti fali na ovoj profilnoj tu stavi na osobnu, baš si prava mačka na njoj [:hihot] [:hihot]
2013 07 03
Cipka-evo iskreno ja ne bi to kupila...al opet sama moraš odlučit i usudit se [:poljubac]
2013 07 03
netko je spomenuo mucice? [:smijesi] [slika:d4f799c6-d2ce-411a-89c0-9a6f50d4429b]
2013 07 03
@smisna.. [:smije] [:smije] @Roby, oprosti što se smijem smišnoj na tvoj račun [:smije] @cipke- ovo je [:sokiran] [:boji]
2013 07 03
ti nas, Šuzo, malo prtzaš, a? [:smije] [:sramezljiv]
2013 07 03
hocemo se vratiti na gatanje o tome da je oglas oznacavan kao prodan i brisan, pa opet postavljan kao novi s novom, znatno nizom cijenom? ili sad mislite da ih je nesto cura platilo.. [:smijesi]
2013 07 03
Prc Milojko [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 07 03
@smisnamala [:smije] [:smije] doooobra [:hihot] misliš da nisam već o tome razmišljala? [:smije] @KS - ma nema beda, dapače, pa tko ne bi odvalio na taj komentar [:hihot] [:smije] @ Šuzica - jesil ti to draga podletjela već? [:smije] [:smije] [:sokiran]
2013 07 03
1 2 3 4 5 6 7 8