Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Koliko biste izdvojile za ove ljepotice?

smisnamala, iznenadjena sam i uvrijedŽena tvojim misljenjem o mom panteliji. fotic mu radi ko vurica jos uvijek! [:poljubac] [:zaljubljen] slike jedna bolja od druge. [:smijesi]
2013 07 03
[:smije] No. Skroz druga strana. [:jezik] A i ti svuda iskačeš, jesi snizila 'aljinu?? [:smije]
2013 07 03
ooooooo.ispračavan se...bilježin se sa štovanjem..kad buden tila golišave fotke doću da me Panto poslika, pred njin se neću šejmit [:smije] [:smije] [:smije]
2013 07 03
uuuuu.. tu san te čekala...rekla si nikad...ja snizila...i promjenila opis...eto ti na...povuci riječ [:smije] [:smije] [:smije] [:smije]
2013 07 03
sto bi moglo znaciti malo ostecenje naprijed? da su se odlijepile? da je koja nit pobjegla? rupica? flekica? sto tocno? [:smijesi]
2013 07 03
njušim muciceeee...mnogo mucica...mogu da ti gatam u mucice [:hihot] [:hihot]
2013 07 03
Skroz sam offtopic no: @smisnamala- moram sestru sad pritrat da se javi i kupi unaprijed za rođ.! [:smije] [:smije] [:sramezljiv]
2013 07 03
[:smije] [:smije]
2013 07 03
[:smije] [:smije]
2013 07 03
Mozda su ostecene ako je zapela negdje o kamen i pala [:smije] [:smije]
2013 07 03
jel zna tko sta o toj prodavacici? jel uredno posluje ili je problematicna. zvoni mi od prije da je javno ovdje prozivana kao jako nekorektna - vrlo brzo daje broj racuna za uplatu, ali je zato jako povrsna sa slanjem prodanih stvari, da ju se ceka po tri tjedna minimalno. da ignorira poruke, a moli komunikaciju mobitelom, da zna biti i poprilicno prosta i primitivna u odgovaranju, kad odluci odgovoriti. [:smijesi]
2013 07 03
@cipka- meni srce skače a nisam ja, kunem se [:smije]
2013 07 03
e pa da @narhy..kad je pala onda joj se razbia fotićć [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] Cipka-da je pitat te šta su joj pozitive ostavile?
2013 07 03
sudeći prema komentarima je najbolja prodavačica koja postoji [:hihot] al vidjela sam da ima i neutralne i jedna cura je napisala da je dugo čekala da joj pošalje, ali je na kraju dobila [:smijesi]
2013 07 03
Kre@tivko- za tebe još popusta će biti [:hihot] ..eto ti ga na
2013 07 03
1 2 3 4 5 6 7 ... 8