Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

umjetne trepavice-savjeti

Drage cure koje nose umjetne trepavice,imate li kakav savjet? Ne nosim ih svaki dan već jedanput tjedno kada odem van,ali sam primjetila da mi zbog ljepila moje prirodne trepke počnu slabiti i ispadati više nego inače.Vjerovatno je to jer koristim trik Jodie Marsh-da se ljepilo stavi kao tuš pa se onda zaljepi trepavica-to mi je ustedilo da ih mogu sada staviti za 5 minuta umjesto pola sata koje potrosim stavljanjem na 'regularni' način.Slabe li vama trepke od ljepila i imate li neki način kako ih ojačati?Koristila castor oil i kupila na krpicama jednom onaj serum za rast trepavica,sve sto mogu rec da sam bacila 200 kn u vjetar,ali to sam i ocekivala,samo sam ga kupila iz puke znatiželje jer su svi na forumu i drustvenim stranicama to hvalili :)
2018 07 04
Inace i ja tako kao i ti lijepim i cesce ali ne koristim trik kao ti. Nikada nisam imala problema niti da su oslabile i ispadale. Koje ljepilo koristis? Ja samo DUO plavo i to mije vrh. Nikada nikakvih problema nisam imala. Nadam se da ces to rijesiti. Da probas sa nekim prirodnim uljem?😃
2018 07 04
Bok, kozmetikom i šminkanjem se bavim već nekoliko godina pa evo mog skromnog mišljenja. Što se tiče ovog trika za nanošenje trepavica možda i je nešto brže nego stavljati ih na normalan način no ovako kada se ljepilo nanosi blizu korijenu prirodnih trepavica može ih znatno oštetiti. S razlogom lijepilo stavljamo uzduž trakice na umjetnim trepkama. Mislim da ne bi trebalo značajno više vremena da se trepavice nanesu na ''klasičan'' način. Na trakicu umjetnih trepavica staviš lijepilo, pričekaš 20-ak sekundi da se laagano počne sušiti i zatim uz pomoć pincete ili posebnog aplikatora za umjetne trepavice namjestiš ih. Za cijeli postupak je potrebno svega nekoliko minuta, a vježba je tu ključ. Probaj kupiti neke jeftine trepavice preko interneta i na njima vježbati nanošenje. Isto tako obrati pozornost na to koje ljepilo koristiš. Ja ti preporučam ili DUO ili Esquido. Što se pak tiče njege trepavica svaki put djevojkama kažem isto- ne bacajte novce na bezvezne serume već si kupite Kemigovo ricinusovo ulje u apoteci (obavezno Kemigovo jer je ono hladno prešano). To je apsolutno najbolja stvar za njegu i rast trepavica, ali i kose. Eto ako te još što zanima pitaj :)
2018 07 04
> mkrpice: > Inace i ja tako kao i ti lijepim i cesce. Nikada nisam imala problema niti da su oslabile i ispadale. Koje ljepilo koristis? > Ja samo DUO plavo i to mije vrh. Nikada nikakvih problema nisam imala. Nadam se da ces to rijesiti. > Da probas sa nekim prirodnim uljem?😃 I ja koristim duo ljepilo koje kupim u diviani. :/
2018 07 04
> miss007: > Bok, kozmetikom i šminkanjem se bavim već nekoliko godina pa evo mog skromnog mišljenja. Što se tiče ovog trika za nanošenje trepavica možda i je nešto brže nego stavljati ih na normalan način no ovako kada se ljepilo nanosi blizu korijenu prirodnih trepavica može ih znatno oštetiti. S razlogom lijepilo stavljamo uzduž trakice na umjetnim trepkama. Mislim da ne bi trebalo značajno više vremena da se trepavice nanesu na ''klasičan'' način. Na trakicu umjetnih trepavica staviš lijepilo, pričekaš 20-ak sekundi da se laagano počne sušiti i zatim uz pomoć pincete ili posebnog aplikatora za umjetne trepavice namjestiš ih. Za cijeli postupak je potrebno svega nekoliko minuta, a vježba je tu ključ. Probaj kupiti neke jeftine trepavice preko interneta i na njima vježbati nanošenje. Isto tako obrati pozornost na to koje ljepilo koristiš. Ja ti preporučam ili DUO ili Esquido. > Što se pak tiče njege trepavica svaki put djevojkama kažem isto- ne bacajte novce na bezvezne serume već si kupite Kemigovo ricinusovo ulje u apoteci (obavezno Kemigovo jer je ono hladno prešano). To je apsolutno najbolja stvar za njegu i rast trepavica, ali i kose. Eto ako te još što zanima pitaj :) Hvala puno puno,ali probala sam sto puta na klasičan način stavit,znam sistem,ali nikad ne mogu pogodit pincetom ili aplikatorom da sjednu kako treba.Uspijem iz desetog pokušaja,do tad imam već 500 slojeva ljepila na sebi i ostatak sminke mi se razmaže.I koristim duo ljepilo.A u apoteku već sutra idem po ricinusovo pa javim rezultate. :D Kako se stavlja na kosu preko noci na korijen ili cijelu kosu ili samo na par sati ?
2018 07 04
Nema na čemu drago mi je ako sam imalo pomogla :") <3 na trepavice ga stavljam sa očišćenom četkicom od neke maskare koju više ne koristim, a za kosu ga dosta bogato nanosim i to isključivo na tjeme kose. Znači fino umasiram i onda zavežem u pundžu a po mogućnosti stavim i neku pamučnu maramu oko kose i onda to ostavim ili preko noći ili bar nekoliko sat prije pranja- što duže to bolje :)
2018 07 04
> miss007: > Nema na čemu drago mi je ako sam imalo pomogla :") <3 na trepavice ga stavljam sa očišćenom četkicom od neke maskare koju više ne koristim, a za kosu ga dosta bogato nanosim i to isključivo na tjeme kose. Znači fino umasiram i onda zavežem u pundžu a po mogućnosti stavim i neku pamučnu maramu oko kose i onda to ostavim ili preko noći ili bar nekoliko sat prije pranja- što duže to bolje :) ima li smisla to stavljati ako mi je korijen tjeme blajhano? :)
2018 07 05
Na nacin koji je Miss opisala uvijek sam uspjesno stavila, prvi put samo sam ih stavljala 3puta jer je jedna malo potrcala krivo :D Ali ne koristim pomagala nikakva, samo prstima jer mi je najbolji osjecaj. I da, da bi se sve stopilo 100%, stavim olovku uz rub oka, zatim trepke lijepim, tako da nema ni nanometra praznog. Nista mi se ne smeta oku, vise mi smetaju pojedine maskare. Koristim Ardell i Mac trepke te Duo ljepilo. I da, skuzila sam da mi je teze kad su mi nokti jako dugi, ali to je sasvim logicno..ipak stavim ok samo sa malo vise koncetracije. I stavljam od vanjskog kuta oka ka unutar -ka nosu, tu je vazno pogoditi pa ostalo ide samo.
2018 07 05
Ja lijepim trepavice sigurno pet dana u tjednu. Uvijek i već dugo koristim Ardellove trepavice i DUO ljepilo jer zaista vidim razliku. Isprobala sam neke druge varijante kao trepavice iz Primarka i njihovo ljepilo, ali ništa se ne može usporediti s Ardellom i DUOm. Vjerojatno iz razloga jer su Ardellove trepke jako lagane pa ih ni ne osjećam na očima, a DUO jako dobro drži. Ja ga klasično stavim po traki od trepavice i onda dodam na unutarnji kut oka da mi se ne bi slučajno tu odljepilo jer ludim na to! A moje prirodne trepavice su iste kao i uvijek :) P.S: I red cherry trepavice su mi dosta dobre!
2018 07 08
> LorenaSustar: > > miss007: > > Nema na čemu drago mi je ako sam imalo pomogla :") <3 na trepavice ga stavljam sa očišćenom četkicom od neke maskare koju više ne koristim, a za kosu ga dosta bogato nanosim i to isključivo na tjeme kose. Znači fino umasiram i onda zavežem u pundžu a po mogućnosti stavim i neku pamučnu maramu oko kose i onda to ostavim ili preko noći ili bar nekoliko sat prije pranja- što duže to bolje :) > ima li smisla to stavljati ako mi je korijen tjeme blajhano? :) Nisam sigurna jer ne blajham kosu no mislim da ne bi smjelo loše utjecati :)
2018 07 08